عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردم
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
Sent from my iPhone using Tapatalk
عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردم
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
تا 2 ماه پیش که L2TP IPSec کلا" بر روی 3G/4G ایرانسل بسته بود ولی L2TP خالی اوکی بود. بنده در خصوص مشکل کانکت نشدن L2TP IPSec باهاشون از طریق ایمیل پیگیری کردم و گفتم که اپل تو iOS 10 پروتکل PPTP رو حذف کرده و L2TP IPSec هم بر روی 3G/4G ایرانسل کانکت نمیشه ولی روی همراه اول و رایتل اوکیه که گفتن بررسی میکنیم و الان یکماهی میشه که اوکی کردن.
اگر خواستین بگین اکانت تست بدم بهتون امتحان کنید.
درسته قبلا بسته بود الان مدتیه باز شده، اون موقع هیچی رو ایرانسل کار نمیکرد.
تشکر ویژه دارم ازت بابت این وی پی سیبچه واقعا خوب کار راه میندازه روش
بعد الان ایفون با اون کد *۳۰۰۱ مشخصات سیگنال شبکه رو نشون میداد الان میره رو اون صفحه ولی هیچی رو نشون نمیده کانکشن میزنه فقط![]()
خواهش میکنم، کد بله مقدارش نشون نمیده با سیم دیگه مثل رایتل و همراه اول امتحان کنید اگر باز نشد تو ios جدید بسته شده لابد، اما باند و شماره دکل نشون میده همچنان. در ضمن اگر جیلبریک هستین cellularinfo نصب کنید فرکانس ، sinr, rsrp نشون میده
امروز خونه موندم ببینم تا قبل 12 وضعیت نت چه طوره ! فکر کنم این بارون به دکل خورده که سرعت دوباره مثل سابق شدهاحتمال هم داره مثل چند ماه گذشته ، تا قبل 12 همه چی اوکی باشه و 12 به بعد سرعت دوباره برسه به 20 کیلوبایت ...
![]()
شب مشکل ورود به App ایرانسل من داشتم . و بسته افزایشی شبانه هم فعال نمی شد . از دوستان کسی این مشکل داشت ؟
بله برای منم دیشب وارد نمیشد
مجبورم شدم با این کدهای دستوری *# 2 ساعته بگیرم
مودمت چیه؟
ایرانسل واسه سیمکارتهای 4g ای پی ولید میده ؟
قبلا واسه وایمکس که میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)