تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2667 از 3745 اولاول ... 1667216725672617265726632664266526662667266826692670267126772717276731673667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,661 به 26,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

تهران مرکز مخابراتی هجرت

2. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمی دونم چرا جدیدا صفحات وب واسه من یکم کند شدن
    سرعت دانلود خوبه و پکت لاسی هم وجود نداره
    با عوض کردن DNS هم حل نشد
    سرعت تک‌کانکشنتون الآن از سرورهای خارجی چنده؟ البته سرعت تک‌کانکشن مستقیم با کیفیت وب‌گردی ارتباط داره اما عوامل دیگه‌ای هم می‌تونه باعث این کندی بشه.

مثلن، یه موضوعی که باعث کندی تو دیدن صفحه‌های وب می‌شه اینه که تو یه صفحه وب که در ظاهر فقط از یه آدرس مشخص داره بارگذاری می‌شه، در عمل تعداد زیادی فایل باید دانلود بشن که الزامن هم همه از همون آدرس ثابت نیستن. مثلن فایل‌های مدیا از سرورهای جدا از سرور اصلی سایت ممکنه باشن، یا حتی فایل‌های مربوط به scriptهای استفاده شده، یا تبلیغات داخل صفحه یا apiهای گوگل

خیلی از این لینک‌های پنهان داخل صفحه یا از پروتکل‌های محدودیت‌دار مثل همین https دارن استفاده می‌کنن یا خود سرورهاشون به نوعی فیلتره. اینا باعث می‌شه که مرورگر در تلاش برای رندر کردن صفحه، روی بعضی از این لینک‌ها گیر کنه و صفحه دیرتر از حد معمول لود بشه.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تهران مرکز مخابراتی هجرت
    ممنون دوست عزیز

منم تهرانم. البته مرکز مخابراتی کاشانی که یکی از شلوغ‌ترین مراکز مخابراتی تهرانه.

راستی یه سؤال دیگه، شما روی سرویس شهاب، حتی از سرورهای خود آسیاتک هم محدودیت شدین با این اوصاف درسته؟ یعنی از این سرورها هم سرعتتون از حدود 4-5 مگابیت (500کیلوبایت) در ثانیه بالاتر نمی‌ره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

منم تهرانم. البته مرکز مخابراتی کاشانی که یکی از شلوغ‌ترین مراکز مخابراتی تهرانه.

راستی یه سؤال دیگه، شما روی سرویس شهاب، حتی از سرورهای خود آسیاتک هم محدودیت شدین با این اوصاف درسته؟ یعنی از این سرورها هم سرعتتون از حدود 4-5 مگابیت (500کیلوبایت) در ثانیه بالاتر نمی‌ره؟
    راستش من به خاطر اینکه کابل های منطقه ما کیفیت زیادی نداره خودم به آسیاتک گفتم سرعت منو رو 6 مگ ببندن تا SNR خطم پایین نیاد چون من گیمر هستم.
    ولی وقتی از سرورهایی مثل دانلودها یا میهن دانلود که ساپورت خود آسیاتک هست دانلود می کنم سرعتم دور و بر 700 کیلوبایت هست که ماکزیموم سرعت من هست.
    تو تایم شبانه هم سرعتم برای دانلود از این سرورها حدود 600 کیلوبایت هست ولی با سرورهای دیگه قضیه فرق می کنه.
    مرکز مخابراتی هجرت هم خیلی شلوغه و آسیاتک تمام پورت هاش اونجا پره و وقتی ساعت از 5 عصر بگذره کلا کانکشن به فنا میره.مخصوصا پینگ تایم افتضاح میشه.
    اگر گیمر هستید به شما پیشنهاد مبدم در صورت امکان از پارس انلاین یا شاتل نت بگیرید چون پینگ اونا خیلی بهتر از آسیاتک هست.

7. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستش من به خاطر اینکه کابل های منطقه ما کیفیت زیادی نداره خودم به آسیاتک گفتم سرعت منو رو 6 مگ ببندن تا SNR خطم پایین نیاد چون من گیمر هستم.
    ولی وقتی از سرورهایی مثل دانلودها یا میهن دانلود که ساپورت خود آسیاتک هست دانلود می کنم سرعتم دور و بر 700 کیلوبایت هست که ماکزیموم سرعت من هست.
    تو تایم شبانه هم سرعتم برای دانلود از این سرورها حدود 600 کیلوبایت هست ولی با سرورهای دیگه قضیه فرق می کنه.
    مرکز مخابراتی هجرت هم خیلی شلوغه و آسیاتک تمام پورت هاش اونجا پره و وقتی ساعت از 5 عصر بگذره کلا کانکشن به فنا میره.مخصوصا پینگ تایم افتضاح میشه.
    اگر گیمر هستید به شما پیشنهاد مبدم در صورت امکان از پارس انلاین یا شاتل نت بگیرید چون پینگ اونا خیلی بهتر از آسیاتک هست.
    بازم ممنونم از اطلاعاتی که دادین.

راستش من گیمر نیستم. بیشتر دانلودرم و وبگرد. الآن هم پارس‌آنلاین دارم که چون دانلود شبانه‌اش رو حذف کرده دیگه به دردم نمی‌خوره. البته سرعت و پینگش خیلی خوبه. حتی من تک‌کانکشن تو ساعت‌های خلوت از سرورها خارجی عملن فول ظرفیت پهنای باندم رو دارم. خطم 12مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعت تک‌کانکشنم تا 1.3 مگابایت هم می‌رسه. اما شبانه رایگان دیگه نداره و در ثانی روی ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها و بعضی از پروتکل‌ها نسبت به ISPهای دیگه محدودیت بیشتری می‌ذاره. (البته می‌دونم منشأ اصلی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ خود زیرساخته اما پارس‌آنلاین محدودیت بیشتری هم اعمال می‌کنه.)

