من توي بازي crash of the titan توي اپيزوده شش اونجا كه بايد با اون غوله ( فيل ) بجنگيم نميتونم بكشمش . كسي تونسته اونو رد كنه ؟
من توي بازي crash of the titan توي اپيزوده شش اونجا كه بايد با اون غوله ( فيل ) بجنگيم نميتونم بكشمش . كسي تونسته اونو رد كنه ؟
قبلا تو تاپيك توضيح دادم ... تو همون صفحات اول سرچ كن پيداش مي كني ...چه جوری فایل های فلش(swf) رو روی psp اجرا کنم؟فرم ویر من 3.71 m33-4
ما که از سرچ به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!چی کار کنم؟ شماره ی پست رو بگید یا یه کار دیگه بکنید لطفا.
آهان! پیداش کردم فقط یه سوال فایل ها ی فلش رو کجا بریزم؟(تو کدوم فولدر)
آموزش اجرای فایل های فلش
۱:PSP خود را كاملا خاموش كرده ( دست خور را روي كليد power 5-8 ثانيه نگه داريد
2:PSP خود را روشن كرده و بلفاصله دكمه ي R را فشار دهيد.
3:اگر صفحه مورد نظر آبي يا قرمز بود كه درست.اگر صفحه سياه بود روي دكمه ي screen
كنار دكمه ي sound را فشار دهيد.
4: به گزينه ي REGISTERY ---- برويد
5:گزينه ي activat flash player را انتخاب كنيد و سپس back و بعد exit را بزنيد
6:psp رو به كامپوتر وصل كرده و فايل هاي flash را در root(درايو اصلي مموري) كپي كنيد
تذكر:براي راحتي خودتان نام آنها را ميتوانيد به براي مثال 1 با پسوند .swf ذخيره كنيد
7:وارد internet browser psp شده
8:به قسمت addres برويد و سپس كليد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند مرتبه بزنيد تا بر روي file://
قرار گيرد
9:نام فايل مورد نظر را تايپ كرده و بعد inter را ميزنيد
تذكر:به دليل مشكل تايپ در متن بالا .swf نوشته ميشود در صورتي كه اول نقطه بعد پسوند ميباشد.
همینطور در مورد ۸
بازی با زبان ژاپنی و لینک تورنت هست
]
Category: PSP
Languaje: Japanese
Region: JPN
Type:Estrategia
Quality: UMD
Format: ISO
Size: 145.44 MB
Date: 20-12-2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوسیله ی این نرم افزار می توانید بازی های PSP خود را به حالت فشرده در آورده وبا پسوند.CSO
ذخيره كنيد. یا معکوس این عمل یعنی بازی های فشرده با این پسوند رو به.iso برگردونید.(در مموری کارد psp یا هارد)
نسخه ی فارسی این نرم افزار به کمک گروه yourpsp که کارشون حرف نداره و یکی از بهنرین دویتان من هست آماده شده.میتونید نسخه ی فارسی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه تم اصلی هست یعنی مسئله دیگه نداره فقط کافیه تم رو در فولدر تم در psp کپی کنید.
اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)