تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2662 از 3017 اولاول ... 16622162256226122652265826592660266126622663266426652666267227122762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,611 به 26,620 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دقیقا درست گفتی . منظورم اون جعبه تقسیمیه که توی خیابونه و فلزیه . از مخابرات اومد و اون جعبه تقسیم فلزی رو باز کرد . اصلا با داخل خونه کاری نداشت . تازه اون جعبه تقسیمه هم 4 تا خونه اون ورتر ما بود . خلاصه بازش کرد و سیم هاش رو فکر کنم برام عوض کرد . البته اینم بگم که به این خاطر مخابرات سریع اومد و مشکل منو برطرف کرد که مشکل خش خش شدید تلفن و قطعی کامل تلفن داشتم . وگرنه بعید میدونم به خاطر اینترنت بلند بشن بیان در خونتون . ببین مشکلی توی تلفن نداری . مثلا خش خشی چیزی . اگه باشه قطعا مشکل از همون جعبه تقسیمه و این بهترین فرصته تا از مخابرات بیان در خونتون . چون بهانه خوبی هم داری .
    اگه خش خش اصلا نداری و صدای تلفونتون فول اچ دیه !! منتظر بمون شاید مشکل از ISP شما باشه . خطوط تلفنی داخل آپارتمانتونم چک کن . شاید سیم برقی چیزی کنارش افتاده و داره نویز میندازه . در ضمن ممکنه اسپیلیتر شما هم خراب باشه . یه اسپیلیتر دیگه رو هم امتحان کن . دلیل دیگه استفاده از تلفن بی سیم بر روی خط ADSL هست . از تلفن معمولی استفاده کنید . دلیل دیگه این قضیه میتونه خراب بودن دستگاه تلفن منزلتون باشه . اگه میتونی یه مدت یه تلفن دیگه رو جایگزین دستگاه تلفن فعلی خودت بکن ببین نتیجه چی میشه یا یه مدت سیم مودم رو مستقیم به پریز تلفن بزن .
    تست کردم ! خش خش داره تلفن بدجور هم داره ! ولی تلفن + اسپلیتر + کابل های داخلی رو چک کردم اوکی بود ! چون موقع بارون خراب میشه پس همون جعبه تقسیم مخابرات هست ! البته با ما یک خونه فاصله داره ! خرابی تلفن درخواست ثبت کردم تا ببینی کیا میان !!! تشکر

2. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

تست کردم ! خش خش داره تلفن بدجور هم داره ! ولی تلفن + اسپلیتر + کابل های داخلی رو چک کردم اوکی بود ! چون موقع بارون خراب میشه پس همون جعبه تقسیم مخابرات هست ! البته با ما یک خونه فاصله داره ! خرابی تلفن درخواست ثبت کردم تا ببینی کیا میان !!! تشکر
    به به به ! . آقا تموم شد رفت . مشکل از همون جعبه تقسیم دم دره . ثبت درخواست رو ول کن !!!! منم ثبت کردم اما جواب ندادن . پاشو برو حضوری مخابرات . من درخواست ثبت کردم تا چند روز خبری نشد .دیدم فایده ای نداره حضوری رفتم مخابرات نیم ساعت بعدش اومدن . البته بستگی داره مخابرات خوزستان چقدر تعهد کاری داشته باشن و قصدشون خدمت رسانی باشه !!! تا اومدن مامور مخابرات سعی کن خش خشش رو حفظ کنی . تا برات خوب درستش کنه . اگه میتونی خودت هی پارچ آب پر کن ببر بریز روی جعبه تقسیم خخخخخخ .

