دوست عزیز درسته من هنوز سرباز نشدم ولی با عرض معذرت به اندازه ی موهای سرت با آشخور بودم دلیل اینکه این حرفا رو زدم برای اینکه متاسفانه یه قسمتی از زندگیم بخاطر امثال شماها که همش انرژی منفی به بقیه میدید خراب شد ولی تجربه خیلی خوبی برام بود برای همین اون حرفارو زدم که امثال شماها سربازی رو توی دهن بقیه زهر مار نکنید.
شما غرور کاذب دارید منم همسن شما بودم همینطور بودم. سربازی همینش خوبه که غرور کاذبی که برخی افراد دارن رو خورد میکنه و همین در آینده باعث پیشرفتشون میشه. غروری که باعث پسرفت من شد.
حالا شما زجر براتون اینه که ستوان 3 بهتون ندادن؟؟؟؟؟مگه بچه هستید که عروسکتون رو ازتون گرفتند ناراحت شدید نکنه واسه اینکه گروهبان شدید گریه هم کردید؟؟؟؟؟شما هم مثل بقیه این همه سرباز صفر هست اونا یعنی آدم نیستند؟ اگه به لیسانستون هم مینازید بازم به اندازه موی های سرتون همینجور لیسانسه ریخته.
میدونی زجر چیه؟ زجر یعنی با مدرک فوق لیسانس برق داری توی مغازه کارگری میکنی واسه اینکه خرج دانشگاهتو در بیاری هر روز کلی آدم بهت توهین میکنه و تحقیر میشی ولی نمیتونی جوابشون بدی و باید تو صورتشون بخندی.بهشون هم میگی فوق داری ولی مسخرت میکنن و باورشون نمیشه و فکر میکنن داری مسخرشون میکنی.
اووقت امثال شما و سحیل آقا چی؟ واسه یه درجه که هیچ ارزشی نداره خودتونو باختین و فکر میکنید دنیا به آخر رسیده واقعا خندم میگیره و براتون متاسفم که واسه یه درجه چه فکری میکنید.بهتون حسادت میکنم کاش دغدغه منم یه درجه بی ارزش بود. فقط یک کلمه میگم اونم اینه که سعی کن توی سربازی بزرگ بشی زندگی اصلیت بعد سربازیتون شروع میشه اونوقت میفهی دنیا چه خبر هست و اون درجه که یه زمانی بخاطرش می خواستی خودکشی کنی ارزشش چقدر بوده تا میتونی از این دوره سربازیت لذت ببر.
واقعا دنیای آدمها چقدر با هم فرق داره یکی دغدغش فکر در آوردن نون شب بچش هست یکی فکر قسط هست یکی فکر اجاره خونه یکی فکر در آودن پول دفتر قلم بچش یکی فکر دراورن پول عمل دخترشه یکیم یه گوشه نشسته داره گریه میکنه که واسه اینکه ستوان نشده بدبخت شده.