تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2665 از 4105 اولاول ... 1665216525652615265526612662266326642665266626672668266926752715276531653665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,641 به 26,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این که چیزی نیست 80 درصد دوره کدهای لیسانس رسته پدافند هوایی دوره 115 شاهین شهر که 8 آبان 93 تمام شد گروهبان یکی داده شد حتی 70 درصد دوره کدهای لویزان تهران در رسته های مهمات و مخابرات و...//پس دیگه ارتش رسما دیگه به دوره کدها ستوان 3 نمیده اگه هم بده چیزی در حدود10 درصد /بچه ها خیلی زوره لیسانس با دوره کد مزخرف بشه گروهبان یک و فوق دیپلم هم که مستقیم میره یگان میشه گروهبان یک نظر شما چیه؟//بچه ها اینم بدونید از کسی که تجربه 6 ماه خدمت در نیروی زمینی ارتش را تا حالا دارد(خودم) از زمین تا آسمان فرقه بین گروهبان یک و ستوان 3 اگه خواستید بهتون میگم
    بگو داداش منتظریم....ستوان3 چه مزیتهایی داره توی ارتش؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان من 3 دی اعزامم 02
    الان یه سوالی واسم پیش اومده؟
    ما محل اعزاممون دروازه شیراز اصفهان هست یعنی از کاشان باید پاشم برم اصفهان دوباره از اونجا بفرستنم پرندک ...
    نمیشه خودم مستقیم برم پرندک , مشکلی از این بابت پیش نمیاد؟
    یکی از دوستام تازه اموزشیش همونجا تموم شده همین پیشنهاد و به من کرد
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

با سلام
    برادر من افتاده 01 تهران و همچنین برادرم امریه داره و مدرکش هم فوق لیسانسه. میخواستم بدونم که شرایط برادرم تو این آموزشی چطور خواهد بود. اگه دوستان تجربه ای در این خصوص دارن لطفا دریع نکنن.
    و همچنین اینکه آیا باید موهاش رو کوتاه کنه؟ و اینکه با توجه به اینکه ما شهرمون دوره آیا برادرم باید چیزه خاصی هم باید با خودش ببره؟ در ضمن برادرم 3 دی اعزامه
    با تشکر

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من 3 دی اعزامم 02
    الان یه سوالی واسم پیش اومده؟
    ما محل اعزاممون دروازه شیراز اصفهان هست یعنی از کاشان باید پاشم برم اصفهان دوباره از اونجا بفرستنم پرندک ...
    نمیشه خودم مستقیم برم پرندک , مشکلی از این بابت پیش نمیاد؟
    یکی از دوستام تازه اموزشیش همونجا تموم شده همین پیشنهاد و به من کرد
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    نه مشکل نداره

شما خودت با همراه داشتن برگ سفید و برگ سبز و کارت شناسایی 8 صبح اونجا باش

5. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    برادر من افتاده 01 تهران و همچنین برادرم امریه داره و مدرکش هم فوق لیسانسه. میخواستم بدونم که شرایط برادرم تو این آموزشی چطور خواهد بود. اگه دوستان تجربه ای در این خصوص دارن لطفا دریع نکنن.
    و همچنین اینکه آیا باید موهاش رو کوتاه کنه؟ و اینکه با توجه به اینکه ما شهرمون دوره آیا برادرم باید چیزه خاصی هم باید با خودش ببره؟ در ضمن برادرم 3 دی اعزامه
    با تشکر
    با مدرک کاری ندارن. بگین با شماره 4 بزنه موهاش رو خودشو راحت کنه وگرنه همونجا براش میزنن. 01 کلا پادگان خوبی هستش برادر شما هم با دوستان لیسانس به بالا هستش. بگو همه چی با خودش ببره به این فکر نکنه که میفرستن خونه میگن 4 روز دیگه بیاد چون شاید این کار رو بکنن شاید نکنن (معمولا این کار رو می کنن)

7. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوالی که اینجا چند روز پیش پرسیده شده بود و سوال منم بود رو وقتی رفتم نظام وظیفه پرسیدم ویادم رفت اینجا اطلاع رسانی کنم.

سوال این بود که تو برگه ای که پست میاره نوشته فلان روز فلان ساعت عجب شیر ما باید چکار کنیم؟بریم نظام وظیفه یا خودمون بریم یا.....

جواب: تو برگه ای که پست میاره دم خونتون به ادرسی که گفته شده سر اون ساعت حاضر باشید!یعنی اگه ادرس مستقیم پادگان رو داده ،باید خودتون برید دم پادگان

9. 2 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من فردا چند جا کار دارم؛ مدارک زیر رو هم باید آماده کنم. میخوام بدونم نظام وظیفه چقدر قراره جیب ما رو بزنه؟ یعنی برای موارد زیر چقدر هزینه میگیرن؟ خود پلیس + 10 چقدر میگیره؟

- برگه خون
    - فرم پزشک از باجه نظام وظیفه
    - فرم شماره 1 و 5 دفترچه (واکسن)

من گروه خونی رو میدونم. روی گواهینامه رانندگی هم نوشته. خودمون بگیم قبول میکنن یا حتماً باید آزمایش خون بدیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها میدونید چیه

این حرفو از من داشته باشید به یادگار

در حال حاضر و شرایط کنونی یا با دیپلم بیاید خدمت یا با فوق لیسانس به بالا

اگر زیر دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس هستید اصلا خدمت نیاید چون سخت ترین دوره براتون خواهد بود و سوخت خواهید شد

امروز 183 روز از خدمت مقدس سربازیم گذشت مانده 454 روز ناقابل

12. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام! من کد خوردم و با رسته پیاده افتادم پرندک! من آموزشیم رو 01 بودم و امکاناتش خوب بود وضعیت پادگان پرندک چطوره در مقایسه با 01؟؟ آیا صد در صد افسر آموزش میشم ؟؟؟؟؟ من یک ماه به دلیل مشکل عصبی معاف از رزم بودم! رژه نمی رفتم و نگهبانی نمی دادم . برم بازم دنبالش؟؟ مرخصی میان دوره و پایان دوره داریم؟؟ بازم باید بریم اردوگاه؟؟ :((( کلا توی دوره کد پیاده چه کارهایی انجام میدیم؟؟؟ و برنام سین چیه برای دوره کد :(((
    Last edited by fb20; 21-12-2014 at 15:37.

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها میدونید چیه

این حرفو از من داشته باشید به یادگار

در حال حاضر و شرایط کنونی یا با دیپلم بیاید خدمت یا با فوق لیسانس به بالا

اگر زیر دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس هستید اصلا خدمت نیاید چون سخت ترین دوره براتون خواهد بود و سوخت خواهید شد

امروز 183 روز از خدمت مقدس سربازیم گذشت مانده 454 روز ناقابل
    خیلی به مدرک ربط نداره، حتی درجه هم چندان تاثیر گذار نیست، مهمترین چیز مکان خدمتی شما وافرادی که با اونها خدمت میکنید هست. ممکنه یه فوق لیسانس مکان خدمتی بد و از همه بدتر همخدمتی های کم شعور داشته باشه و لی یه زیر دیپلم با چند تا آدم فهمیده خدمت کنه. کلا این جور موارد شانسی هست و کاریش نمیشه کرد. پس شما دوست عزیز با این حکم های کلی و اطلاعات غلط ذهن دیگران رو منحرف نکن.
    کلا هیچ سربازی از محل خدمت خودش راضی نیست دلیلش هم اجباری بودن و ظالمانه بودن رفتار بعضی کادریا هست. که در ذات نظامی گری چون بر پایه فرمانده و زیر دست قرار داره وجود داره.
    البته استثنا همه جا وجود داره.

15. 2 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •