تست کردم ! خش خش داره تلفن بدجور هم داره ! ولی تلفن + اسپلیتر + کابل های داخلی رو چک کردم اوکی بود ! چون موقع بارون خراب میشه پس همون جعبه تقسیم مخابرات هست ! البته با ما یک خونه فاصله داره ! خرابی تلفن درخواست ثبت کردم تا ببینی کیا میان !!! تشکر
تست کردم ! خش خش داره تلفن بدجور هم داره ! ولی تلفن + اسپلیتر + کابل های داخلی رو چک کردم اوکی بود ! چون موقع بارون خراب میشه پس همون جعبه تقسیم مخابرات هست ! البته با ما یک خونه فاصله داره ! خرابی تلفن درخواست ثبت کردم تا ببینی کیا میان !!! تشکر
به به به !. آقا تموم شد رفت . مشکل از همون جعبه تقسیم دم دره . ثبت درخواست رو ول کن !!!! منم ثبت کردم اما جواب ندادن . پاشو برو حضوری مخابرات . من درخواست ثبت کردم تا چند روز خبری نشد .دیدم فایده ای نداره حضوری رفتم مخابرات نیم ساعت بعدش اومدن . البته بستگی داره مخابرات خوزستان چقدر تعهد کاری داشته باشن و قصدشون خدمت رسانی باشه !!! تا اومدن مامور مخابرات سعی کن خش خشش رو حفظ کنی .
تا برات خوب درستش کنه . اگه میتونی خودت هی پارچ آب پر کن ببر بریز روی جعبه تقسیم خخخخخخ .
![]()
عجب طرح هایی به ذهنت میرسه !خدا خیرت جعبه تقسیم رو بستن بالای یک پایه که 5 متر ارتفاع داره و خود پایه هم روی دیوار همسایه نصب هست که میشه جمعا 8 متر ارتفاع ! پارچ رو چطور ببرم اون بالا !
میفتم پایین به خاطر یه adsl ناکار میشم
آقا پارسال خط یه مشکلی دیگه داشت زنگ زده بودم بعد 4 روز با یه ماشیت داغون ( که انگار مال زمان جنگ جهانی اول بود
) اومدن دم در منم فکر کردم اومدن آهن کهنه یا چیزی بخرن گفت نه ما از مخابراتیم !
![]()
خلاصه دانش من از اون که اومده بود درست کنه بیشتر بود و ول کرد رفت خودم درستش کردم اون مشکل رو ! حالا فکر کنم همون باشه باز اگر توی این یک سال عوض نشده باشه ! تا ببینیم بیاد چیزی سرش میه یا نه !
اگر نیومد پا میشم میرم مخابرات
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 31-10-2015 at 00:43.
واسه من تلفن کلا قطع شده ولی نت وصله !!!!
خطم هم به زور 2 مگ میکشه قبل از بارون 20 مگ میکشید![]()
صد در صد مال شما هم مشکل از جعبه تقسیم دم دره . دقیقا همین مشکل برا منم پیش اومد . تلفن قطع بود اما اینترنت به زور وصل بود .
برای من صبح از مخابرات اومدن جعبه تقسیم و سیم های داخلش رو عوض کردن کامل ولی مشکل حل نشد و مشکل از خود سیمی بود که تا دم در خونه میومد ! پوسیده شده بود ! گفت برای تعویض یه گروه دیگه صبح میان و ما فقط جعبه تقسیم رو تعویض می کنیم ! سیم رفت برای صبح تا ببینیم میان یا نه !!!![]()
سلام به همه. .من اینترنت اسیا تک دارم امروز تمام شد..خواستم شارژ کنم .رفتم تو پروفایلم. گفت قرارداد .اسیا تک با مخابرات خوزستان تمام شده ..بعد یه ادرس داد رفتم دیدم پرتاک هست...نمی دونم چه کار کنم
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
درخواست ثبت کردم اصلا نیومدن دم در خودشون یه کاری کردن درست شد
خوب زنگ بزن 2020 ببین تکلیفتون چیه
این شماره ۳۳۳۷۲۵۲۵ داده میگه زنگ بزن ..مال اکسین هست...میگم اینترنت شرکت اوکسین خوبه
بچه ها کیا از اکسین استفاده میکنن.چطور هست راضی هستین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)