عجله در کار نیس از شرکت قبلی هنوز سرویس دارم تا چند روز دیگه
سوال های بعدی را کسی بلد نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عجله در کار نیس از شرکت قبلی هنوز سرویس دارم تا چند روز دیگه
سوال های بعدی را کسی بلد نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
الان پارس انلاین خط را روی 9 مگ میبنده سرعت دانلود چند کیلو بایت ؟
سرعت پارس انلاین با این شرایط چطوره؟
Last edited by reza 07; 03-12-2013 at 05:06.
یعنی هیچکس اینجا این سرویس 128 را نداره که جواب ما را بده![]()
به پشتیبانی گفتم خط رو ببره رو 9 گفت بشتر از این نمیشه خط نمیکشه
Downstream Upstream SNR Margin :22.5 23.0 db Line Attenuation :12.5 9.0 db Data Rate :7872 512 kbps
اره واسه منم همینه 7872 نمیدونم چرا اینجوریه شما از کدوم شهری؟
اگه خطط خوب باشه مرکز مخابراتیت هم خوب باشه احتمالا تا 300 بگیره ولی من با پشتیبانیش صحبت کردم گفت تمام سرویس ها روی 9 مگ بسته میشه شانست خوب باشه رو 9 مگ می بنده
کیفیت خطت خوبه واسه چی میگن نمیکشه؟
خوب بگو واسه یه روز آزمایشی بزنن ببینن قطعی داری یا نه یا اینکه بعد از اون کیفیت رو بسنجن
اینا با چه معیاری میگن خطت نمیکشه؟
دوستان عزیز اگر مودلاسیون مودمتون g.dmt هست بزارید روی adsl2+ درست میشه....
جالبه واقعا بعضی نمایندگی ها ادا و اطوار در میارن میگن خطت نمیکشه و فلان و بهمان و بیساز !!! خب بابا میمیرید مگه یا مثلا پول برق DSLAM زیاد میشه !! ببندید رو 9 مگ نکشید مشترک خودش میگه لینکم پرید دوباره بیارید پایین تازه اصلا به نظر من چیزی به اسم نکشیدن خط وجود نداره مودم تا هرجا که تشخیص بده خط دیسی نمیشه پهنای باندو میاره پایین نمیدونم واسه چی بهونه میارن.
تازه 9 مگم بزارن هیچ اتفاقی نمیوفته !! از داخل سیستم اکانتینگ بعضی جاها محدود میکنن همه فکر نکنن الان بره رو 9 مگ ببندن سرعت میشه یه مگابایت بر ثانیه، اینا همش الکیه واسه گول زدن مشتری شانس دارن بعضیا که از رو سیستم اکانتشون محدود نشده
Last edited by Memonex; 03-12-2013 at 13:43.
دوستان من از یک سایت با سرعت 200-300دانلود می کنم از سایت دیگر با سرعت 1مگ.چرا؟خط من روی 9 مگ بسته شده.مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)