تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2662 از 3745 اولاول ... 1662216225622612265226582659266026612662266326642665266626722712276231623662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,611 به 26,620 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا طرف نامحدود نرید
    13گیگ اولیه سرعتش بالاتره. البته این 13گیگ بین 30 روز تقسیم میشه. یعنی هر روز تا مقدار مشخصی میتونی سرعت بالا داشته باشی و بعدش محدود میشی
    اون 80گیگ هم یعنی شب تا صبح دانلود کنی حداقل 80گیگ تو ماه میگیری

خب من متوجه نشدم این 80 گیگ یعنی حد مجاز ترافیکیه؟ بیشتر دانلود کنم نتم قطع میشه مثل وقتی حجم تموم میکنیم اونجوری میشه؟ من الان 2 مگ برنزی بگیرمrate دانلود چقده؟ گیج شدم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب من متوجه نشدم این 80 گیگ یعنی حد مجاز ترافیکیه؟ بیشتر دانلود کنم نتم قطع میشه مثل وقتی حجم تموم میکنیم اونجوری میشه؟ من الان 2 مگ برنزی بگیرمrate دانلود چقده؟ گیج شدم
    گیج شدن نمیخاد که این نامحدودا در اصل نامحدود نیستن طرفشون برین پشیمون میشید.
    13 گیگ سرعتت بالا خواهد بود یعنی روزانه حدود 450 مگ. بعد از 450 مگ تو هر روز تا 2700 مگ سرعتتون افت میکنه به 2 مگ (سرعت اسمی) و بعد از اون هم این افت میتونه تا 8 برابر باشه چون ضریب اشتراک 1/8 هست و سرویس 2 مگ میتونه سرعت 32 کیلوبایت در ثانیه داشته باشه (بعد از استفاده 2700 مگ تو هر روز)
    اونطوری نیست که اینترنتتون قطع بشه فقط احتمال افت سرعت هست.

3. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گیج شدن نمیخاد که این نامحدودا در اصل نامحدود نیستن طرفشون برین پشیمون میشید.
    13 گیگ سرعتت بالا خواهد بود یعنی روزانه حدود 450 مگ. بعد از 450 مگ تو هر روز تا 2700 مگ سرعتتون افت میکنه به 2 مگ (سرعت اسمی) و بعد از اون هم این افت میتونه تا 8 برابر باشه چون ضریب اشتراک 1/8 هست و سرویس 2 مگ میتونه سرعت 32 کیلوبایت در ثانیه داشته باشه (بعد از استفاده 2700 مگ تو هر روز)
    اونطوری نیست که اینترنتتون قطع بشه فقط احتمال افت سرعت هست.
    الان
    چابک نامحدود طلايي با 18 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 120 گيگ درماه

شرکت گفت طلای 1 به 4 هست ضریب اشتراک
    بعد از مصرف کردن 13 گیگ و 120 گیگ سرعت میاد رو چند kb ? مگه یک به چهار نیست من اینجور که حساب کردم 512 تقسیم بر چهار میشه 128 درسته ؟ حالا هر 4 نفر همزمان هم دانلود داشته باشن از اینقد پایین تر مگه قراره بشه؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اگه مودم رو بردید سر خط امتحان کردید و تغییری حاصل نشده یعنی مشکل نویز و خطوط داخل منزل نیست.کارشناس هم بیاد کار دیگری نميکنه.اگر بصورت بیسیم استفاده میکنید بصورت کابلی هم تست بکنید.اگر بازهم مشکل وجود داره دیگه از خود مرکز هست که به احتمال زیاد هم همينطوره.اسياتک کلا پینگ و لودينگ ش تعریفی نداره بهترین کار درصورت امکان تغییر سرویس دهنده هست.
    مودم سر خط هست و هیچ وسیله ای مثل تلفن و فکس روی خط نیست.با کابل Lan هم به کیس متصل هست.دیگه چیزی نمونده که چک نکرده باشم.
    می خواستم برگردم شاتل ولی پورت های اونا پر هست.از طرفی این سیاست محدود کردن مشترکین پر مصرف شاتل هم به شدت رو اعصابه.
    من گیمر آنلاین هستم.پینگ پایین و عدم تایم اوت واسه من خیلی اهمیت داره.
    شما پیشنهادی برای ISP های دیگه ندارید؟
    Last edited by MR.Punisher; 03-01-2016 at 10:10.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

دوست عزیز مشکل بالا رفتن پینگ و تایم اوت تو عصرها مربوط به شلوغی مرکز مخابراتیه. یعنی آسیاتک تو مرکز شما پهنای باند به قدر کفایت برای ساعت‌های شلوغی نداره. این البته فقط مشکل اسیاتک نیست. بقیه ISPها هم عملن چند وقتیه که شبا دچار همین مشکلن. معمولن هم بعد از ساعت 12:00 یا 12:30 نصفه شب از شدت مشکل کم می‌شه.
    یکی پیدا شه اینو حالی اپراتورهای آسیاتک که من باهاشون صحبت کردم بکنه خیلی خوبه.فقط می خوان بگن مشکل از اونا نیست و همیشه تقصیر رو گردن مشتری و مرکز مخابراتی میندازن و کاربر رو می پیجونن.
    کلا زیر بار مسئولیت و پذیرش اشتباه و مشکلشون نمیرن.من حتی تا عوض کردن تمام کابل های خونه هم جلو رفتم تا مطمئن بشم مبادا مشکل از من باشه و اینا درست بگن.
    به نظرم وقت و هزینه و از همه بیشتر شعور یه کاربر که ماهی نزدیک 90 الی 100 هزار تومن بابت نت خرج می کنه بیشتر از اینا ارزش داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یکی پیدا شه اینو حالی اپراتورهای آسیاتک که من باهاشون صحبت کردم بکنه خیلی خوبه.فقط می خوان بگن مشکل از اونا نیست و همیشه تقصیر رو گردن مشتری و مرکز مخابراتی میندازن و کاربر رو می پیجونن.
    کلا زیر بار مسئولیت و پذیرش اشتباه و مشکلشون نمیرن.من حتی تا عوض کردن تمام کابل های خونه هم جلو رفتم تا مطمئن بشم مبادا مشکل از من باشه و اینا درست بگن.
    به نظرم وقت و هزینه و از همه بیشتر شعور یه کاربر که ماهی نزدیک 90 الی 100 هزار تومن بابت نت خرج می کنه بیشتر از اینا ارزش داره.
    متأسفانه نهاد یا سازمانی وجود نداره که از حقوق مصرف‌کننده حمایت کنه. ISPها هم به راحتی مشکل رو فرافکنی می‌کنن. البته به نظرم ISPها هم توجیهات خودشون رو دارند. بالأخره این که بر اساس سیاست‌های کشور، پهنای باند اینترنت کشور اجازه افزایش پیدا نکرد (یعنی یه جورایی عملن جلوش گرفته شد) ولی در عوض تعداد کاربر اینترنت به سرعت افزایش پیدا کرد و همچنان در حال افزایش پیدا کردنه، اثرش همین می‌شه که تو ساعت شلوغی پینگ بره بالا، قطعی بیشتر بشه، وبگردی عملن تعطیل. تو این ساعت‌ها فقط دانلود از سرورهای داخل کشور امکان‌پذیره.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مودم سر خط هست و هیچ وسیله ای مثل تلفن و فکس روی خط نیست.با کابل Lan هم به کیس متصل هست.دیگه چیزی نمونده که چک نکرده باشم.
    می خواستم برگردم شاتل ولی پورت های اونا پر هست.از طرفی این سیاست محدود کردن مشترکین پر مصرف شاتل هم به شدت رو اعصابه.
    منظور از سر خط یعنی او جعبه تقسيمي که کابل مخابرات تحویل به منزل میشه .اگه آپارتمان باشید جایی در پارکینگ و داخل جعبه ای هست که بقیه واحد ها هم تو همون جعبه تقسیم هستند و اگر ویلایی باشید در حیاط هست بهرحال داخل خونه نیست.بهرحال اگه قبلا شاتل بودید خوب بوده و از وقتی اسياتک اومدید این جور شده که مشخصه ایراد از اسياتک هست.من خودم با اسياتک چنین مشکلی داشتم که به صبا نت رفتم و فعلا که کاملا راضیم پینگ و سرعت و همه چیز البته سیاست محدود کردن پر مصرف ها رو داره.درکل شرکتی که هم محدود نکنه و هم کیفیت و پینگ بالا باشه نداريم .پارس آنلاین هم برا پینگ و کیفیت خوب هست.
    Last edited by arsinn; 03-01-2016 at 10:33.

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان بن تخفیف 22000 تومانی آسیاتک موجوده هرکی خواست بگه , قیمت هم خودتون پیشنهاد بدین

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

این مشکل شما سراسریه
    کل اینرنت ایران تو ساعت اوج مصرف به هم میریزه کاری هم از دست ما برنمیاد
    وقتی روزانه به تعداد کاربرهای اینترنت اضافه میشه ولی سال به سال پهنای باند تغییر نمیکنه باید هم انتطار این مشکلات داشت

الان
    چابک نامحدود طلايي با 18 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 120 گيگ درماه

شرکت گفت طلای 1 به 4 هست ضریب اشتراک
    بعد از مصرف کردن 13 گیگ و 120 گیگ سرعت میاد رو چند kb ? مگه یک به چهار نیست من اینجور که حساب کردم 512 تقسیم بر چهار میشه 128 درسته ؟ حالا هر 4 نفر همزمان هم دانلود داشته باشن از اینقد پایین تر مگه قراره بشه؟
    دوستمون پست بالایی کامل توضیح داد
    واسه این سرویسی که گفتید : 18گیگ تقسیم بر 30 روز میشه یعنی روزی تقریبا 600مگابایت سرعت بالا (فک کنم تا جایی که خط کشش داشته باشه)
    بعد از 600 مگ سرعت کمتر میشه (سرعت اسمی )
    تا 4گیگ در روز سرعت اسمی هستش بعدش کلا نابود میشه میاد رو 30-40
    اون ضریب اشتراکی هم که گفتن چرت و پرته

12. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرعت عالی شده البته دیگه ip و isp من اسیا تک نمینویسه ولی مهم سرعته ( خط روی 4 مگ هست )

تک کانکشن :

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •