تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2662 از 4105 اولاول ... 1662216225622612265226582659266026612662266326642665266626722712276231623662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,611 به 26,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه چون صفحات فروم زیاد بود نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم .
    در مورد کسری خدمت با سابقه جبهه پدر سوال داشتم . من پدرم دوران سربازیش تو جبهه گذرونده یعنی 24 ماه و 8 ماه هم داوطلبانه جبهه بوده میخاستم ببینم برای کسری همون 8 ماه داوطلبانه فقط حساب میشه یا مدت سربازی هم حساب میکنند؟
    باید متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشین و جبهه پدرتون هم تایید بشه همش که جبهه بوده، حتی اگه آموزشی هم مناطق درگیر نباشه اون مدت آموزش هم حذف میشه.

اگه شرایط را داشته باشین و 30 ماه تایید بشه معاف میشید.
    من برادرم متولد برج 12 73 هست اونم میتونه استفاده کنه ؟ و اینکه اگه میتونه استفاده کنه میتونم نصف این سابقه من استفاده کنم نصفشو برادرم؟
    خیر نمیتونه استفاده کنه، فقط متولدین 72 و ما قبل
    دوستان این امتحان هایی که تو دوره اموزشی میگیرن ازمون نمرش واسه افتادن تو یگان فرق داره؟
    فرمانده ما میگفت که که اگه نمره خوب باشه دور و بر استان خود میافتی
    نمرات تا حدود زیادی در درجات در ناجا تاثیر داره ولی در تقسیمات نداره.

اصولا اگه قرار باشه (که نیست) تاثیر داشته باشه نمرات بالا باید در مناطق مرزی و درگیر خدمت کنند چون حساس تر هست.
    آخه درجه رو بر چه اساسی میدن تو پادگان؟نمره میدان تیر یا امتحانات؟
    در ناجا هست و هم بر اساس تیر و هم بر اساس امتحانات.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

2. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد سرباز معلمی چی هست؟ من رشته ام فنی مهندسی هست. چند روز در هفته سرباز معلما بیکارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    کسی که برگ اعزامش اومده و 3 دی اعزام به ارتش هست و آموزشیش هم معلوم شده
    آیا میتونه عقب بندازه یا نه دیگه باید بره؟
    کار از کار گذشته دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام.دوستان من 3دی اعزامم محل خدمتمم نیروی انتظامی بیرجند هست سوالم اینه که اونایی که پدرشون فوت شده و فقط با مادرشون زندگی می کنند رو برای خدمت شهر خودشون میندازند یا نه؟
    در حال حاضر من و مادرم که 64 سالشه زندگی میکنم.ممنون میشم جواب بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. چند روز آینده باید برم آموزشی 05 کرمان. چندتا سوال آخر

1. به نظرتون شلوار گرمکنهای اسپرت ببرم؟ از این ساده ها که نهایتا کنارش یه خط سفید داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (میذارند ببرم داخل و بپوشیم؟ یا شلوار مناسب میدن خودشون؟ یا اصلا همیشه تو آموزشی با شلوار کار هستیم؟)

2. شربت سینه مثل اکسپکتورانت (البته بدون کدئین) میذارند ببریم؟

3. از این مولتی ویتامینها مثل مولتی کمپلت multi complete یا مثلا wellman یا قرص جوشان c میذارند ببریم؟

4. قرصهای قوی در حد ژلوفن و یا سفکسیم میذارند ببریم؟ (مثلا اگه نذاشتن بگم من سرمایی ام و مریضم و از این حرفها... میذارن اونوقت؟) [یا مثلا یواشکی تو جیب مخفی زیر شلوار رد کنم داخل؟]
    والا من سرمایی ام باید اینها رو ببرم یه جوری... یه هفته پیش هم سرماخوردم به فنا رفتم گلوم چرک کرده.

5. اصل مدارک هم نیازه؟ مثلا اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه؟ یا کپی شون کفایت میکنه؟

7. 3 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم جواب من رو بدید فردا تا چهارشنبه همه جا تعطیله من نمیتونم از ادارات بپرسم.
    میخوام بدونم من رو بر اساس محل تولدم تقسیم بندی میکنن یا بر اسا محل سکونت؟ آخه من متولد ی شهر لرستان هستم اما الان خیلی وقته تو خوزستان زندگی میکنیم. من میتونم دفترچمو خوزستان پست کنم یا حتما باید از محل تولد باشه؟ تقسیم بندی بر چه اساسی صورت میگیره؟ خواهش میکنم راهنمایی بکنید خیلی مهمه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

1. به نظرتون شلوار گرمکنهای اسپرت ببرم؟ از این ساده ها که نهایتا کنارش یه خط سفید داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (میذارند ببرم داخل و بپوشیم؟ یا شلوار مناسب میدن خودشون؟ یا اصلا همیشه تو آموزشی با شلوار کار هستیم؟)

3. از این مولتی ویتامینها مثل مولتی کمپلت multi complete یا مثلا wellman یا قرص جوشان c میذارند ببریم؟

4. قرصهای قوی در حد ژلوفن و یا سفکسیم میذارند ببریم؟ (مثلا اگه نذاشتن بگم من سرمایی ام و مریضم و از این حرفها... میذارن اونوقت؟) [یا مثلا یواشکی تو جیب مخفی زیر شلوار رد کنم داخل؟]
    والا من سرمایی ام باید اینها رو ببرم یه جوری... یه هفته پیش هم سرماخوردم به فنا رفتم گلوم چرک کرده.

5. اصل مدارک هم نیازه؟ مثلا اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه؟ یا کپی شون کفایت میکنه؟
    قرص که بیش تر از 2 بسته زیاد نمیزارند ببرید . ایپوپروفون و استامینیفون کافی هست .

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

1-گرم کن هر چی ببری فرق نمیکنه نمیان که نگاه کنن خودشون هم لباس زیر میدن که یا کوچیکه یا بزرگه خودتی و شانست ولی گرم کن خودت ببر ولی هنگام خواب با لباس نظامی میخوابی و نمیزارن با گرم کن اینا بخوابی
    2-قرص- شربت اینا هر چی ببری میزارن ببری تو ولی اونجا بهداری هست دیگه
    3-آره میزارن فقط تیغ-موبایل-mp3player- سیگار-فلاش اینا نمیزارن ببری تو
    4-قرص حتما ببر چون اگه سرما هم بخوری باور نمیکنن و میگن اگه بری بهداری 2نمره ازت کم میکنن پس با خودت ببر- نیازی به مخفی کاری نیست
    5-مدارک فقط کپی برگه سبز یا آبی 2تا ببر کپی چیزه دیگه ای لازم نیست
    چند تا توسیه: حتما با خودت نمک ببر که غذاهاشون نمک نداره - تا میتونی خوردمنی ببر پسته -گردو-بادام خیلی میچسبه - یه کارد میوه خوری ببر که خیلی لازم میشه و گیر نمیدن -میوه تا میتونی با خودت ببر - بشقاب هم بیار که تا بهت میدن زمان میبره

11. 5 کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همین الان رادیو اخبار ساعت 2 اعلام کرد (مصاحبه سردار کمالی رو پخش کرد) اونایی که تا آخر اسفند اقدام کنن 21 ماه !

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان خواهش میکنم جواب من رو بدید فردا تا چهارشنبه همه جا تعطیله من نمیتونم از ادارات بپرسم.
    میخوام بدونم من رو بر اساس محل تولدم تقسیم بندی میکنن یا بر اسا محل سکونت؟ آخه من متولد ی شهر لرستان هستم اما الان خیلی وقته تو خوزستان زندگی میکنیم. من میتونم دفترچمو خوزستان پست کنم یا حتما باید از محل تولد باشه؟ تقسیم بندی بر چه اساسی صورت میگیره؟ خواهش میکنم راهنمایی بکنید خیلی مهمه
    بر اساس محل سکونت( تنها اگر شرایط داشته یاشی که بیوفتی تو استان خودت) تقسیم میکنن
    از هر جا دلت خواست اقدام کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •