تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2667 از 4105 اولاول ... 1667216725672617265726632664266526662667266826692670267126772717276731673667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,661 به 26,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داش سهیل به فوق لیسانس ستوان2 میده ارتش یا اونم کم کردن؟کلا آمار داری فوقها چه میکنند حین خدمت در ارتش؟
    فوق ها تا اخر امسال فقط میتونند پروژه بگیرن برای کسری خدمتشون از سال 94 پروژه فقط مختص دکتر ها میشه

تا اخر امسال ارشد ها میشن ستوان دوم دوره کد هم ندارن

حرفش هستش که از سال 94 ارشد ها میشن ستوان سوم ولی باز دوره کد ندارن

لیسانسه ها هم میشن گ1

فوق هم میشه گ2

دیپلم هم با دروه کد میشه گ3 بدون اون هم سرجوخه

البته حرفش هستش معلوم نیستش اجرا بکنن یا نه

2. 4 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام داداش. شما که 02 بودی میشه لطف کنی بگی بچه هایی که اونجا فوق لیسانس بودن رو کجا انداختن؟

البته میشه گفت 02 تو پرندک نیست بلکه 02 تو جاده رباط کریم به پرندک قرار داره و یه چند کیلومتری (فک کنم حدود 5 کیلومتری میشه) که این جاده رو طی کنید به پادگان میرسید. این پادگان 02 قبلا تو افسریه تهران بود ولی ظاهرا یکی دو سالی هست که اومده اطراف رباط کریم. از کرج هم تا پادگان فک کنم حدود 1 ساعت بیشتر نباشه.

02 همون پرندک هستش

بهش میگن جاده پرند

معروف هستش به جاده پیرزن

02 قبلا جای عراقی ها بوده اونجا اسیر کرده بودن بعد درستش کردن شد پادگان 02 رو بردن اونجا از سال 92 حدود 1.5 سال هستش

جایه بسیار سرد و باد خیزی هستش

امکاناتش هم کم هستش

زیاد سخت نگیرید دوره کد هاش حال میکنن

دوره کد کلا دوره خوبی هستش به قول دوستان همش چال هستش

چهارشنبه ساعت 1 ول میکنن تا شنبه صبح

4. 5 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان در مورد پرندک باید یک توضیحی بدم خیلی پادگان داره من نام میبرم به ترتیب

اولین پادگانش شهید ابشناسان هستش

دومین پادگانش تکاور 23 هستش

سومین پادگانش 02 هستش

چهارمین پادگانش پهباد هستش

پنجمین پادگانش مراتکاور هستش

ششمین پادگانش توپخانه 43 هستش 33 رفتش سنندج باقیماندش توی پرندک شد 43

هفتمین گروه عملایت روانی هستش

هشتمین پادگانش پدافند 99 هستش

نهمین پادگانشم باری سپاه هستش فکر کنم اما سجاد

پس فکر نکنید پرندک 1 پادگان داره نه 9 تا هستش حداقل

6. 4 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان در مورد پرندک باید یک توضیحی بدم خیلی پادگان داره من نام میبرم به ترتیب

اولین پادگانش شهید ابشناسان هستش

دومین پادگانش تکاور 23 هستش

سومین پادگانش 02 هستش

چهارمین پادگانش پهباد هستش

پنجمین پادگانش مراتکاور هستش

ششمین پادگانش توپخانه 43 هستش 33 رفتش سنندج باقیماندش توی پرندک شد 43

هفتمین گروه عملایت روانی هستش

هشتمین پادگانش پدافند 99 هستش

نهمین پادگانشم باری سپاه هستش فکر کنم اما سجاد

پس فکر نکنید پرندک 1 پادگان داره نه 9 تا هستش حداقل
    سهیل جان میشه به بقیه سوال های من جواب بدی لطفا؟؟
    من کد خوردم و با رسته پیاده افتادم پرندک! من آموزشیم رو 01 بودم و امکاناتش خوب بود وضعیت پادگان پرندک چطوره در مقایسه با 01؟؟ آیا صد در صد افسر آموزش میشم ؟؟؟؟؟ من یک ماه به دلیل مشکل عصبی معاف از رزم بودم! رژه نمی رفتم و نگهبانی نمی دادم . برم بازم دنبالش؟؟ مرخصی میان دوره و پایان دوره داریم؟؟ بازم باید بریم اردوگاه؟؟ :((( کلا توی دوره کد پیاده چه کارهایی انجام میدیم؟؟؟ و برنام سین چیه برای دوره کد :(((

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سهیل جان میشه به بقیه سوال های من جواب بدی لطفا؟؟
    من کد خوردم و با رسته پیاده افتادم پرندک! من آموزشیم رو 01 بودم و امکاناتش خوب بود وضعیت پادگان پرندک چطوره در مقایسه با 01؟؟ آیا صد در صد افسر آموزش میشم ؟؟؟؟؟ من یک ماه به دلیل مشکل عصبی معاف از رزم بودم! رژه نمی رفتم و نگهبانی نمی دادم . برم بازم دنبالش؟؟ مرخصی میان دوره و پایان دوره داریم؟؟ بازم باید بریم اردوگاه؟؟ :((( کلا توی دوره کد پیاده چه کارهایی انجام میدیم؟؟؟ و برنام سین چیه برای دوره کد :(((
    کلا دوره کد چال هستش همون مباحث اموزشی هستش مخصوصا توی دوره کد پیاده

پرندک اردوگاه نداره چون میدون تیر بقلش هستش

اما تیر اندازی با تیربار رو دارید و باید بررنتون یه صبح تا ظهر

تو ارتش معاف از رزم و نگهبانی معنایی نداره و باز هم کار خودشون رو میکنن الکی خودتو خسته نکن

معاف از نگهبانی هم باشی میزارنت پاس اسایشگاه میگن بگیر بخواب پست نده

به احتمال 99 درصد افسر اموزش هستش اگر ستوان سه بشی

اگر ستوان سه نشی که دیگه با خداست یه هو شدی پاسدار

هیچ پادگانی با 01 قابل مقایسه نیستش اینو قبلا هم گفتم

میری متوجه میشی

هوا اونجا خیلی سر هستش لباس گرم ببر

9. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ، من از جنوبم و به سرما اصلا عادت ندارم، الان هم که اوج سرماست توصیتون چیه؟ لباس گرم ببرم؟ چه نوع لباسی؟ میزارن بپوشیم؟ کلا راهنمایی کنید ممنون میشم

دیروز رفتم مغازه لوازم کوهنوردی یه لباس شلوارگرم داشتن بهش میگفت "پوشش لایه اول" کشی بود و به بدن میچسبید، میگفت واسه سرما زیر لباس میپوشن، از اونا بگیرم؟اخه گرون بود قیمتش از 150 شروع میشد، ارزشش رو داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من اعزامی 1 تیر هستم 93 هستم

اون نیروی زمینی ارتش

دوره کد مراتکاور بودم با بند پ شدم ستوان سوم

تو 350 نفر حدود 40 نفر بودیم شدیم ستوان همه گروهبان یک با اینکه دوره کد بودیم بقیه دوره کد ها که همشون شدن گروهبان

توی ارتش هم مدرک مهم نیستش اما درجه خیلی مهم هستش

درجه داری توی ارتش خیلی سخت هستش

کسایی که تو نیرو زمینی هستن میدونن من چی میگم

همین تیپ 65 شما برو سه راه افسریه تهران هستش

ببین چه بلای دارن سر گ1 های لیسانسش میارن

نه گ1 بلکه کل درجه ها هفته ای 2 تا پست باید بدن با دیپلمه هیچ فرقی ندارن

درجه دار توی ارتش درجه دار هستش هیچ فرقی نداره

حالا میخوای گ3 باش میخوای گ1 باش فرقی نداره
    پس بنویسین که در ارتش اینطوری هست، وقتی کلی پست میدین یه عده را هم دو دل میکنید و...

در ناجا میبینید گ2 داریم اداری خدمت میکنه و یا سرباز صفر هست اداری خدمت میکنه ولی س3 داریم هفته ای یه روز به سختی مرخصی میگیره.

سپاه هم که ولش کن... راحتن از هر لحاظ... هر که بامش بیش برفش بیشتر...

دوستان ، من از جنوبم و به سرما اصلا عادت ندارم، الان هم که اوج سرماست توصیتون چیه؟ لباس گرم ببرم؟ چه نوع لباسی؟ میزارن بپوشیم؟ کلا راهنمایی کنید ممنون میشم

دیروز رفتم مغازه لوازم کوهنوردی یه لباس شلوارگرم داشتن بهش میگفت "پوشش لایه اول" کشی بود و به بدن میچسبید، میگفت واسه سرما زیر لباس میپوشن، از اونا بگیرم؟اخه گرون بود قیمتش از 150 شروع میشد، ارزشش رو داره؟
    برادر مگه قراره کجا خدمت کنید که شلوار کوهوردی میگیری، البته اگه از نظر مادی مشکلی نداری بگیرین که به دادتون میرسه در شب های پست و...

12. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که 02 افتادید حالا دوره کد یا آموزشی
    بهترین پادگانی که میشد برید همین 02 هستش.
    حتی از 01 هم راحت تر.( 01 درسته امکانات بالایی داره اما سختگیریش خیلی از 02 بیشتره)
    امکاناتش هم خوب هستش فقط مشکلش سرماش هست که همش توی آسایشگاه نگه میدارن مواقع بارندگی و سرمای شدید.
    من دیروز آموزشیم اونجا تموم شد.
    2 ماه راحت بودم هر روز هم خونه بودم ساعت 4

14. 3 کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها میدونید چیه

این حرفو از من داشته باشید به یادگار

در حال حاضر و شرایط کنونی یا با دیپلم بیاید خدمت یا با فوق لیسانس به بالا

اگر زیر دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس هستید اصلا خدمت نیاید چون سخت ترین دوره براتون خواهد بود و سوخت خواهید شد

امروز 183 روز از خدمت مقدس سربازیم گذشت مانده 454 روز ناقابل

اصلا اینگونه نیستش توی ارتش مهمترین چیز درجه هستش
    یک مثال ساده ساعت خروج ستوان ها 1 ساعت زود تر از درجه دار ها هستش
    یا ستوان به هیچ وج پاسدار نمیشه اما درجه دار میشه
    ستوان میتونه افسر نگهبان بشه اما درجه دار نمیتونه
    ستوان منطقه نظافت یا نداره یا خیلی جزئی هستش اما درجه دار اینجوری نیستش
    تو نگهبانی بدترین پاس برای درجه دار ها هستش
    لوحه نهبانی ستوان هارو ماهیانه میزنن اما درجه دار ها رو همون روز بهشون میگن
    95 درصد پادگان ها ستوان ها کارت تردد دارن اما درجه دار ها خیر
    و..............................
    بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    توی ارتش اینجوره من خبر از ناجا و سپاه ندارم
    الان هم از این برج فقط دوره کد پیاده اونم 10 درصدشون ستوان میشن بقیه همه گروهبان حتی اگر دوره کد بخورن
    شما راحت با دیپلم میتونید گروهبان 3 بشید چه کاریه این همه درس بخونید برای گروهبان1
    درضمن ستوان دو هر جه که باشه عشق و حال میکنه توی ارتش که اینجوریه
    شما سعی کن واقعیت رو ببین من واقعیت رو گفتم
    توی ارست زمین تا زیر زمین فرق میکنه بین افسر و درجه دار
    اما چون ستوان سه زیاد هستش این فرق عادی شده
    وگرنه سعی کنید واقعیت رو به مردم بگید
    فوق ها تا اخر امسال فقط میتونند پروژه بگیرن برای کسری خدمتشون از سال 94 پروژه فقط مختص دکتر ها میشه
    تا اخر امسال ارشد ها میشن ستوان دوم دوره کد هم ندارن
    حرفش هستش که از سال 94 ارشد ها میشن ستوان سوم ولی باز دوره کد ندارن
    لیسانسه ها هم میشن گ1
    فوق هم میشه گ2
    دیپلم هم با دروه کد میشه گ3 بدون اون هم سرجوخه
    البته حرفش هستش معلوم نیستش اجرا بکنن یا نه
    شما در مقامی نیستید که به دیگران بگید چی خوبه چی بد دو روز رفتید خدمت فکر میکنید همه چیزو میدونید و میتونید واسه همه یه نسخه بپیچید؟ توی همین انجمن بودند که اولای خدمت گفتند نرید خدمت کلا ولی بعدا دیدشون عوض شد.
    یه نفر شرایطش ایجاب میکنه با دیپلم بره سربازی یکی با فوق دیپلم یکی لیسانس یکی فوق لیسانس یکی دکترا.کسی که به این سن رسیده بچه نیست که شما بهش بگید اگه لیسانس داری نرو هر کسی یه هدفی داره همه هم واسه سربازی هم درس نمیخونن که بگن واسه فلان درجه تا این مقطع بخونم
    کسی که با دیپلم میره خودش میدونه باید با همه سخت گیریهای کنار بیاد وخیلی کارها رو باید انجام بده. کسی که با فوق دیپلم میره میدونه نسبت به یه فوق لیسانس خدمتش سخت تر هست.
    اینکه سخت ترین دوره باشه ربطی به درجه نداره به شانس و پارتی هست که کجا خدمت کنی.فوق لیسانس هست داره توی مرز با بدترین شرایط خدمت میکنه دیپلم هم هست داره توی بخش اداری بهترین خدمت رو میکنه. شما که میگید با دیپلم بیاد دوره کد بخوره گروهبان 3 بشه شما از کجا میدونید حتما دوره کد بخوره؟ یا اصلا ارتیش بیفته؟
    سختی و آسونی برای هر کسی متفاوت هست واسه مثل شما اینکه 1 ساعت دیرتر برید خونه یا زمینو جارو بزنید سخت ترین دوره زندگیتون حساب میشه.
    یکی میره خدمت بهش میگن جوراباتو بشور بو میده جوگیر میشه میاد اینجا پست میزنه آهای نرید خدمت پوستتونو میکنن. یکی بهش اجازه نمیدن موبایل ببره داخل که کلش بازی کنه میاد میگه خدمت خیلی مزخرف هست یکی بهش جارو میدن زمینو جارو بزنیه بهش برمیخوره میاد میگه خدمت نرید خیلی بهتون سخت میگذره یکی همیشه تا لنگ ظهر میخوابیده حالا ساعت 4 صبح بلندش میکنن میاد میگه خدمت خیلی سخته....
    دلیل اینکه درجه لیسانس ها رو کم کردند بخاطر اینه که تعداد لیسانسه ها زیاد شده حالا بخان به همه ستوان 3 بدن و مثل شما پاشونو روی میز بذارند و پشه بزنن و ساعت 2 شد برن خونه پس کی میخاد بقیه کارها رو انجام بده؟ اگه همه این لیسانسهایی که میخان برن همگی برن فوق لیسانس بخونن دوباره درجه فوق لیسانس هارو کم میکنن و دوباره همین آش و همین کاسه بعدش هم همه واسه دکترا هجوم بیارن و بعدش هم قانون جدید بیاد که از دیپلم تا دکترا همه درجه سرجوخه میگیرن.
    اون چیزایی که میگید واسه همه جا صادق نیست دوست منم با فوق دیپلم تو ارتش هست و اتفاقا نگهبانیش دو روز در ماه هست و از اول ماه هم مشخص شده که چه روزهایی نگهبانی داره.
    شما لازم نیست واقعیت رو بیاید به مردم بگید اون چیزی که فکر میکنید به درد میخوره و بهش نیاز پیدا میکنن رو باید بگید نه چیزی که باعث تخریب روحیه بقیه بشه.تا چند روز دیگه من و بقیه قراره اعزام بشیم شما هدفتون از این حرفا چیه؟ من که چندین نفر از دوستام سرباز هستند و با اطلاعاتی که ازشون بدست آوردم تقریبا میدونم چه خبر هست ولی یه نفر اطلاع دقیقی نداره میاد حرفای شما رو میخونه میخاید دفترچه پست کنه دو دل میشه یا قراره اعزام بشه از همین الان احساس بدبختی میکنه که چرا مثلا فوق لیسانس نرفت این حرفای شما فقط نا امیدی توش هست و هیچ فایده ای برای بقیه نداره بهتره قبل از اینکه حرفی بزنید به جوانبش فکر کنید.
    کسانی که خدمت رفتند میدوند که از روز اول تا ترخیص چقدر شایعه وجود داره همین قانون 24 ماهه اگه همین تاپیک رو بخونید میبینید که از چندین سال پیش قرار بوده 24 ماه بشه و امسال تازه اجرا شده حالا هر موقع درجه فوق لیسانس هارو کم کردند بیاید اینجا بگید درجهشون سرجوخه شده.

چیزی که مشخص هست سربازی هست اسمش هتل رفتن سفر خارج رفتن گردش سفر عشقو حال اسمش نیست سربازی هست سربازی باید خودتون رو واسه سخت ترین شرایط آماده کنید هیچ کس نباید انتظار داشته باشه حتما بهش خوش بگذره ولی اینکه خوش بگذره با نه به خودش و روحیش بستگی داره که خدمتو واسه خودش سخت بگیره یا نه.
    چونکه اجباری هم هست چاره ای ندارید یا از اول سربازی تا آخرش میتونید همش حسرت بخورید که جوونیتون بر باد رفت و به درو دیوار هر روز فحش بدید و عقدتونو سر سرباز های بدبخت زیر دستتون خالی کنید و بیاد اینجا پست بزنید که سربازی مزخرف هست یا میتونید دیدتون رو تغییر بدید و این دو سال هم جزوی از زندگیتون حساب کنید و ازش به عنوان دوره ای که بزودی تموم میشه درست استفاده کنید.
    کسانی که میخان خدمت برن زیاد توی فکر این درجه نباشن با هر درجه ای هستید باهاش حال کنید و حسرت درجه بالاتر رو نخورید به قول یکی از دوستان تا زمانی که اون نوار کنار شلوارتون هست شما سرباز وظیفه هستید و اگه امیر هم باشید بازم جزو کادریا حساب نمیشید.
    بهترین کار اینه که هر چه زودتر خودتون رو از شر سربازی راحت کنید چون هرچی بیشتر جلو میره شرایط بدتر میشه.
    اگه کسی هم خواست در مورد سربازی اطلاعات کسب کنه هیچ وقت حرف یک نفر رو ملاک قرار نده چونکه اون شخص ممکنه شرایطش با شما فرق داشته باشه پادگانش فرق داشته باشه فرماندش فرق داشته باشه کادریای اطرافش فرق داشته باشه شرایط روحیش با شما فرق داشته شرایط جسمیش فرق داشته باشه باشه شرایط اجتماعیش فرق داشته باشه سنش فرق داشته باشه تجربش فرق داشته باشه دیدش فرق داشته باشه انتظاراتش فرق داشته باشه ... پس صرفا یه نفر بیاد بگه خدمت سخت تریو دوارن زندگیتون هست دلیل نمیشه برای شما هم اینطور باشه ممکنه اگه شما جای اون باشید بهتون بهتر بگذره یا یه نفر گفت خدمت خیلی راحته ممکنه شما جای اون بودید بهتون سخت بگذره.
    Last edited by hassanshaikhi; 21-12-2014 at 19:07. دليل: غلط املایی

16. 9 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سشنبه همین هفته نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان دوره اموزشیمه مدرکم لیسانس زنم دارم چطوریا الان میشه محل سکونتنم سمنانه
    دوره اموزشی میان دوره مرخصی میدن؟
    چند روز اموزشیه الان؟
    خدمت تو نیروی انتظامی نسبت به سپاه یا ارتش چطوریاست راحتت تره یا سخت تر
    Last edited by amir9496khw; 21-12-2014 at 19:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •