تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2665 از 3017 اولاول ... 16652165256526152655266126622663266426652666266726682669267527152765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,641 به 26,650 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان کلا اوضاع اینترنت مخابرات خوب نیستش جایی که من هستم اکثرا دارن تخلیه میکنن کسی دیگه زیاد سراغ اینترنت مخابرات نمیره دوستانم بیشتر های وب گرفتن منم اسیاتگ گرفتم 512 نامحدود برنزی هستش سرعت دانلودش خوب نیست ولی تقریبا پیجش خوبه و برای من که بیشتر اینستاگرام میرم خوبه سرویس های محدود اسیاتک خوب هستن ولی نامحدودش زیاد جالب نیست طرح فشفه های وب خیلی خوبه و مناسبه البته بستگی به مصرف مشترک داره
    به نظر من اگر اینترنت مخابرات بخواد دوباره مشترک بیشتری بگیره و همه بهش برگردن باید سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو برگردونه و طرح طلایی و نقره ای و برنزی که قرار بودش چند سال پیش راه اندازی کنه راه اندازی کنه اکثرا بهش برمیگردن در کل مشکل اینترنت مخابرات پشتیبانی ضعیف قطع و وصلی بالا و نبود سرویس نامحدوده اگر اینا رو اوکی کنه به نظرمن اکثرا به مخابرات برمیگردن در کل مخابرات بهترین هستش ولی با این شرایط

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان کلا اوضاع اینترنت مخابرات خوب نیستش جایی که من هستم اکثرا دارن تخلیه میکنن کسی دیگه زیاد سراغ اینترنت مخابرات نمیره دوستانم بیشتر های وب گرفتن منم اسیاتگ گرفتم 512 نامحدود برنزی هستش سرعت دانلودش خوب نیست ولی تقریبا پیجش خوبه و برای من که بیشتر اینستاگرام میرم خوبه سرویس های محدود اسیاتک خوب هستن ولی نامحدودش زیاد جالب نیست طرح فشفه های وب خیلی خوبه و مناسبه البته بستگی به مصرف مشترک داره
    به نظر من اگر اینترنت مخابرات بخواد دوباره مشترک بیشتری بگیره و همه بهش برگردن باید سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو برگردونه و طرح طلایی و نقره ای و برنزی که قرار بودش چند سال پیش راه اندازی کنه راه اندازی کنه اکثرا بهش برمیگردن در کل مشکل اینترنت مخابرات پشتیبانی ضعیف قطع و وصلی بالا و نبود سرویس نامحدوده اگر اینا رو اوکی کنه به نظرمن اکثرا به مخابرات برمیگردن در کل مخابرات بهترین هستش ولی با این شرایط

سلام

اون دوستمون توی چند تا پستِ قبل گفت که از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان داره. الان شما از مخابرات یا همین اکسین داری؟ شبا مگه رایگان ندارید؟ نوشتید آسیاتک، اگه قبلا داشتید لطفا بگید کی بوده و سرعت و کیفیت چطور بوده؟

و اینکه اگر سرعت 10 مگ بگیریم داون استریم رو روی چند میبندن؟ چون نویز خط من خیلی خیلی خیلی عالیه. مثلا الان روی 10 مگ اسیاتک که هستش دانلودم -29 هستش و اپلود -26

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اکسین بهتر از آسیاتکه همون مخابراته دفترش هم کیانپارسه شوش نیست شبانه رایگان از 1تا 6برای همه سرویس ها داره ولی نامحدود نداره قبلا مخابرات پورتا رو داده بود به آسیاتک الان دست خودشن
    اسیاتک فقط مشکل تک کانکشن داشت که اونم مثل اینکه چند روزه درست شده وگرنه به نظر من بهتر از مخابراته با اون سرعت کیلو بایتیش و اونهمه دردسری که داره
    این تست الان

در تایم رایگان(10-4) سرور داخلی 1300 و خارجی 520 هست که البته من قند شکن داخلی استفاده میکنم که سرعتم با همه سرورها 1300 هست
    تو باید اینترانت میخریدی بعد با قند شکن داخلی اینترنتش میکردی چون این برنزی ها بعد از یک حجمی محدود میشن فکر کنم ولی اینترانت نامحدود واقعیه مثل اون نامحدود هایی که قبلا مخابرات میداد
    Last edited by sh@y@n; 02-11-2015 at 05:08.

4. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اسیاتک فقط مشکل تک کانکشن داشت که اونم مثل اینکه چند روزه درست شده وگرنه به نظر من بهتر از مخابراته با اون سرعت کیلو بایتیش و اونهمه دردسری که داره
    این تست الان

در تایم رایگان(10-4) سرور داخلی 1300 و خارجی 520 هست که البته من قند شکن داخلی استفاده میکنم که سرعتم با همه سرورها 1300 هست

تو باید اینترانت میخریدی بعد با قند شکن داخلی اینترنتش میکردی چون این برنزی ها بعد از یک حجمی محدود میشن فکر کنم ولی اینترانت نامحدود واقعیه مثل اون نامحدود هایی که قبلا مخابرات میداد
    مشکل من اینه که اینجا نمایندگی گقته باید سه ماهه باید اشتراگ بگیری الان سرویسم سه ماهه هستش وگرنه تغییر سرویس میدم الان هم میخوام تغییر سرویس بدم به اینترانت فقط نامحدود الماس توی لیست واسم میاد که گرونه اگر اون یکی 512 40
    گیگش توی لیست میومد تغییرش میدادم امروز یه اشتراک تلفن میگیرم 512 برنزی هم یه فکری به حالش میکنم به طلایی یا نقره ای 256 تغییرش میدم ببین چی میشه واسه خط جدیدم اینترانت فعال میکنم 1 ماهه

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

شایان آسیاشت 2 نوع اینترانت داره ! هم الماس داره هم برنز درسته ؟ فرقشون چیه ؟؟؟ الان تعرفه خودت چیه و سرعتت چطوره ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این تست الان

شایان چه سرویسی داری بعد هر شب چقدر دان می کنی؟ کلا نامحدوده سرویست یعنی سرعت اش پایین نمی یاد

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

شایان چه سرویسی داری بعد هر شب چقدر دان می کنی؟ کلا نامحدوده سرویست یعنی سرعت اش پایین نمی یاد
    سرویسشون 10مگ با حجم 10 گیگه.شبانه رایگانش از ساعت4 صبح تا 10 صبح است.

9. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بیچاره حجم تموم کردم نه میتونم شب دانلود کنم نه روز استفاده کنم
    هر دو شرکت هم میگن که مخابرات داره جابجایی انجام میده دسترسی نداریم

اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگان پایان سرویس : 1394/09/07

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

سلام

نمیدونم چرا از شنبه....دان استریم ـم...نصف شده!!!
    اولش فک میکردم که بخاطر اون بارون شب آخری هست...زده خطوط رو پوکنده، ولی دیروز که با تنظیمات مودم ور رفتم، و گذاشتم ـش روی ADSL2+ .... دوباره درست شد و برگشت سر همون 2048......ولی شب ـش دوباره نصف شد.

الان هم اگر بزارم روی ADSL2+ دان استریم، خیلی کمتر از این میشه.

P.S
    قبلاً با همین کیفیت خط ، SNR و attenuation...همیشه روی 2048 بودم
    P.SS
    هر چی هم به پشتیبانی شهرمون زنگ میزنم...مثل همیشه جواب تلفن نمیدن
    P.SSS
    2020 هم که خیلی قشنگ میگه کیفیت خط ـت پایینه....هر چی هم بهش میگم که من با همین کیفیت خط، با 2میگ مشکلی نداشتم، قبول نداره...کاری هم از دست ـش بر نمیاد
    P.SSSS
    با برنامه ی DMT هم تنظیمات noise margin مودم رو دستکاری کردم....خونه ی اخرش...دان استریم میشه 1600...و مودم بخاطر بیش از حد کم شدن SNR، هی لینک ـش میپره.

کسی همچین مشکلی رو تو این هفته نداشته؟
    Last edited by t.63; 02-11-2015 at 12:02.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل من اینه که اینجا نمایندگی گقته باید سه ماهه باید اشتراگ بگیری الان سرویسم سه ماهه هستش وگرنه تغییر سرویس میدم الان هم میخوام تغییر سرویس بدم به اینترانت فقط نامحدود الماس توی لیست واسم میاد که گرونه اگر اون یکی 512 40
    گیگش توی لیست میومد تغییرش میدادم امروز یه اشتراک تلفن میگیرم 512 برنزی هم یه فکری به حالش میکنم به طلایی یا نقره ای 256 تغییرش میدم ببین چی میشه واسه خط جدیدم اینترانت فعال میکنم 1 ماهه
    شایان آسیاشت 2 نوع اینترانت داره ! هم الماس داره هم برنز درسته ؟ فرقشون چیه ؟؟؟ الان تعرفه خودت چیه و سرعتت چطوره ؟؟؟
    همون برنزیش که زده جداقل تبادل 40 گیگ بچه ها داشتن گفتن محدود نمیشده
    من تعرفه 10 مگ 10 گیگ دارم شبانه هم سرعت بالاس ولی متاسفانه یا خوشبختانه دانلود انچنانی ندارم فوقش شبی 2 گیگ بگیرم
    وگرنه تا 25-24 گیگ میشه کرفت شبانه
    اگر منظورت شبانس که اره نامحدوده , مثل شاتل نیس که بعد یک حجمی شبانه رو محدود کنه
    Last edited by sh@y@n; 02-11-2015 at 12:46.

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •