تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2668 از 3745 اولاول ... 1668216825682618265826642665266626672668266926702671267226782718276831683668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,671 به 26,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام
    من مرکز مخابراتی ابوذر قم هستم
    ظاهرا چند وقتی هست اسیاتک تو این مرکز مخابراتی سرویس میده اما نه به پیش شماره من!
    مگه فقط به مرکز مخابراتی ارتباط نداره ارائه سرویس؟ خب چه ارتباطی به پیش شماره هست؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    الان باید چیکار کنم؟
    الان مخابرات دارم
    واقعا خستم کرده
    به هر قیمتی شده میخوام ازش خلاص شم

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان الان کدام سرویس اسیا تک رو میشه خریداری کنیم که دانلود رایگان شبانه داشته باشه که بشه بالای 8 گیگ هر شب بدون محدودیت دانلود کرد ؟

بقیه موارد برام مهم نیست فقط دانلود شبانه

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

پارس‌آنلاین پینگش در اغلب اوقات برای من خوب بوده. من سرویس 2مگابیت حجمی دارم. عصرها از ساعت حدود 6-7 تا نیمه‌شب یه 2-3 ماهی هست که یه مقدار به دلیل شلوغی پینگ افزایش پیدا می‌کنه ولی قابل قبوله. من تایم‌اوتی هم ندارم.

پینگ از 8.8.8.8 تو ساعت‌های خلوتی حدود 150 تا 160میلی‌ثانیه و در ساعت‌های شلوغ عصر و شب تا حدود 200-220 میلی‌ثانیه.
    پینگ 4.2.2.4 یه مقدار بالاتره اما اونم از 250 میلی‌ثانیه رد نمی‌شه.

اگه پروفایل گیم فعال کنی ظاهرن پینگ از این هم یه مقدار کمتر می‌شه. البته من تجربه نکردمش.

خطم روی 12مگابیت بسته شده و snr دان‌استریمم هم بین 6-8 db.

تو 5 سال گذشته که این ساختمون هستیم پارس‌آنلاین پایدارترین سرویسم بوده در مقایسه با شرکت‌های فن‌آوا، شهراد و آسیاتک که قبلن داشتم. واقعن اگه شبانه‌اش رو این جوری نابود نمی‌کرد اصلن عوضش نمی‌کردم. ولی هزینه حداقل 700 تومن بابت هر گیگ دانلود شبانه واقعن به صرفه نیست.

ضمنن، همون طور که قبلن هم گفتم پارس‌آنلاین یه مقدار روی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ و محدودیت پروتکل‌ها سختگیرانه‌تر عمل می‌کنه نسبت به بقیه ISPهایی که تا حالا تجربه کردم.
    ممنونم از اطلاعاتتون.به نظر میرسه آسیاتک و پارس آنلاین از نظر پینگ با هم فرق آنچنانی ندارن.قضیه شلوغی عصر هم به نظر همه جایی باشه.دقیقا مثل مورد بنده.

4. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

دوستان الان کدام سرویس اسیا تک رو میشه خریداری کنیم که دانلود رایگان شبانه داشته باشه که بشه بالای 8 گیگ هر شب بدون محدودیت دانلود کرد ؟

اگه کیفیت خط خوبی دارید و هزینه ماهیانه براتون مشکلی نیست می تونید از سرویس های 10 مگ شهاب استفاده کنید.

6. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم از اطلاعاتتون.به نظر میرسه آسیاتک و پارس آنلاین از نظر پینگ با هم فرق آنچنانی ندارن.قضیه شلوغی عصر هم به نظر همه جایی باشه.دقیقا مثل مورد بنده.
    ممکنه. من خوب الآن نمی‌تونم مقایسه‌ای بدم. چون فقط سرویس پارس‌آنلاین دارم. اما قبل از پارس‌آنلاین از همین آسیاتک پینگم بالاتر بود. به ویژه تو ساعت‌های شلوغی عصرها یا پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌ها پینگم تا 400 هم بالا می‌رفت اما با پارس‌آنلاین تقریبن هیچ وقت از 250 بالاتر نرفته. البته روی 8.8.8.8 تا 100-110 هم پینگ گرفتم. ولی اونایی که گفتم متوسط بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من مرکز مخابراتی ابوذر قم هستم
    ظاهرا چند وقتی هست اسیاتک تو این مرکز مخابراتی سرویس میده اما نه به پیش شماره من!
    مگه فقط به مرکز مخابراتی ارتباط نداره ارائه سرویس؟ خب چه ارتباطی به پیش شماره هست؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    الان باید چیکار کنم؟
    الان مخابرات دارم
    واقعا خستم کرده
    به هر قیمتی شده میخوام ازش خلاص شم
    اگه خطتون PCM یا فیبر نوری باشه اکثر شرکت‌ها امکان ارائه اینترنت ADSL رو روی این جور خط‌ها ندارن.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه دانلوداتون از سرورهای خارجی باشه شاید فقط با سرویس‌های شهاب 10مگ بتونین این کار رو انجام بدین. برای دانلودهای از سرورهای داخلی ولی احتمالن سرویس‌های مختلف فرق چندانی نمی‌کنن.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

اگه خطتون PCM یا فیبر نوری باشه اکثر شرکت‌ها امکان ارائه اینترنت ADSL رو روی این جور خط‌ها ندارن.
    یعنی امکانش هست که اون پیش شماره هایی که تو مرکز من هستن برخلاف شماره من ، پشتیبانی میشن ، فیبر نباشن؟
    مگه کل شماره های یک مرکز رو یه بستر خاص نیست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممکنه. من خوب الآن نمی‌تونم مقایسه‌ای بدم. چون فقط سرویس پارس‌آنلاین دارم. اما قبل از پارس‌آنلاین از همین آسیاتک پینگم بالاتر بود. به ویژه تو ساعت‌های شلوغی عصرها یا پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌ها پینگم تا 400 هم بالا می‌رفت اما با پارس‌آنلاین تقریبن هیچ وقت از 250 بالاتر نرفته. البته روی 8.8.8.8 تا 100-110 هم پینگ گرفتم. ولی اونایی که گفتم متوسط بود.
    صبح ها که پهنای باند روش فشار کمتری هست من پینگ 8.8.8.8 رو حدود 100-110 دارم و 4.2.2.4 رو حدود 120-130
    تو ساعت شلوغی هم پینگ 8.8.8.8 حدود 150-160 و 4.2.2.4 به 210-220 میرسه
    من مشکل اصلیم با تایم اوت هست که این 2-3 روز اخیر مثل اینکه بد نیست.خدا کنه چشم نخوره.
    راستی به نظر شما آپدیت کردن firmware مودم تاثیری توی پینگ و تایم اوت داره؟

14. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی امکانش هست که اون پیش شماره هایی که تو مرکز من هستن برخلاف شماره من ، پشتیبانی میشن ، فیبر نباشن؟
    مگه کل شماره های یک مرکز رو یه بستر خاص نیست؟
    بله. کاملن امکانش هست. اون دیگه شانس شماست که مثلن به محله‌تون فیبر نوری داده باشن یا حتی PCM.

فیبرنوری رو ظاهرن مخابرات خودش ADSL می‌ده. اما روی PCM فکر کنم اصولن امکان ADSL نیست.
    به هر حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحاتی داده در این زمینه.

16. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •