درسته اگه روی داشبورد 2.0.13599 هستین ، واسه اجرای این بازی ها باید فرمویر کنسول رو آپدیت کنین و برین به LT+ 1.91...
درسته اگه روی داشبورد 2.0.13599 هستین ، واسه اجرای این بازی ها باید فرمویر کنسول رو آپدیت کنین و برین به LT+ 1.91...
داشبورد من اینه:
2.0.12625.0
پس اگه میخوام اون 6 تا بازی رو اجرا کنه باید حتما + LT بریزم ؟؟
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
راستی یه سوال دیگه:
از کجا بفهمم باطریهای دسته چفدر دیگه شارج دارن ؟؟
شرمنده اینقدر سوال میکنم![]()
LT+ رو نمیدونم ، اما روی داشبورد 13599 باید LT+ 1.91 رو بریزین (آخرین ورژن)...
واسه ی شارژ دسته هم دکمه وسطی کنترلر رو بزنین اون صفحه کوچولویی که باز میشه بالا سمت راستش یه علامت باطری زده که میزان شارژ رو نشون میده...
سلام دستم به دامنتون ...
دیروز یه آرکید جاسپر دسته 2 گرفتم ... مشکلی نداشتم ...
ما هم که مبتدی !
اومدیم لن رو وصل کردیم داشبور رو اپدیت کردیم 1 ساعت طول کشید
الان دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه ... چیکار باید بکنم ؟
باید LT+ 1.91 بریزین روی کنسول...
یا خودتون طبق این آموزش :
بریزین یا بدین بیرون واستون بریزن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید الانشما داشبرد13599رو ریختی این داشبرد همه ی کنسول های کپی خور به استسنا دو نوع فرم ور فلش میکنه به فرم ور اصل برای همین باید دوباره کپی خور گنی با lt+1.9یاlt+1.91
بقیشم پارسا جان گفت
دوستان ن میخواستم به لایو وصل شم برای اولین بار فریمور دستگاه م LT+ هست بعد میخواست آپدیت کنم نذاشتم آپدیت کنهبعد دیسکانکت شدم
الان اگه این فریمور جدید 1.9 رو بریزم مشکلم تو لایو و این آپدیت حل میشه قطعی یا نه ؟
بعد دیسک هم مهمه که امنیت داشته باشه یا فقط فریمور کافیه؟
میشه یکی راجبه گرفتن گلد دقیقا توضیح بده چجوری میشه خرید؟ رمزی که میگیریم کجا وارد کنیم ؟
ممنون میشم
ببینید خوب کاری کردید که دانلود نکردید اگه میخواید لایو برید اول باید فرم ور اصل بریزید بعد داشبرد آخری یعنی13599بعد هم lt_1.91بعد هم برو لایو حالشو ببر مشکلتم کاملا حل میشه
بله بله دیسک هم خیلی مهمه اگه1.91بریزی و دیسک هم با برنامه abgx360پچ شده باشه دیگه حله آموزش پچ هم اینجا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها منم دربه در دنبال این بودم که پیداش کردم خدمت شما هم میگم:
ببینید اول شما باید ببینید ریجن گیمرتگتون چیه برای این کار از آموزش اینجا استفاده کن و کامل بخونش:(دو روش رو داده)و باید متناسب با این کارت بگیری مثلا تو نیو یورک زدی باید آمریکا بخری
خوب بعد از فهمیدن این باید کارت از یکی از این سایت ها بگیری که فقط رمزشو بعت میدن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینgame-ir است تو نقطه ها سایت هم.comهستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ها سایت های معتبری هستن
خب بعد یه کدی بهت میده که باید وارد کنی:آموزش:
فقط یک نکته که این کارت ها ریجن freeو آمریکا و اروپا و انگلیس دارن که باید توجه کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)