از کجا میشه فهمید آنتن دهی تو چه رنجی هست؟
از کجا میشه فهمید آنتن دهی تو چه رنجی هست؟
اینطور که فهمیدم میخواهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشید.
نیازی هم به روتر نیست.
بله اینترنت گوشی رو میخام روی کامپیوتر داشته باشم
نحوه ی اتصالش چطور هست؟
بله. آنتن فول هست
بسته یک ساعته بود که 35 دقیقه طول کشید
خب حالا وایسا منم تجربه ام رو توضیح بدم از این سایت.
منم دیدم مدیر سایتش به همه ی کاربرا جواب میده گفتم چه سایت خوبیه پس خرید کنم ازش.
یه مودم خریدم با یه اشانتیون که اشانتیونش اصلاً ارزش مالی خیلی بالایی نداشت ولی همون اشانتیون هم بدون بسته بندی بود و برچسب مشخصات روی کالا کاملاً کنده شده بود.
هم توی سایتش پیغام گذاشتم که تایید نکردند. زنگ هم زدم شماره هم گرفتند که مثلاً اطلاع بدن اما انگار نه انگار. برخورد پیک و اون کسی که پشت تلفن به من جواب داد هم اصلاً در حد یه فروشگاه اینترنتی معتبر نبود!!!
حتی اگه ایرادی هم نداشته باشه لا اقل باید تماس بگیرن اطلاع بدن.
همون دیجی کالا هم که میگی پر ایراده ولی لا اقل مشکلتو که که میگی زنگ میزنن کاراتو پیگیری می کنند. پیکش 3 ساعت 3 ساعت مشخص میکنه این راستین بازار صبح زنگ زده به من میگه تا بعد از ظهر باش من میام!!!!
حالا من از تجربه خرید خودم بگم و دشمن خونی راستین نیستم یا نفعی واسه من نداره بخوام تخریبش کنم
اولش قصد خرید داشتم باخودم گفتم دمشون گرم عجب پشتیبانی خوبی داره و جواب تمام ایمیلا رو می ده! ی مودم3372 سفارش دادم و بعد زنگ زدم گفتن که 48ساعته دستتون می رسه 2روز شد 6روز کاری هنوز دستم نرسیده بود هربار زنگ زدم می گفتن که پیگیری می کنم اما جواب روشن نمی دادن بهم تااینکه بعد 6روز گفتن که اقا بستتونو ارسال نکردم منم گفتم یعنی..اون موقع زنگ می زدم می گفتید ارسال شده و...اون پشتیبانم همش معذرخواهی می کرد!!! تااینکه بعد ی هفته رسید دستم و 10تومن پول پست هم اضافه شد ب خرید درصورتی که می گفتن رایگانه!!! حالا بماند ی ماجراهایی شد که امار گرفتم فهمیدم مودم رو دوبار ارسال کرده بود ن برام!
بعد زنگ زدم اقا مگه رایگان نیس گفت اشباه پستی شده ماها فاکتور می زنیم پست اتوماتیک ارسال هزینه ب عهده خریدار می زنه منم گفتم ی کم هماهنگ شید بدنیس و گفتم توبه می کنم دیگه خرید کنم ازتون...گفتن که رو خرید بعدیتون 10تومن لحاظ می شه و منم گفتم غلط کنم دگه خرید کنم ازتون..
همین جریانو تو سایت نوشتم جهت اطلاع رسانی که اصلا تاییدش نکردن و نزاشتن تو سایت!!!!
یکساله مشتری این سایتم از شهرستان. هیچ وقت پول پست ندادم. خریدهاممم اگه قبل دوازده ظهر ثبت میکردم فردا تا دوازده ظهر دستم بود. منفعتی هم بهم نمیرسه از این حرفا. کمش هفتا مودم ازشون خریدم. با کلی تجهیزات جانبی . حتی سیم کارت. مشکلاتی که گفتین رو نداشتم.دی جی کالا هم سالهاست خرید دارم. اونا هم خوبن.
مودم e5770 با طرح ویژه یلدا 510 ت خرید م . صبح اول وقت پول زدم . همون روز بسته رو به پست داده بودند . یک روزه هم به دست م رسید .
بحث این سایت کذایی خیلی داره کش پیدا میکنه . همینجا تمومش کنین . همونطور که گفتم این سایت همون علاءالدین در مقیاس کوچیکه . اگر هم میخواین تجربیاتتون رو در مورد خرید از این سایت به اشتراک بذارین یه تاپیک جدا براش درست کنین .
این بحث راستین بازار رو دیگه تمومش کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)