سلام , دوستان من دستگاه رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟
مشخصات مانیتور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام , دوستان من دستگاه رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟
مشخصات مانیتور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
اینجا روش های مختلف توضیح داده شده که شما بر حسب ورودی های مانیتورتون میتونین ازشون استفاده کنید و اگه سوالی هم براتون پیش اومد همونجا مطرح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایستاده بهتره.[/QUOTE]
سلیقه ای گفتی یا دلیلی داره که xbox رو وایساده بذاریم بهتر خوابیدست ؟
اخه منم با اینکه دوست دارم وایساده بزارم ولی بنظرم خوابیده مطمئنتره !![]()
سلیقه ای گفتی یا دلیلی داره که xbox رو وایساده بذاریم بهتر خوابیدست ؟
اخه منم با اینکه دوست دارم وایساده بزارم ولی بنظرم خوابیده مطمئنتره ![/QUOTE]
با اجازه آقا سعید
ببینید کلا کنسول ایستاده طراحی شده واینجوری مایکروسافت کار کرده..وقتی ایستاده میزارید به نظرتون کلی سوراخ زیر گرفته میشه و گرم تر میشه....ولی من شنیدم خوابیده گزاشتنیgpuوcpuخفه میشه و گرم تر.
سلام...
ریختن lt 1.9 واجبه؟؟؟
من live نمیرم...میخوام ببینم نریختنش مانع بازی اجرا کردن میشه یانه؟lt 2 کی میاد؟
اگه میشه سریع جواب بدید...
نه اگه لایو نری واجب نیست فقط یه چیز که میمونه بازی هایAp2.5هست که ظاهرا شما داشبرد13599 رو نریختی ..پس مشکلی با این بازی ها هم نخواهی داشت و کلا حله دیگه
احتمالا بازی های جدید که میاد آپدیت13599رو میخواد.....اونموقع لازم میشه.
در کل بابا بیا بریزسخت نیست خودتم دستت میاد راحت میشی..................
Last edited by s.j-rez; 16-08-2011 at 09:42.
داشبوردم اینه... 12625
و این که بخوام اول باید آپدیت کنم و بعد فرمور بریزم؟
ممنون
اول فرم ور اصل بریز بعد داشبرد13599بعد هم lt+1.91و بعد هم برو حالشو ببر اینجا هم آموزش برای درایو لایت ان
البته من خودم فرم ور اصل رو نریختم و در جا داشبرد رو ریختم ولی تو این کارو نکن احتمال فلگ شدن هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه سوالاتتو اینجا دنبال نکن تشریف ببرید اینجا :
در کل خیلی راحته سوالی بود بپرسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه آقا سعید
ببینید کلا کنسول ایستاده طراحی شده واینجوری مایکروسافت کار کرده..وقتی ایستاده میزارید به نظرتون کلی سوراخ زیر گرفته میشه و گرم تر میشه....ولی من شنیدم خوابیده گزاشتنیgpuوcpuخفه میشه و گرم تر.[/QUOTE]
کنسول های اسلیم رو که در هر دو حالت می شه گذاشت
ولی کنسول های فت رو اگر عمودی بزارید درایور راحت تر کار می کنه ولی بیشتر داغ می کنه چون گرما به سمت بالا می ره گرمای cpu به gpu می خوره و بیشتر داغ می کنه. ولی در حالت افقی کمتر داغ می کنه ولی درایور سخت تر کار می کنه
نه دوست من برعکس گفتین!
اگه در حالت افقی باشه درایو راحت تر کار میکنه (حالا به دلایل مختلف!) و اگه کنسول با زمین به اندازه کافی فاصله نداشته باشه نسبت به حالت عمودی دمای بیشتری خواهد داشت. و بالعکس در حالت عمودی دمای تولیدی کنسول کمتر خواهد شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)