من قبلا آسوس داشتم خيلي بهتر بود! اين تو دانلود مشكلي نداره همون حدود 69 ميگيره اما تو لود صفحه از آسوس پائين تر هست!
قطعي هم داره گاهي!
ميگم شايد با سرويس شاتل سازگاري نداره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من قبلا آسوس داشتم خيلي بهتر بود! اين تو دانلود مشكلي نداره همون حدود 69 ميگيره اما تو لود صفحه از آسوس پائين تر هست!
قطعي هم داره گاهي!
ميگم شايد با سرويس شاتل سازگاري نداره؟
آخه مسئله اینه که خیلی از یوزر ها پرمصرف هستند . در واقع خیلی از کاربرهای شاتل به خاطر شبانه رایگان دارن از شاتل سرویس میگیرند. حالا اگر قرار باشه این شبانه رایگان هم به نحو احسن به کاربرها سرویس داده نشه خوب پس اساسا سرویسهای اکو به چه دردی میخوره ؟ (به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره) .
بنابراین اگر شاتل بخواد کاربرهای پرمصرفش رو ازدست بده یعنی دراصل باید قید تعداد زیادی از مشترکینش روبزنه و درنهایت متضرر میشه.
منم الان وضعیت شبانه ام افتضاحه. خیلی با خودم کلنجار رفتم که قراردادم رو فسخ کنم ولی از اونطرف هم ، ISP های دیگه هم وضعیتشون بهتر از شاتل نیست و چنگی به دل نمیزنند. موندم چکار کنم.
من دوساله که ADSL دارم الان که دوسال پیش رو نگاه میکنم میبینم که اون اوایل وضعیت اینترنت از الان خیلی بهتر بود. واقعا مرده شور اینترنت این مملکت رو ببرن. الان کره جنوبی داره اینترنت 1 گیگابیت به کاربراش میده ، ISP های ما توی 512 کیلوبیتش موندن.![]()
بچه ها من از این شاتل خسته شدم
کسی راه بهتر یا سرویس بهتر سراغ نداره
من دانلود واسم مهمه
تا ماهی زیره 40 باشه
ممنون
خوب بچه ها با حرف زدن چیزی حل نمیشود باید عمل کرد
برو بچه هر شهر بیانجمع بشن توی شهر خودشون سپس برند برای سازمان تنظیم مقرارات و ارتباطات رایوی شکایت کنند بلکه شاید بشه کاری کرد البته سرعت دانلود شبانه من 50 کیلوبایت است ولی وقتی شما ها رو میبینم دلم میسوزه
تا الان هیچ دقت کردید که هر وقت شاتل سوپرایز برای مشترکین ارت داشته با چوب زده توی سر گروه اکو فکر کردید این محدودیت از کی شروع شد؟ با این حال طی صحبتی که با مدیر کل شاتل داشتم گفت که محدودیتی که ایجاد شده موقتی است و بزودی با خرید پهنای باند مشکل افت سرعت رو حل میکنیم
به هر حال برای درست شدن سرعتتان فقط فقط باید با مدیر کل صحبت کنین نه با پشتیبانی البته توی پشتیبانی کسی درباره این مسله جواب درستی نمیده برید سوال کنین چقدر باید دانلود داشته باشیم تا محدود نشیم جوابشون اینکه معلوم نیست
یعنی این که عشقی میکردند اه از اسمش خوشم نمیاد محدود اه چقدر فامیلش درازه محدود معلوم نیست کدام خری این پیشنهادو داده
سرویسی که دارم 128 اکو است در اهواز
سرعت دانلود شبانه 50
سرعت دانلود توی روز 75
خدائی سرعت دانلود رو ببینید
سرویسم 512
لزومی نداره جمع بشند اگر 100 نفری هم پیدا بشند تا فرم زیر رو کامل و با توضیحات خودشون پر کنند به احتمال کار ساز خواهد بود.فقط آخرش تلفن تماس و ایمیل هم بگذارید و اگر شماره پیگیری داد یادداشت کنید حتما.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه درخواست تغییر خط رو داد؟
یعنی این خط فعلی رو از رانژه دربیارن و یه خط دیگه توی یه مرکز مخابراتی دیگه رو رانژه کنن و روی اون سرویس رو فعال کنن؟
من شیراز هستم
الان شبانه پارس انلاین خیلی بهتر از شاتله
رفیقام کم کم شبی 1.2 گیگ میگیرن
بعضی شبا تا 2گیگ هم میرسه
بله فقط دوباره پول رانژه رو ازتون میگیرند.
بچه ها من 2 روز دیگه یعنی 29 سرویسم تموم میشه.الان 512 دارم.سرعتم یه دو هفته ای هست شبا از 16kb بالاتر نمیره.شبا نهایت 300mg میشه دانلود کرد. من مشهدم 1ساله شاتل 512 دارم.دیگه غیر قابل تحمله.چیکار کنم به نظر دوستان؟؟؟نمیدونم 128 شاتل دوباره برم بگیرم یا از جای دیگه؟؟آخه تو مشهد از کی بگیرم که لااقل از شاتل بهتر باشه نه بدتر؟؟
در ضمن پشتیبانی دره پیت شاتل هم گفت بعیده حالا حالاها اوضاع شاتل تغییری پیدا کنه!!
هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)