4. 2 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

به به به ! . آقا تموم شد رفت . مشکل از همون جعبه تقسیم دم دره . ثبت درخواست رو ول کن !!!! منم ثبت کردم اما جواب ندادن . پاشو برو حضوری مخابرات . من درخواست ثبت کردم تا چند روز خبری نشد .دیدم فایده ای نداره حضوری رفتم مخابرات نیم ساعت بعدش اومدن . البته بستگی داره مخابرات خوزستان چقدر تعهد کاری داشته باشن و قصدشون خدمت رسانی باشه !!! تا اومدن مامور مخابرات سعی کن خش خشش رو حفظ کنی . تا برات خوب درستش کنه . اگه میتونی خودت هی پارچ آب پر کن ببر بریز روی جعبه تقسیم خخخخخخ .
    عجب طرح هایی به ذهنت میرسه ! خدا خیرت جعبه تقسیم رو بستن بالای یک پایه که 5 متر ارتفاع داره و خود پایه هم روی دیوار همسایه نصب هست که میشه جمعا 8 متر ارتفاع ! پارچ رو چطور ببرم اون بالا ! میفتم پایین به خاطر یه adsl ناکار میشم آقا پارسال خط یه مشکلی دیگه داشت زنگ زده بودم بعد 4 روز با یه ماشیت داغون ( که انگار مال زمان جنگ جهانی اول بود ) اومدن دم در منم فکر کردم اومدن آهن کهنه یا چیزی بخرن گفت نه ما از مخابراتیم ! خلاصه دانش من از اون که اومده بود درست کنه بیشتر بود و ول کرد رفت خودم درستش کردم اون مشکل رو ! حالا فکر کنم همون باشه باز اگر توی این یک سال عوض نشده باشه ! تا ببینیم بیاد چیزی سرش میه یا نه ! اگر نیومد پا میشم میرم مخابرات
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 31-10-2015 at 00:43.

6. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عجب طرح هایی به ذهنت میرسه ! خدا خیرت جعبه تقسیم رو بستن بالای یک پایه که 5 متر ارتفاع داره و خود پایه هم روی دیوار همسایه نصب هست که میشه جمعا 8 متر ارتفاع ! پارچ رو چطور ببرم اون بالا ! میفتم پایین به خاطر یه adsl ناکار میشم آقا پارسال خط یه مشکلی دیگه داشت زنگ زده بودم بعد 4 روز با یه ماشیت داغون ( که انگار مال زمان جنگ جهانی اول بود ) اومدن دم در منم فکر کردم اومدن آهن کهنه یا چیزی بخرن گفت نه ما از مخابراتیم ! خلاصه دانش من از اون که اومده بود درست کنه بیشتر بود و ول کرد رفت خودم درستش کردم اون مشکل رو ! حالا فکر کنم همون باشه باز اگر توی این یک سال عوض نشده باشه ! تا ببینیم بیاد چیزی سرش میه یا نه ! اگر نیومد پا میشم میرم مخابرات
    واسه من تلفن کلا قطع شده ولی نت وصله !!!!
    خطم هم به زور 2 مگ میکشه قبل از بارون 20 مگ میکشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

واسه من تلفن کلا قطع شده ولی نت وصله !!!!
    خطم هم به زور 2 مگ میکشه قبل از بارون 20 مگ میکشید
    صد در صد مال شما هم مشکل از جعبه تقسیم دم دره . دقیقا همین مشکل برا منم پیش اومد . تلفن قطع بود اما اینترنت به زور وصل بود .

9. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

برای من صبح از مخابرات اومدن جعبه تقسیم و سیم های داخلش رو عوض کردن کامل ولی مشکل حل نشد و مشکل از خود سیمی بود که تا دم در خونه میومد ! پوسیده شده بود ! گفت برای تعویض یه گروه دیگه صبح میان و ما فقط جعبه تقسیم رو تعویض می کنیم ! سیم رفت برای صبح تا ببینیم میان یا نه !!!

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

سلام به همه. .من اینترنت اسیا تک دارم امروز تمام شد..خواستم شارژ کنم .رفتم تو پروفایلم. گفت قرارداد .اسیا تک با مخابرات خوزستان تمام شده ..بعد یه ادرس داد رفتم دیدم پرتاک هست...نمی دونم چه کار کنم

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

12. این کاربر از ali6219 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

صد در صد مال شما هم مشکل از جعبه تقسیم دم دره . دقیقا همین مشکل برا منم پیش اومد . تلفن قطع بود اما اینترنت به زور وصل بود .
    درخواست ثبت کردم اصلا نیومدن دم در خودشون یه کاری کردن درست شد

سلام به همه. .من اینترنت اسیا تک دارم امروز تمام شد..خواستم شارژ کنم .رفتم تو پروفایلم. گفت قرارداد .اسیا تک با مخابرات خوزستان تمام شده ..بعد یه ادرس داد رفتم دیدم پرتاک هست...نمی دونم چه کار کنم

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
    خوب زنگ بزن 2020 ببین تکلیفتون چیه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

درخواست ثبت کردم اصلا نیومدن دم در خودشون یه کاری کردن درست شد خوب زنگ بزن 2020 ببین تکلیفتون چیه
    این شماره ۳۳۳۷۲۵۲۵ داده میگه زنگ بزن ..مال اکسین هست...میگم اینترنت شرکت اوکسین خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

بچه ها کیا از اکسین استفاده میکنن.چطور هست راضی هستین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •