تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2669 از 3745 اولاول ... 1669216925692619265926652666266726682669267026712672267326792719276931693669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,681 به 26,690 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

صبح ها که پهنای باند روش فشار کمتری هست من پینگ 8.8.8.8 رو حدود 100-110 دارم و 4.2.2.4 رو حدود 120-130
    تو ساعت شلوغی هم پینگ 8.8.8.8 حدود 150-160 و 4.2.2.4 به 210-220 میرسه
    من مشکل اصلیم با تایم اوت هست که این 2-3 روز اخیر مثل اینکه بد نیست.خدا کنه چشم نخوره.
    راستی به نظر شما آپدیت کردن firmware مودم تاثیری توی پینگ و تایم اوت داره؟
    این جور باشه که خیلی خوبه.

مشکل تایم اوت بیشتر به پر شدن یا تراکم پهنای باند تو ساعت‌های اوج مصرف برمی‌گرده. ظاهرن تو این موضوع وضعیت پارس‌آنلاین بهتر از آسیاتکه.

آپدیت firmware رو باید ببینین شرکت سازنده برای حل چه مشکلی پیشنهاد کرده. معمولن اینا برای رفع بعضی باگ‌های امنیتی یا کارکردی مودم‌هاست. شاید تو بعضی مودم‌ها تأثیر روی پینگ و تایم اوت بذاره. اما به نظرم شرایط شما بیشتر به همون مورد بالایی برمی‌گرده تا اشکال مودم.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه دانلوداتون از سرورهای خارجی باشه شاید فقط با سرویس‌های شهاب 10مگ بتونین این کار رو انجام بدین. برای دانلودهای از سرورهای داخلی ولی احتمالن سرویس‌های مختلف فرق چندانی نمی‌کنن.
    از سرور های داخلی مثلا با سرویس
    چابک 10 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) در این ساعات با سرور داخلی چقدر میشه دانلود کرد ؟ با سرور خارجی چقدر میشه دانلود کرد ؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

به نظر همین طوره که شما گفتین.نماینده آسیاتک تو مرکز هجرت هم گفت تمام پورت های آسیاتک پر شده.
    صحبتش هست که آسیاتک داره پهنای باند بیشتری می خره.حالا نمی دونم واقعیت داره یا نه.باید صبر کرد و دید.

4. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بدک نیست - سر شب ها بهتر شده

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.
    سلام عزیز ;
    از بخش advanced setup به قسمت atm interface برو اینا رو تنظیم کن :
    VPI = 0
    VCI = 35
    تیک path0 رو بزن
    eoa رو انتخاب کن و save رو بزن
    حالا برو قسمت wan service
    add رو بزن و قسمت user name , password رو تنظیم کن بعدش save کن و بعد از ذخیره کردن اگه وصل نشد یه بار مودم رو خاموش و روشن کن .
    من حدود 3 ماه پیش برا یکی از مشتریام این مودم رو تنظیم کردم و نمیدونم بخش ها رو درست یادم مونده یا نه ولی یه چک بکن اگه مشکلی بود درخدمتم (( این مودم هم عالی هست حرف این isp ها رو گوش نکن چیپستش برودکام هست و پایداری خیلی بالایی داره البته فکر کنم رنگ سفیدش بهتر بود اگه اشتباه نکنم ))
    Last edited by rezasniper2012; 05-01-2016 at 20:13.

9. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آی پیت اسیا تک شد بالاخره ؟ چی کار کردی ؟ برا من هنوز اسیا تک نیست
    آره

بعد یک مدت خودش درست شد

12. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

دوستان آسیا تک سرویس نامحدود داره؟؟ بهترین سرویسش برا دانلود چیه؟ تو چه رنج قیمتی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •