رميكس جديد و بسیار زیبای محسن چاوشي و جواد رضويان به نام عروس قص
کیفیت128/Mp3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رميكس جديد و بسیار زیبای محسن چاوشي و جواد رضويان به نام عروس قص
کیفیت128/Mp3
زیاد مطمئن نباشالبوم وحشت هم بزودی پخش می شه..
سلطان بدجور سکرت کار میکنه هیچ خبری ازش نیست مصاحبه هم نمیکنه اصلا ولی این خبر داشته باشید اقلا البته بگم که این خبر از مجله اتفاق نوست که یه مجله کاملا زرده و اصلا نمیشه به خبراش اعتماد کرد :
محسن چاوشي توليد آلبوم جديدش را به پايان برد.اين آلبوم بعد از يه شاخه نيلوفر و همين طور كاست سنتوري كه هنوز منتشر نشده سومين اثر مجاز او محسوب مي شود.چاوشي در آلبوم جديدش نيز با محمد رضا آهاری به عنوان تنظيم كننده همكاري داشته است اما آنچنان كه شنيده مي شود سبك و سياق اين آلبوم نسبت به يه شاخه نيلوفر به شدت تغيير كرده است.چاوشي براي آلبوم جديدش يك اسم عجيب و غريب هم انتخاب كرده كه البته فعلا (سكرت)ايت.يه شاخه نيلوفر سال گذشته با 12 قطعهوارد بازار پاپ شد و پر فروش ترين آلبوم پاپ 87 لقب گرفت
چاووشی واقعا سلطانه.با هیچ کدوم از خواننده های داخلی قابل مقایسه نیست .کلاس کارش خیلی خیلی بالاست.من که بیصبرانه منتظر البوم جدیدشم.![]()
یعنی احتمالش هست تو تابستون آلبوم وحشت بیاد ؟
نه یک درصد هم احتمال نداره من که میگم سال دیگه میاد یادتونه البوم یه شاخه نیلوفر و هی میگفتن ماه بعد میاد دو ماه دیگه میاد اخر سر بعد دو سال اومد
آخرين آلبومشه ؟البوم وحشت هم بزودی پخش می شه..
..
اهنگ دیجی هادی رو نگرفتید بگیرید صداش اندکی شبیهه سلطانه
از اونایی که میخوان از صدای محسن تقلید کنن متنفرم . . .![]()
يه سوال اگر ميشه منطقي به من جواب بديد !
من از آلبوم كفترچاهي به بعد پيگير كارهاي آقا محسن بودم !
توي يه شاخه نيلوفر چرا صداي محسن اينقدر تغيير كرده آخه ؟ مگه ميزان افكتش چقدر بوده ؟!
يا مثلا چرا تنظيماي آلبوم جديدش انقدر تكراريه و شبيه به همه ؟ چيزي كه توي آلبوم متاسفم اصلا وجود نداشت !
به نظر من اگر محسن بخواد مثل سابق محبوبيت خودشو حفظ كنه بايد تنظيم كنندش رو عوض كنه !
اين تغيير فضاي ناگهاني از پاپ به پاپ راك توي يه شاخه نيلوفر براي خيلي از افراد غير قابل هضمه ! و همين باعث شد با وجود
فروش خوب خود آلبوم ولي به شدت سنتوري يا متاسفم اين آلبوم نگرفت !
اميدوارم خواننده اي رو كه يه زماني دوستش داشتم رو دوباره مثل سابق روي اوج ببينم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)