داداش مشکل از مخابراته واسه من هم بعد از بارون خراب شد درخواست ثبت کردم درست شد
کلا نویز خط با توجه به شرایط محیطی افت و خیز داره و همیشه مقدار ثابتی نیست
داداش مشکل از مخابراته واسه من هم بعد از بارون خراب شد درخواست ثبت کردم درست شد
کلا نویز خط با توجه به شرایط محیطی افت و خیز داره و همیشه مقدار ثابتی نیست
که اینطور....الان به 117 زنگ زدم....ثبت خرابی کردم...که شاید درست بشه
ولی از این مخابراتی های اینجا (خرمشهر) بعید میدونم که کار مفیدی کنن...یه سری چند سال پیش هم مشکل داشتم، پارس انلاین میگفت که noise خط ـت خیلی بالاس...به مخابرات بگو برات چک کنه...تلفنی با مسئولش تو مخابرات که صحبت کردم، گفت برو سیم تلفن رو از جعبه تقسیم دربیار تا برات خط رو چک کنم...آخرش خیلی شیک میگفت که خط ـت سالمه و کاملاً هیچ مشکلی نداره، هیچ noise ای هـــــــــم نــداریدرصورتی که حتی خط ـم 1میگ رو هم نمیکشید
یه چیزی بود بدتر از اون عکسی که تو پست قبلی گذاشتم ـش.
شایان 100 درصد مطمئن هستی اینترانت های برنزی که ارزون تر از الماس هستن بعد از یه حجم خاص محدود نمیشن یا کلا محدودیت داشته باشن ؟؟! اگر آره پس این شرکت چه دردی داره با 2 نوع قیمت یه سرویس رو میفروشه ؟![]()
اینترنتم راقطع کردند.دوستان من تا آذر ماه قرار داد دارم الان وضعیت من چه جوریه؟
تماس گرفتم گفتن تا امشب یا نهایت فردا همه منتقل میشن
تو ادامه ی این پست...ثبت خرابی کردم تو 117.....به دو ساعت نکشیده زنگ زدن
جریان رو بهش گفتم...خیلی قشنگ گفت که نه خط ها هیچ مشکلی نداره...مشکل از سیم کشی داخله خونسبزار من یه شماره از همکارهامون بهت بدم، بیاد سیم کشی داخل خونه رو عوض کنه...ولی یه پولی میگیره
بهش میگم که سیم کشی خاصی وجود نداره که بخواد مشکل ازش باشه...سیم اصلی که میاد تو خونه، 1متر هم نیست که میخوره به اسپلیتر و پشت مودم.
بهش میگم که اپراتور 2020 میگه که نویز شدید داری....یارو میگه که نه اینطور نیست، اصلاً نویز نداری![]()
اینم عکس مودم....که اون سیم سیاه خط تلفن ـه...که از دیوار امده بیرون...پشت دیوار خبری نیست، راه روی ساختمونه که جعبه ی تقسیم اونجاس
دیگه نزدیک بود کارم به دعوا بکشه، دیگه آخرش گفتم که حداقل بیایید اون جعبه تقسیم ساختمون رو درست ـش کن که اینگار منفجر شده...دیگه طرف با دلخوری گفت باشه، میفرستیم برات عوضش کنن.
اینم عکس ـش
![]()
مثل اینکه بچه ها اینترانت برنزی رو داشتن محدود نشده
برای اطلاعات بیشتر اسمشو واست پخ میکنم خودت ازش بپرس
اینم قیمت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sh@y@n; 02-11-2015 at 18:35.
عجب جعبه تقسیمی :-)) :-)) :-))
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ibs باز شد...
آخرین وضع اینترنت من:
سرعت دانلود از سرور داخلی 500 KB/s
سرعت دانلود از سرور خارجی 5 KB/s
سایتای خارجی هم باید 10 تا 20 بار رفرش کنم تا لود بشن!
<منطقه کیانپارس>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)