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر ما سرویس
    چابکـ نامحدود برنزي 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گيگ درماه
    بگیریم بعد اتمام ترافیک هدیه وقتی که سرعت میاد پایین به صورت pptp/l2tp به سرور ایران وصل بشیم پهنای باند زیاد میشه به لینک داخلی؟ لینک خارجی چطور؟ یا لینک به خارج ؟یا هردو باهم زیاد میشه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سرعت تک‌کانکشنتون الآن از سرورهای خارجی چنده؟ البته سرعت تک‌کانکشن مستقیم با کیفیت وب‌گردی ارتباط داره اما عوامل دیگه‌ای هم می‌تونه باعث این کندی بشه.

مثلن، یه موضوعی که باعث کندی تو دیدن صفحه‌های وب می‌شه اینه که تو یه صفحه وب که در ظاهر فقط از یه آدرس مشخص داره بارگذاری می‌شه، در عمل تعداد زیادی فایل باید دانلود بشن که الزامن هم همه از همون آدرس ثابت نیستن. مثلن فایل‌های مدیا از سرورهای جدا از سرور اصلی سایت ممکنه باشن، یا حتی فایل‌های مربوط به scriptهای استفاده شده، یا تبلیغات داخل صفحه یا apiهای گوگل

خیلی از این لینک‌های پنهان داخل صفحه یا از پروتکل‌های محدودیت‌دار مثل همین https دارن استفاده می‌کنن یا خود سرورهاشون به نوعی فیلتره. اینا باعث می‌شه که مرورگر در تلاش برای رندر کردن صفحه، روی بعضی از این لینک‌ها گیر کنه و صفحه دیرتر از حد معمول لود بشه.
    سلام
    بله با شما موافقم
    البته اون زمان فکر کنم تک کانکشن خوب بود
    بعضی صفحات خوب باز می شد و بعضی ها اصلا باز نمی شد
    حتی بعضی سایت های سرور داخلی!
    خیلی عجیب بود
    ظاهرا الان بهتر شده
    +
    پینگ هم بهتر شده

- - - Updated - - -

سلام
    بله با شما موافقم
    خیلی عجیب بود
    ظاهرا الان بهتر شده
    +
    پینگ هم بهتر شده

- - - Updated - - -

سلام
    بله با شما موافقم
    خیلی عجیب بود
    ظاهرا الان بهتر شده
    +
    پینگ هم بهتر شده

- - - Updated - - -

سلام
    بله با شما موافقم
    خیلی عجیب بود
    ظاهرا الان بهتر شده
    +
    پینگ هم بهتر شده

داره خودمونی میشه soheiltoxic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام من از مخابرات میخوام بیام آسیا تک
    شبانه سرعتش خوبه ؟
    محدودیت حجمی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بازم ممنونم از اطلاعاتی که دادین.

راستش من گیمر نیستم. بیشتر دانلودرم و وبگرد. الآن هم پارس‌آنلاین دارم که چون دانلود شبانه‌اش رو حذف کرده دیگه به دردم نمی‌خوره. البته سرعت و پینگش خیلی خوبه. حتی من تک‌کانکشن تو ساعت‌های خلوت از سرورها خارجی عملن فول ظرفیت پهنای باندم رو دارم. خطم 12مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعت تک‌کانکشنم تا 1.3 مگابایت هم می‌رسه. اما شبانه رایگان دیگه نداره و در ثانی روی ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها و بعضی از پروتکل‌ها نسبت به ISPهای دیگه محدودیت بیشتری می‌ذاره. (البته می‌دونم منشأ اصلی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ خود زیرساخته اما پارس‌آنلاین محدودیت بیشتری هم اعمال می‌کنه.)
    می تونید یکم اطلاعات راجع به پینگ و وضعیت تایم اوت پارس انلاین به من بدید؟
    ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

می تونید یکم اطلاعات راجع به پینگ و وضعیت تایم اوت پارس انلاین به من بدید؟
    ممنونم
    پارس‌آنلاین پینگش در اغلب اوقات برای من خوب بوده. من سرویس 2مگابیت حجمی دارم. عصرها از ساعت حدود 6-7 تا نیمه‌شب یه 2-3 ماهی هست که یه مقدار به دلیل شلوغی پینگ افزایش پیدا می‌کنه ولی قابل قبوله. من تایم‌اوتی هم ندارم.

پینگ از 8.8.8.8 تو ساعت‌های خلوتی حدود 150 تا 160میلی‌ثانیه و در ساعت‌های شلوغ عصر و شب تا حدود 200-220 میلی‌ثانیه.
    پینگ 4.2.2.4 یه مقدار بالاتره اما اونم از 250 میلی‌ثانیه رد نمی‌شه.

اگه پروفایل گیم فعال کنی ظاهرن پینگ از این هم یه مقدار کمتر می‌شه. البته من تجربه نکردمش.

خطم روی 12مگابیت بسته شده و snr دان‌استریمم هم بین 6-8 db.

تو 5 سال گذشته که این ساختمون هستیم پارس‌آنلاین پایدارترین سرویسم بوده در مقایسه با شرکت‌های فن‌آوا، شهراد و آسیاتک که قبلن داشتم. واقعن اگه شبانه‌اش رو این جوری نابود نمی‌کرد اصلن عوضش نمی‌کردم. ولی هزینه حداقل 700 تومن بابت هر گیگ دانلود شبانه واقعن به صرفه نیست.

ضمنن، همون طور که قبلن هم گفتم پارس‌آنلاین یه مقدار روی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ و محدودیت پروتکل‌ها سختگیرانه‌تر عمل می‌کنه نسبت به بقیه ISPهایی که تا حالا تجربه کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •