تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 356 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه چند وقتیه داشتم پست ها رو می خوندم دیدم که اکثر اشکالات مرتبط با مادربورد که در پست ها مطرح می شوند مربوط به مادر بورد های asus است مثلا از 10 پست 7 تای آن مربوط به asus و2 تا giga و یکی هم مارکهای دیگر هستش یه سوال برام پیش اومده که: مادر بورد های asus نسبت به giga مزخرف ترن یا چون asus فروشش زیاده احتمال بروز مشکل در آن بیشتره؟
    البته من خاطره ی خوبی از asus ندارم
    لطفا ای سوال منو بی تعصب و افراد با تجربه جواب بدن
    ايسوز بهترين مين هاي دنيا رو ميزنه ولي خوب چون فروش زيادي داره به تبع اون آمار خرابي هم بالا ميره و كاملا طبيعيه

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

من یه چند وقتیه داشتم پست ها رو می خوندم دیدم که اکثر اشکالات مرتبط با مادربورد که در پست ها مطرح می شوند مربوط به مادر بورد های asus است مثلا از 10 پست 7 تای آن مربوط به asus و2 تا giga و یکی هم مارکهای دیگر هستش یه سوال برام پیش اومده که: مادر بورد های asus نسبت به giga مزخرف ترن یا چون asus فروشش زیاده احتمال بروز مشکل در آن بیشتره؟
    البته من خاطره ی خوبی از asus ندارم
    لطفا ای سوال منو بی تعصب و افراد با تجربه جواب بدن
    دوست خوبم بعضي از اين مشكلاتي كه شما مي خوني به خاطر نداشتن اطلاعات كافي كاربر بوجود مياد و اشكال از شركت سازنده نيست

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

تو روزنامه اینو abit an68sd دیدم این چطوره
    در ضمن اون کارت گرافیکه پردازندش چی هست ? بازی های روز مثل prosreet یا carbon یا crasis جواب میده

کارت مذکور مگه از رم سیستم نمیگیره اگه رمو بالا بذازم میتونه بازی های بالای 512 رو هم جواب بده من الان دو تا اپاسر 256 دارم این مادر بورده جا داره دو تا دیگه هم بذارم

از همه ی اینا گذشته اون cpu که گفتی با مادر بورده سر هم 150 که بیشتر نمیشه نه؟
    نه بيشتر نميشه و اينكه CARBON رو اجرا ميكنه
    اگه بتوني مادربوردي با چيپ AMD780/SB700 بگيري كارت گرافيك آنبوردش مال سري Ati3XXX هست و خيلي قويه و اون ميتونه CRYSIS رو اجرا كنه البته اون مادربورد گرونتره
    در ضمن قابل توجه دوستان كه CRYSIS با گرافيك 6200 هم اجرا ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نميدونم چرا اين P5q Pro هنوز نيومده كسي جايي سراغ نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

2

همچنان جیگرتان غیژ غیژ باد. سیستم های پیشنهادی برای 150 تومن پول
    1.مادربورد ASUS M2a-VM با کارت گرافیک انبورد ATI Radeon X1250 پردازنده E2180 یا AMD ATHLON5000+X2
    2.مادر بورد Biostar GF7100P-M7S با پردازنده E2180
    اقایان و به احتمال بسیار ضعیف خانم های محترم من هیچ محدودیتی از نظر مدل intel or amd ندارم حتی محدودیتی در انتخاب مادر بورد ok فقط یک مشکل کوچیک هست من 150 تا 180 تومن پول دارم همین.
    1.تو روزنامه اینو abit an68sd دیدم این چطوره ؟:43:
    2.بالاخره e2180 چی هست دو هسته ای یک هسته ای؟ قیمتش چنده؟ اگه دو هسته ای نیست که مال خودم 2.6 هست . خوب عقل ناقص من میگه 2.6 از 2 بیشتره نه؟
    3.مادر بورد asus m2a + AMD ATHLON5000+X2 چند هست؟
    4.Biostar GF7100P-M7S + e2180 چند هست؟
    5.اگه کارت انبرد asus اینقدر ضعیفه مدل بدون کارت گرافیکش چطوره من خودم یک کارت 5500 جیفورس 512 دارم انشاالله در اینده ارتقاش میدم؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی !!
    چند تا سوال پیرامون چیپست مادربرد ها داشتم که امیدوارم منو بی پاسخ نذارید !!

اول اینکه به نظر شما بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه ؟؟ این مادربرد رو برای خواهرم میخوام . عمده کار ایشون هم کار با تری دی مکس و انمیشین و اینجور چیزها هست . البته این مادربرد برای سیستمی هست که در عرض همین ماه میخوام براشون بخرم و مسلما قطعات خیلی خوبی هم باید روش سوار کنم اما در مورد خود مادربرد من نظرم روی سه گزینه abit ip35 ---- asus p5k----- gigabyte p35 DQ6 هست و نمیدونم کدوم یک از دیگران بهتر هست . برای همین از شما در خواست راهنمایی دارم و این نکته رو هم یاد آوری میکنم که ایشون اصلا اهل اورکلاک نیستند .

سوال دوم اینکه تفاوت چیپست رده بالای X38 با این چیپست جدید p45 در چیست و از نظر جایگاه کدامیک بهترند ؟؟ با توجه به اینکه تا پایان همین مرداد ماه باید سیستمم رو ببندم ارزشش رو داره برای سیستم خودم مادربرد مبتنی بر p45 بخرم ؟؟ (( قصد دارم با سیستم بعدی بازیهای سنگینی رو اجرا کنم ))

این چیپست جدید از کدام مدل سی پی یو های اینتل ساپورت میکنه ؟؟ درسته که میگن p45 فقط از سی پی یو های مبتنی بر فناوری 45 نانومتری ساپورت میکنه ؟؟ یعنی مثلا روی این مادربرد نمیشه از Q6600 استفاده کرد؟

آخرین سوال درباره دومادربرد asus maximus formula و gigabyte x38 -DQ6 هست و اون اینکه با توجه به یکسان بودن چیپست دومادربرد عاقلانه هست که فقط بخاطر وجود کارت صدای جداگانه روی مادربرد ایسوز این مادربرد رو به رقیبش از گیگابایت ترجیح بدیم ؟؟ نظر شما چی هست ؟؟

ممنون میشم اگه توضیح بدید !!

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همچنان جیگرتان غیژ غیژ باد.
    معني اين رو كه من نفهميدم. توهين نباشه يه وقت؟
    الاخره e2180 چی هست دو هسته ای یک هسته ای؟ قیمتش چنده؟ اگه دو هسته ای نیست که مال خودم 2.6 هست . خوب عقل ناقص من میگه 2.6 از 2 بیشتره نه؟
    دو هسته اي هست و همونطور كه قبلا گفتم يك هستش هم خيلي قويتر از CPU فعلي شما است اخه معماريش تغيير كرده 2000 اين يعني 3600 اون قديميها شايد هم بيشتر.
    ٍمن يه برنامه محاسباتي دارم كه روي سيستمهاي مختلف اجرا ميكنم روي سلرون 2.6 حدود 800 ثانيه اجرا شد اما روي E2180 حدود 50 ثانيه اگه معيار اين برنامه محاسباتي من باشه E2180 حدود 16 برابر سريعتر هست.
    Biostar GF7100P-M7S + e2180 چند هست؟
    125 تومن با يه رم يك گيگ در ميياد 150 تومن
    اگه کارت انبرد asus اینقدر ضعیفه مدل بدون کارت گرافیکش چطوره من خودم یک کارت 5500 جیفورس 512 دارم انشاالله در اینده ارتقاش میدم؟
    گفتيم ضعيفه ولي نه ديگه اين حد از جيفورس 5500 قويتره در ضمن مادبرد جديد بخري نه رمت بهش ميخوره نه گرافيكت

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اول اینکه به نظر شما بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه ؟؟ این مادربرد رو برای خواهرم میخوام . عمده کار ایشون هم کار با تری دی مکس و انمیشین و اینجور چیزها هست . البته این مادربرد برای سیستمی هست که در عرض همین ماه میخوام براشون بخرم و مسلما قطعات خیلی خوبی هم باید روش سوار کنم اما در مورد خود مادربرد من نظرم روی سه گزینه abit ip35 ---- asus p5k----- gigabyte p35 DQ6 هست و نمیدونم کدوم یک از دیگران بهتر هست . برای همین از شما در خواست راهنمایی دارم و این نکته رو هم یاد آوری میکنم که ایشون اصلا اهل اورکلاک نیستند .
    بهترينش كه به اعتقاد من MSI P35 Platinum هست ولي گرونه حدود 220 هست.
    اگه تا 110 تومن ميخواي هزينه كني DFI Blood Iron رو بخر نه ميتوني تا 160 هزينه كني Asus p5Q رو با چيپ P45 بخر
    سوال دوم اینکه تفاوت چیپست رده بالای X38 با این چیپست جدید p45 در چیست و از نظر جایگاه کدامیک بهترند ؟؟ با توجه به اینکه تا پایان همین مرداد ماه باید سیستمم رو ببندم ارزشش رو داره برای سیستم خودم مادربرد مبتنی بر p45 بخرم ؟؟ (( قصد دارم با سیستم بعدی بازیهای سنگینی رو اجرا کنم ))
    از نظر جايگاه X38 بهتره ولي از نظر عملكرد به قيمت P45
    ین چیپست جدید از کدام مدل سی پی یو های اینتل ساپورت میکنه ؟؟ درسته که میگن p45 فقط از سی پی یو های مبتنی بر فناوری 45 نانومتری ساپورت میکنه ؟؟ یعنی مثلا روی این مادربرد نمیشه از Q6600 استفاده کرد؟
    نه خير درست نميگند اتقاقا Q6600 روي ASus P5Q كه چيپش p45 هست خوب اوركلاك ميشه

پروفشنال Blue Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام. کلأ 6 مدل مادر برد p5q با حافظه ی ddr2 وجود داره که در تجهیزات،سیستم خنک کننده، تعداد فازها با هم اختلاف دارن.
    خیلی ممنون .

ولی

اینطوری خیلی ناخواناس.اگه میشه لینک منبعشو بدین همونجا بخونمش .

این "فاز"م اگه میشه یه توضیح بدین.

داره خودمونی میشه mohamad13702008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت این مادر بوردها رو میخوام:همش گیگابایت هست
    P35-DS3L
    P31-DS3L
    P31-S3G
    اگه جواب بدین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •