برای گرفتن 4g+ به غیر از گوشی راه دیگه ای هم هست ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برای گرفتن 4g+ به غیر از گوشی راه دیگه ای هم هست ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
من نت از ایرانسل روی گوشیم دارم 4G
یک موردم وایرلس هم دارم TP LINK که نت مخابرات دارم
بعضی اوقات اگر بخوام روی سیستمم از نت ایرانسل استفاده کنم چه راهی باید استفاده کنم؟
اینبدردنمیخوره سعی کننین نخرین شایدتاشب نامحدودش کردمثل پارسال
به نظر من بهترین حالت اینه که گوشی رو با کابل وصل کنین و هات اسپات کنین . یا به صورت وای فای هات اسپات . من قبل از خرید مودم مدتها از این روش استفاده کردم خوب بود. فقط باید گوشی رو رو حالت پاور سیو بذارید و اگه مصرف طولانیه گوشی رو فول شارژ کنین بعد اینترنت رو روشن کنین
نکته ای که لازمه در مورد E5786 بگم اینه که من با وارد کنندش که شرکت اویشن هستش صحبت میکردم خودشونم نتونستن cat 6 وصل بشن ! اصلا هیچ نوع تنظیماتی نداره !
عکس های تنظیماتشو براتون میذارم
ضمننا اینکه مودم ها نو نیستند و همگی دست دوم هستند ضمننا اکثر مودم های راستین بازار اعم از مدل های روتر af23 - 5786 huawei , b3158 , e5577 bolt , alcatel y853 , e5578 , mf920 zte , mf910 zte کارتن هارو سرهمبندی میکنن و به اسم نو میفروشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by soheilsh; 20-12-2016 at 19:00.
این راستین! بازار هنوز یه تست پلاس با مودم e5786 نذاشته . اینایی هم که این مودمو ازش خریدن کجان که زود هم ناموجود شد؟ یعنی یه نفر از خریدارا توی این فروم نیست که بیاد از وضعیت پلاس این مودم بگه ؟ باشه راستین تو خوبی !
به نظر من از این سایت خرید انجام ندین تا وقتی که جاهای معتبرتری هست. این سایت خواهر کوچیکه علاء الدینه .
راستین محل فروش اجناس قاچاق و دست دومه ، تو پست قبلی من رو مشاهده کنید ، تمام تنظیمات 5786 رو بیرون ریختم اما نشد که نشد cat 6وصل نمیشه ! فقط 500 تومن رفت رو هوا
شما از کجا میدونی راستین بازار اینجوریه؟ ازکجا مطمنی؟شاید منتطقه شما فورجی پلاس نیست؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سالهاست از راستین بازار خرید دارم همیشه هم جنسهاشو خوب و راحت فرستاده هم گارانتی هاش خوب بوده. نمونش کامنتهایی که ملت میزارن طرف دونه دونه جواب میده. من سه اکانت دارم و هرسه رو واسه امتحان کار کردم حرف زدم انتقاد کردم. مودم من خورد شده بود تو بار. طرف گفت ی عکس بفرست. فرستادم فرداش ی مودم دیگه فرستاد. ی مورد دیگه هم سر شارژ داشتم دوتا واسم فرستاد به عوض دلجویی. یا خرید ندارین یا دارین با برنامه تخریب میکنید. حالا چون یکی خریده باید بیاد به شما جواب پس بده که چطوره؟ والا با این ملت که ما داریم.شما زنگ بزن طرف تا راضیت نکنه ولت نمیکنه. دیجی کالاش هم اینطوری نیست. راستین هم مال پدرم نیست.ولی کاش کسب و کار مردم رو بدون دلیل خراب نکنیم. خودش بارها گفته ی سری مودم ها مثل بولت 5577 واسه فلان خراب شدس. بازه ولی نووو. ما خریدیم اوردیم. حالا شما میگی همه مودم هاش پک نیست؟ والا من چهارتا خریدم همه با لاک و هولگرام بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)