واسه شماهم مخابرات از پارتک میگیره؟؟
اگه آره که تسلیت میگم!!
مازندران دو هفته پیش اومدن ملت دیگه شاکی هستن اینجا از بس حجم دزدی و بی کیفیته!!!
بهترین کار تخلیه اس
من که 4 سال و خورده ای مخابرات داشتم خودمو از شرش خلاص کردم
چون واقعا فاجعه اس -_-
واسه شماهم مخابرات از پارتک میگیره؟؟
اگه آره که تسلیت میگم!!
مازندران دو هفته پیش اومدن ملت دیگه شاکی هستن اینجا از بس حجم دزدی و بی کیفیته!!!
بهترین کار تخلیه اس
من که 4 سال و خورده ای مخابرات داشتم خودمو از شرش خلاص کردم
چون واقعا فاجعه اس -_-
بله کاربران فیبر نوری به اکسین منتقل میشن
ما هم به اجبار رفتیم روی اکسین !!! من تعرفه هارو که دارم میبینم انگار دانلود شبانه نداره!!!
.
مشترک گرامی باتوجه به اتمام قرارداد همکاری شرکت آسیاتک با شرکت مخابرات استان خوزستان ( در حوزه اینترنت پرسرعت کافو های نوری )
به اطلاع می رساند جهت امور مربوط به شارژ و تمدید با شماره 33372525 تماس گرفته و یا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
به امید موفقیت و پیروزی ( اینترنت یک ، آسیاتک )
بله دقیقا همین واسه من امده
نااامحدود هم که افتضااااحه![]()
بدبختیمون با آسیاتک کم بود اینم اومد روش.
زیاد در مورد این اکسین خوب نمیگن! فکر کنم نمیشه اینجا دووم آورد هرچند من خطم فیبره و به غیر از آسیاتک و از این به بعد این اکسین جای دیگه ای سرویس نمیدن به ما![]()
سلام.خدا لعنتشون کنه هرسال یه شرکت.معلوم نیست این اکسین چقد سبیل مخابرات را چرب کرده که قرارداد باش بستن.رمز ورود چیه؟
نامحدود که نداره ظاهرا
فکر کنم باید روزی یه بار شکایت برای این اکسین تنظیم کنیم. حس ششمم که اینطور میگه![]()
سلام.خدا لعنتشون کنه هرسال یه شرکت.معلوم نیست این اکسین چقد سبیل مخابرات را چرب کرده که قرارداد باش بستن.رمز ورود چیه؟دوستان انگار سرویس نامحدود داره
این شرکت مال شوشه.ما اهوازیا چقد بدبختیم.خاک بر سر مخابرات خوزستان خاک تو سر مدیرعامل مخابرا خوزستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)