تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2668 از 4105 اولاول ... 1668216825682618265826642665266626672668266926702671267226782718276831683668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,671 به 26,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

soheil021 من با نظرت کاملا موافقم و 100 درصد تایید می کنم//
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفات قشنگ بود ولی با عرض پوزش شما هنوز نمیشه بهت بگن آش خور هنوز پاتا تو خدمت نگذاشتی ببینی چه خبره //نمیدونی چه زجری داره لیسانسی که همیشه با دوره کد میشه ستوان 3 ولی حالا میشه گروهبان یک چه زجری داره برای خود سرباز//هنز نمیدونی تو مخی تو خدمت چیه و هنوز نمیدونی فرق گروهبان یک با ستوان 3 تو ارتش چیه و هنوز....

2. 2 کاربر از javadbaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سشنبه همین هفته نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان دوره اموزشیمه مدرکم لیسانس زنم دارم چطوریا الان میشه محل سکونتنم سمنانه
    دوره اموزشی میان دوره مرخصی میدن؟
    چند روز اموزشیه الان؟
    چهار شنبه هست. شما واسه متاهل بودن توی استان خودتون خدمت میکنید توی آموزشی میگن چه مدارکی باید تحویل بدید ولی اینارو با خودتون ببرید کپی شناسنامه خودتون و همسرتون و کپی از صفحه اول دوم سوم و چهارم سند ازدواجتون که همگی از دادگستری کپی برابر اصل شده باشند.
    همونطور که دوستان بارها گفتند دوره آموزشی دو ماه هست و اگه هم مرخصی مثل میاندوره بدند ارفاقی هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

soheil021 من با نظرت کاملا موافقم و 100 درصد تایید می کنم//
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفات قشنگ بود ولی با عرض پوزش شما هنوز نمیشه بهت بگن آش خور هنوز پاتا تو خدمت نگذاشتی ببینی چه خبره //نمیدونی چه زجری داره لیسانسی که همیشه با دوره کد میشه ستوان 3 ولی حالا میشه گروهبان یک چه زجری داره برای خود سرباز//هنز نمیدونی تو مخی تو خدمت چیه و هنوز نمیدونی فرق گروهبان یک با ستوان 3 تو ارتش چیه و هنوز....
    دوست عزیز درسته من هنوز سرباز نشدم ولی با عرض معذرت به اندازه ی موهای سرت با آشخور بودم دلیل اینکه این حرفا رو زدم برای اینکه متاسفانه یه قسمتی از زندگیم بخاطر امثال شماها که همش انرژی منفی به بقیه میدید خراب شد ولی تجربه خیلی خوبی برام بود برای همین اون حرفارو زدم که امثال شماها سربازی رو توی دهن بقیه زهر مار نکنید.
    شما غرور کاذب دارید منم همسن شما بودم همینطور بودم. سربازی همینش خوبه که غرور کاذبی که برخی افراد دارن رو خورد میکنه و همین در آینده باعث پیشرفتشون میشه. غروری که باعث پسرفت من شد.
    حالا شما زجر براتون اینه که ستوان 3 بهتون ندادن؟؟؟؟؟مگه بچه هستید که عروسکتون رو ازتون گرفتند ناراحت شدید نکنه واسه اینکه گروهبان شدید گریه هم کردید؟؟؟؟؟شما هم مثل بقیه این همه سرباز صفر هست اونا یعنی آدم نیستند؟ اگه به لیسانستون هم مینازید بازم به اندازه موی های سرتون همینجور لیسانسه ریخته.
    میدونی زجر چیه؟ زجر یعنی با مدرک فوق لیسانس برق داری توی مغازه کارگری میکنی واسه اینکه خرج دانشگاهتو در بیاری هر روز کلی آدم بهت توهین میکنه و تحقیر میشی ولی نمیتونی جوابشون بدی و باید تو صورتشون بخندی.بهشون هم میگی فوق داری ولی مسخرت میکنن و باورشون نمیشه و فکر میکنن داری مسخرشون میکنی.
    اووقت امثال شما و سحیل آقا چی؟ واسه یه درجه که هیچ ارزشی نداره خودتونو باختین و فکر میکنید دنیا به آخر رسیده واقعا خندم میگیره و براتون متاسفم که واسه یه درجه چه فکری میکنید.بهتون حسادت میکنم کاش دغدغه منم یه درجه بی ارزش بود. فقط یک کلمه میگم اونم اینه که سعی کن توی سربازی بزرگ بشی زندگی اصلیت بعد سربازیتون شروع میشه اونوقت میفهی دنیا چه خبر هست و اون درجه که یه زمانی بخاطرش می خواستی خودکشی کنی ارزشش چقدر بوده تا میتونی از این دوره سربازیت لذت ببر.
    واقعا دنیای آدمها چقدر با هم فرق داره یکی دغدغش فکر در آوردن نون شب بچش هست یکی فکر قسط هست یکی فکر اجاره خونه یکی فکر در آودن پول دفتر قلم بچش یکی فکر دراورن پول عمل دخترشه یکیم یه گوشه نشسته داره گریه میکنه که واسه اینکه ستوان نشده بدبخت شده.

5. 12 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با تشکر از دوستان که جواب مارو دادن
    ما اخر نفهمیدیم شهر خودما میندازن مارو یا استان خودما
    من مرکز اموزشم شهید باهنر کرمانه محل اعزامم سمنان,اون چند روزی که میگن شاید اول کار مرخصی بدن سمنان مشخص میشه کرمان؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز درسته من هنوز سرباز نشدم ولی با عرض معذرت به اندازه ی موهای سرت با آشخور بودم دلیل اینکه این حرفا رو زدم برای اینکه متاسفانه یه قسمتی از زندگیم بخاطر امثال شماها که همش انرژی منفی به بقیه میدید خراب شد ولی تجربه خیلی خوبی برام بود برای همین اون حرفارو زدم که امثال شماها سربازی رو توی دهن بقیه زهر مار نکنید.
    شما غرور کاذب دارید منم همسن شما بودم همینطور بودم. سربازی همینش خوبه که غرور کاذبی که برخی افراد دارن رو خورد میکنه و همین در آینده باعث پیشرفتشون میشه. غروری که باعث پسرفت من شد.
    حالا شما زجر براتون اینه که ستوان 3 بهتون ندادن؟؟؟؟؟مگه بچه هستید که عروسکتون رو ازتون گرفتند ناراحت شدید نکنه واسه اینکه گروهبان شدید گریه هم کردید؟؟؟؟؟شما هم مثل بقیه این همه سرباز صفر هست اونا یعنی آدم نیستند؟ اگه به لیسانستون هم مینازید بازم به اندازه موی های سرتون همینجور لیسانسه ریخته.
    میدونی زجر چیه؟ زجر یعنی با مدرک فوق لیسانس برق داری توی مغازه کارگری میکنی واسه اینکه خرج دانشگاهتو در بیاری هر روز کلی آدم بهت توهین میکنه و تحقیر میشی ولی نمیتونی جوابشون بدی و باید تو صورتشون بخندی.بهشون هم میگی فوق داری ولی مسخرت میکنن و باورشون نمیشه و فکر میکنن داری مسخرشون میکنی.
    اووقت امثال شما و سحیل آقا چی؟ واسه یه درجه که هیچ ارزشی نداره خودتونو باختین و فکر میکنید دنیا به آخر رسیده واقعا خندم میگیره و براتون متاسفم که واسه یه درجه چه فکری میکنید.بهتون حسادت میکنم کاش دغدغه منم یه درجه بی ارزش بود. فقط یک کلمه میگم اونم اینه که سعی کن توی سربازی بزرگ بشی زندگی اصلیت بعد سربازیتون شروع میشه اونوقت میفهی دنیا چه خبر هست و اون درجه که یه زمانی بخاطرش می خواستی خودکشی کنی ارزشش چقدر بوده تا میتونی از این دوره سربازیت لذت ببر.
    واقعا دنیای آدمها چقدر با هم فرق داره یکی دغدغش فکر در آوردن نون شب بچش هست یکی فکر قسط هست یکی فکر اجاره خونه یکی فکر در آودن پول دفتر قلم بچش یکی فکر دراورن پول عمل دخترشه یکیم یه گوشه نشسته داره گریه میکنه که واسه اینکه ستوان نشده بدبخت شده.
    دیگه بحث رو بیش از این احساسی و ملتهب نکنید.
    نتیجه مفیدی که از این بحثا گرفتم این بود که درجه تو ارتش از نیروی انتظامی و سپاه مهمتر هست و ممکنه تاثیر بیشتری تو راحتی خدمت داشته باشه.
    جناب haassanshaikhi تو خدمت هم از این سری تحقیر هایی که تو پست بالا ذکر کردین کم نیست و شاید بیشتر هم باشه بنابر این فکر نکنید اونجا همه چیز منظم و طبق روال هست. بالاخره باید بگذرونید و تا جایی که ممکنه زیر بار حرف زور و غیر منطقی نرید. عرض کردم تا جایی که ممکنه چون اونجا شما هیچ قدرتی نداریدولی اونا ابزار زیادی برای اذیت کردن شما دارن.

8. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من فردا چند جا کار دارم؛ مدارک زیر رو هم باید آماده کنم. میخوام بدونم نظام وظیفه چقدر قراره جیب ما رو بزنه؟ یعنی برای موارد زیر چقدر هزینه میگیرن؟ خود پلیس + 10 چقدر میگیره؟

- برگه خون
    - فرم پزشک از باجه نظام وظیفه
    - فرم شماره 1 و 5 دفترچه (واکسن)

من گروه خونی رو میدونم. روی گواهینامه رانندگی هم نوشته. خودمون بگیم قبول میکنن یا حتماً باید آزمایش خون بدیم؟
    یه چیزی حدود 50 بزاری تو جیبت بسه اما گروه خون!
    من وقتی 18 شدم رفتم گواهینامه گرفتم اما اون موقع گروه خونی نمیخواستن اما چند ماه بعدش شروع شد .این سری که رفتم تعویض گواهینامه زنه گفت گروه خونیت ؟گفتم نمیدونم زد O
    حالا چرا O?چون فقط از خودش میتونه خون بگیره
    برای سربازی هم زنه گفت گروه خونی؟گفتم نمیدونم.گفت میزنمAB!گفتم بزنO! گفت تو که نمیدونستی.گفتم اره اما این گروه خونی فقط از خودش میتونه خون بگیره .هضمش برا زنه سخت بود

پس اگه میدونی که هیچ،اگه هم نمیدونی باز هیچبراشون مهم نیست

10. 3 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیگه بحث رو بیش از این احساسی و ملتهب نکنید.
    نتیجه مفیدی که از این بحثا گرفتم این بود که درجه تو ارتش از نیروی انتظامی و سپاه مهمتر هست و ممکنه تاثیر بیشتری تو راحتی خدمت داشته باشه.
    جناب haassanshaikhi تو خدمت هم از این سری تحقیر هایی که تو پست بالا ذکر کردین کم نیست و شاید بیشتر هم باشه بنابر این فکر نکنید اونجا همه چیز منظم و طبق روال هست. بالاخره باید بگذرونید و تا جایی که ممکنه زیر بار حرف زور و غیر منطقی نرید. عرض کردم تا جایی که ممکنه چون اونجا شما هیچ قدرتی نداریدولی اونا ابزار زیادی برای اذیت کردن شما دارن.
    من شروع بحثی نبودم فقط جواب دادم.احساسی کردن بحث هم بقیه بودند که سعی در جو دادن منفی برای کسانی که تازه دارند اعزام میشن هستند نه من.اگه قرار هست تذکری هم صورت بگیره از طرف مدیران باید باشه نه شما.
    در مورد تحقیر ها هم من نگفتم توی خدمت حلوا تقسیم میکنن و کمتر از آقا بهت نمیگن هر کسی هم در مورد سربازی کمی اطلاعات بگیره در مورد تحقیر ها و سختی هاش خواهد فهمید در جواب ایشون بودند که فکر میکردند که تحقیر فقط توی خدمت وجود داره و من صبح تا شب عشقو حال میکردم وتحقیر شدن رو درک نمیکنم.
    توی خدمت فقط همین دو سال هست حالا هر بلایی سرتون بیاد بالاخره تموم میشه و با محیط اونجا و خوبی ها و بدیهاش و کادریهاش خداحافظی میکنید و کسی از دوستان و اطرافیانتون هم با خبر نمیشه اونجا چی بهتون گذشته و کی زده تو گوشتون یا چه فحشهایی بهتون دادند ولی خدمت اصلی توی زندگی هست که باید با اون تحقیرها کنار بیاید و نمیتونید ازش فرار کنید. کسانی که سختی خدمتو نتونن تحمل کنند فردا توی زندگی چطور میخان در مقابل مشکلات زندگی مقاومت کنند.فردا مثلا توی خیابون یکی یه حرفی بهت زد نگیری با چاقو بزنیش و بعدش هم هزار پشیمونی.در کل دیدتون رو باز کنید نگران سختی خدمت نباشید فکر این درجه بازی نباشید.نگران بعد از اون باشید چون همین کادریهایی که صبح تا شب باید باهاشون سرو کله بزنید اینها که از مریخ نیومدند اینا هم جزو افراد جامعه هستند فردا شما توی محیط کار هم برید اونجا باید زیر دست چند نفر کار کنید و باید یه سری چیزهارو تحمل کنید ولی اونجا کوچکترین اشتباه تاوان داره و ممکنه کارتون رو از دست بدید مثل سربازی نیست که فوقش چند تا فحش یا اضافه بخورید.
    در مورد درجه هم توی تاپیک بارها از چندین سال پیش تا الان گفته شده درجه توی ارتش اهمیت بیشتری نسبت به سپاه و نیروی انتظامی داره.ولی درجه بالاتر حتما دلیل بر راحتی بیشتر خدمت نیست شاید یکی به فرض کارت تردد داشته باشه هر روز بره خونه یا نگهبانی کمتری داشته باشه کمتر تحقیر بشه ولی خدمت همش اینا نیست ممکنه جای دیگه اذیت بشه که آرزو کنه کاش سرباز صفر بود.
    چیزی هم که دوستان در مورد درجه کمتر بهش فکر میکنن اینه که هرچی درجه بالاتر باشه مسولیت شما هم بیشتر میشه و این سنگینی مسولیت ممکنه خدمتو براتون سختتر کنه چون هر اشتباهی کنید تنبیه سنگینتری در انتظارتون هست.
    چیزی که هست اگه درجه کمتری گرفتید باید باهاش کنار بیاید و قبولش کنید و دیگه بهش فکر نکنید نه اینکه مثل دوستانی که ستوان سوم نشدند عزای غم گرفتند و روحیه خودشون رو باختند و صبح تا شب میگن کاشکی ستوان سوم میشدم.
    من این حرفارو زدم دفاع از سربازی نیست که بگم سربازی خوبه واجبه واسه همه آدمو مرد میکنه...(در واقع موافق سربازی هستم ولی در حد چند ماه نه دو سال)باید واقع بین بود و باهاش کنار اومد اگه بخای سخت بگیری همش به فکر توهین هایی باشی که بهت کردن یا تنبیه های یا غصه درجه رو بخوری واسه هیچ کس کوچکترین اهمیتی نداره فقط باعث شدی دو سال زندگی خودتو به سختی بگذرونی.
    داشتین روحیه هم توی خدمت خیلی مهمه مخصوصا اگه دور از شهر خودت هم باشی.کسانی که اعزام میخان بشن به حرف کسانی که جو منفی میدن اهمیتی ندین چون شما هم واسه اونا اهمیتی ندارید وگرنه این حرفارو نمیزند.
    خدمت هم سختی هم آسونی داره توی آموزشی هرچی توهین کردند اهمیتی ندید خودتونو به بیخیالی بزنید تموم میشه میره اگه کاری هم خارج از مقررات انجام دادند اصلا درگیر نشید و به مقامات بالاتر مثل عقیدتی سیاسی گزارش بدید.خودتونم واسه هر چیزی اماده کنید اونجا دیگه باید غرورتون رو کنار بذارید اگه گفتند دستشویی بشور طی بکش زمینو تمیز کن.. دو هفته اول هم انتظارش رو داشته باشید که فشار زیادی بهتون وارد میکنن.توی یگانم همیشه سرتون توی لاک خودتون باشه با کادریا درگیر نشید اگه هم ظلمی در حقتون کردند و خواستید گزارش بدید حساب شده عمل کنید و سلسله مراتب رو رعایت کنید.
    کسانی به حساب خودشون داره خیلی بهشون سخت میگذره به فکر سربازای مرزبانی باشید که توی این سرما با اون امکانات کم لب مرز دارند نگهبانی میدند و با جونشون بازی میکنند اونوقت یه عده فکر درجه بازی و 1 ساعت زودتر رفتن به خونه هستند و نگهبانی توی پادگان خیلی اذیتشون کرده.

12. 9 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    با جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم ...خیلی ها در معرض اعزام هستن ...خودتون رو جای اون ها بزارین . انرژی منفی باعث میشه طرف نره ..یا اگر هم قراره بره با کلی استرس و .. بره .

14. 3 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان عزیز اگر قراره بحثی بشه لطفا احترام رو حفظ کنید !!! پست های حاوی توهین و بی احترامی حذف خواهد شد ..

تو خدمت اگر درجه ستوان یکی شما رو کندن و بهتون سرباز صفری هم دادن چیزی نمیتونید بگید کادرش خلع درجه میشه سرباز که جای خود داره

16. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    با جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم ...خیلی ها در معرض اعزام هستن ...خودتون رو جای اون ها بزارین . انرژی منفی باعث میشه طرف نره ..یا اگر هم قراره بره با کلی استرس و .. بره .
    بنده هم به همین خاطر که موعد اعزام دوستان نزدیک هست از دوستان خواستم که تاپیک ملتهب نشه. ولی بعضی از دوستان فرمودند که فقط فرمان مدیران را اطاعت میکنند. در تمام پست های قبلی هم تمام تلاشم برای آروم کردن و ایجاد پیش زمینه فکری مناسب برای دوستانی بود که استرس روزهای آخر منتهی به اعزام را دارند (بنده خودم به تازگی 21 ماه خدمتم را تمام کردم). منظورم از تحقیر در پست های قبلی هم شستن دستشویی یا طی کشیدن که تو آموزشی رایج هست نبود. اصولا این اماکن برای استفاد خود اون گروه هست و تمییز بودنش به نفع خودشون....
    لطفا دوستانی که هنوز به خدمت اعزام نشده اند با این قاطعیت نظر ندهند و سعی کنند از تجارب کسانی که بدون منت و تعصب تجربیات خدمت خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدن استفاده کنند . واقعا تجربه با ارزش ترین چیز هست و ممکنه خیلی با پیش بینی های ما مطابقت نداشته باشه.
    البته با توجه به نظرات یک شخص خاص نباید تصمیم گرفت.
    برای من که تو نیروی انتظامی بودم بهترین دوران خدمتم همون آموزشی بود و دردسرها بعد از آموزشی شروع شد.
    Last edited by ehsanla; 21-12-2014 at 23:40.

18. 3 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •