دوست عزیز قسمت اول حرفاتونو مقید به شنیده ها نکردید و ظاهرا مطمئنید. با توجه به اینکه من و چند تا از دوستام می خواهیم برای گرفتن پروژه اقدام می کنیم و همچین حرفی رو هم از کسی تا حالا نشنیدیم میشه منبعتونو بگید
دوست عزیز قسمت اول حرفاتونو مقید به شنیده ها نکردید و ظاهرا مطمئنید. با توجه به اینکه من و چند تا از دوستام می خواهیم برای گرفتن پروژه اقدام می کنیم و همچین حرفی رو هم از کسی تا حالا نشنیدیم میشه منبعتونو بگید
وقتی کسی میاد جو رو متشنج میکنه نمیشه در جوابش سکوت کرد و حرفی نزد شما از من خواستید دیگه حرفی نزنم منم در همون چارچوب قوانین سایت حرف میزنم و اگه مشکلی باشه مدیران پستمو یا پاک میکنند یا تذکر میدن.
منظور منم در مورد تحقیر دستشویی شستن نبود این بحث مربوط به غرور بود نه تحقیر و این هم فقط یه مثال کوچیک برای روشن شدن بود نه موضوع اصلی شاید واسه شما اینکه زمین رو تمیز کنید زیاد مسئله ای نباشه ولی خیلی ها هستند تا الان این کارها رو نکردند و برای بار اول قرار هست این کارهارو کنند و براشون سخت هست. منم گفتم خودتون رو واسه هر شرایطی باید آماده کنید مثل همین شستن دستشویی نه اینکه کل تحقیر شدن خدمت فقط توی تمیز کردن دستشویی خلاصه میشه.
شما میگید که من چون هنوز اعزام نشدم نباید نظری بدم چون تجربه ای ندارم و از روی هوا حرف میزنم. باید بگم که این حرفایی که زدم هیچ کدومش از خودم نبوده بلکه اینها همه تجربه کسانی بوده که به خدمت رفتند پس حرفایی که زدم همه اتفاق افتاده و همه تجربه شده بیشترشون هم توی همین تاپیکی که پست زدید وجود داره چونکه این 2600 صفحه که مربوط به 5 سال هست رو کامل خوندم.
بنیاد نخبگان زنگ بزنید سوال کنید
اگر میخواید پروژه بگیرید پروپوزالتون رو باید تا قبل از عید تحویل بدید حتی دانشجو های اردش هم میتونن الان بگیرن اما 3 ماه بیشتر زمان ندارید
تصویب شده تموم شده رفته از 1.1.94 فقط دانشجو های دکتری میتونن پروزه بگیرن
از 94 خیلی چیز ها تغییر میکنه
دوست عزیز شما چرا همش تو فاز شستن دستشویی و نظافت هستید؟
خدمت اینا نیستش که شما دارید اسون ترین چیز هاشو میگید
خدمت یعنی شما تو همین پرندک خودمون مراتکاور یک اب اشامیدنی ندارید بخورید
یک دستشویی ندارید برید
یک تخت درست حسابی ندارید روش بخوابید اونقدر جیر جیر و تکون میخوره که خوابتون میپره
پاسدار بشی یک شب بخواب پست باید بدید
الان هم که همرو میفرستن لب مرز 3 ماه باید تو مخی هارو تحول کنی تا یک هفته بهت مرخصی بدن
یک بوفه ندارید چیزی بخرید فقط 2 تا نوع بیسکوییت داره
ساس تمام وجودتو میزنه داغون میکنه
یک اب گرم نیستش بخوای دوش بگیری
فکر کردی همه جا تو شهر هستش و همه پادگان ها هم مثل تهران هستش و همه چیز خوبه من چقدر خوشبختم هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیت رو بگید تا دروغ بزارید کسی که میخواد بره خدمت باید پی همه چیز هارو به تنش بماله
همین یک تیپ لشکر 23 تکاور بعد از 9 ماه تازه از لب مرز اومد پرندک 9 ماه اونجا تو چادر سرباز های بد بختش بودن
دلت خیلی خوشه به قران
میگم احتمالا شما خدمت نکردی سخت ترین چیز خدمت برای شما نظافت بوده که من اسون ترینش میدونم نظافت رو
منظورتون پروژه هایی هست که به جای کل خدمت هست یا پروژه های کسر خدمت؟ بنیاد نخبگان یا بنیاد نخبگان نیروهای مسلح؟ من دو هفته پیش رفتم پادگان محل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح برای آدرس نهادهای نظامی و همچین خبرایی نبود. شما مصوبه کدوم بنیاد رو میگید؟ لطفا یه خورده دقیق تر بفرمایید که منبع خبرتون کجاست
سلام، دوستان من آموزشی 05 افتادم و به زودی اعزامم.
بعد از آموزشی برای اینکه تهران بیفتم و نزدیک خونه باشم، دارم به چند نفر از آشنایان که ممکنه کاری از دستشون بر بیاد، رو میزنم.
در این مورد، دوست من توضیح دادن که :
خب حالا سوال من اینه که روال به چه صورته؟ من بعد از اینکه شماره پرسنلی ام اومد،باید اون رو به آشنا(پارتی ام) بدم و بعد اونا از پادگان خودشون (که اون هم نیرو زمینه ارتشه) یه نامه میدن که ما این سرباز رو میخوایم؟
دوستانی که افتادن 02 برن از هتل 02 لذت ببرن ،،، نگران سرماش هم نباشن هوا سرد باشه آموزش هارو تو کوریدور میدن ،،،اینقد اونجا هتله حسابش رو بکنید مراسم تالیف ما تو حسینیه پادگان برگزار شد بدون اینکه رژه بریم بدون اینکه اسلحه دست بگیریم بدون اینکه سرود بخونیم واقعا هتل ترین پادگان ایران هستش 02 ما که اصلا متوجه نشدیم کی تموم شد اینقد که زود گذشت ، اصلا هم سخت گیری نمیکنن
روز از پادگان 02 ترخیص شدیم و یگان هم افتادم عقیدتی کل کشور ، چهاراه قصر که با خونمون 20 دقیقه فاصله داره
آمار گرفتم اونجا مرخصی هاش زیاده ، هر روز تا ساعت 1 ونیم هم بیشتر نگه نمیدارن
رسته هم کامپیوترم و امور رایانه ای
بینهایت خوش حالم که هم آموزشی کلی راحت هم یگان همچین جایی افتادم
Last edited by Mehdi_Teh021; 22-12-2014 at 01:08.
نمیدونم آشنای شما چقدر برش داره! شماره پرسنلی رو معمولا میدن به طرف و هرجا که شما مدنظرتون هست تقسیم میشین. نامه نگاری با پادگان و از این برنامه ها نیست! اصلا پادگان آموزشی دخل و تصرفی تو تقسیمات نداره که بخاد سربازی رو به جایی بده یا نده! همه تقسیمات از ستاد نیرو انجام میشه.
تمام صحبت های شما درست هست و تایید میشه.
اما کمتر اتفاق میوفته که همه این سختی ها با هم سر آدم بیاد که متاسفانه شما بدشانسی آوردید.
سهیل جان شما که گفتی با استفاده ازبند پ تونستی س3 بشی چطور نتونستی یه جای راحت تر بیوفتی؟
. تجربیات شما برای برای بچه هایی که تو ارتش افتادن خیلی باارزش هست. برای خودم هم جالبه که از خدمت تو ارتش بیشتر بدونم. ولی خیلی شنیدم که ارتش برای تحصیل کرده ها بهتر هست. با این اوصافی که شما فرمودید ظاهرا ماجرا برای لیسانسه ها به خاطر کاهش درجه ها تغییر کرده درسته؟
تو نیروی انتظامی که ما بودیم که اصلا درجه مهم نبود. فوق لیسانس با درجه س3 دم در کلانتری پست میداد. جالب اینجاست که به جز سرپرست کلانتری بقیه کادر کلانتری درجشون از این سرباز فوق لیسانس کمتر بود.
پاس های بعدیشم سرباز صفرها بودن.
Last edited by ehsanla; 22-12-2014 at 00:43.
نیروهای مسلح
دیگه پروزهای نداریم که به جای کل خدمت باشه برای فوق لیسانس
ماکسیمومش 12 ماه کسری هستش
ازشون بپرسید بهتون میگن شما تا عید فقط وقت دارید برای گرفتن پروزه اگر مدرکتون فوق لیسانس هستش
درغیر اینصورت دیگه بعد از عید نمیتونید
بخشنامش هم خودم دیدم
بپرسید بهتون میگن
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)