تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2661 از 3017 اولاول ... 16612161256126112651265726582659266026612662266326642665267127112761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,601 به 26,610 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

بله گروه شما گیت وی 78.39.193.66 باشه اگه اشتباه نکنم ,مشکل داره
    شما هات اسپات شیلد روی آی پی 37.221 فعال کن سرعتش درست میشه تا حدودی ولی قطعی هاش رو نمیشه کاریش کرد کلا گروهش مشکل داره
    خوب حالا که میدونید خرابه دیگه چرا این بیچاره بره تخلیه کنه و یه عالمه دردسر ! درستش کنید ! حداقل به سایر همکارات اطلاع بده فلان گروه ها خرابن بلکه فرجی شد ! بقیه کاربرها دارن اذیت میشن توی بعضی گروه ها !

2. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بله گروه شما گیت وی 78.39.193.66 باشه اگه اشتباه نکنم ,مشکل داره
    شما هات اسپات شیلد روی آی پی 37.221 فعال کن سرعتش درست میشه تا حدودی ولی قطعی هاش رو نمیشه کاریش کرد کلا گروهش مشکل داره
    هات اسپات نمیتونم.
    با تخلیه و رانژه مجدد و سفارش سرویس جدید درست میشه؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید ! با شروع بارش باران لینک ADSL من میپره یا دائم چشمک میزنه و ثابت نمیشه ! شاید تا آخر زمستون بیشتر روزها بارونی باشه ! اون وقت تکلیف چیه ؟ مشکل از چیه و باید به کجا اطلاع داد ؟؟؟

پ.ن : زنگ زدم اپراتور میگه اختلال شبکه از طرف ماست به خاطر بارندگی و درست میشه آیا درسته همچین چیزی ؟ پس چرا وقتی بارندگی قطع میشه مشکل حل میشه ؟؟ تکلیف چیه ؟

حالا اگر فرشاد کمک کرد !!!!
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 30-10-2015 at 00:37.

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

نامردا ایپی 2.183 رو از گروهمون حذف کردن شبانه ول معطله، پول داشتم وایرلس میگرفتم از شر این نت راحت میشدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید ! با شروع بارش باران لینک ADSL من میپره یا دائم چشمک میزنه و ثابت نمیشه ! شاید تا آخر زمستون بیشتر روزها بارونی باشه ! اون وقت تکلیف چیه ؟ مشکل از چیه و باید به کجا اطلاع داد ؟؟؟

پ.ن : زنگ زدم اپراتور میگه اختلال شبکه از طرف ماست به خاطر بارندگی و درست میشه آیا درسته همچین چیزی ؟ پس چرا وقتی بارندگی قطع میشه مشکل حل میشه ؟؟ تکلیف چیه ؟

منم همین مشکل رو دارم
    چیکار باید کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم
    چیکار باید کرد؟
    ممكنه مشكل از سيمي باشه كه از سر خط تا پريز اومده.اگه سيم يه تيكه نباشه ممكنه در اثر رطوبت اينجوري بشه.يه بار كه اينجوري شد با گوشي تلفن از سر خط امتحان كنيد.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

ممكنه مشكل از سيمي باشه كه از سر خط تا پريز اومده.اگه سيم يه تيكه نباشه ممكنه در اثر رطوبت اينجوري بشه.يه بار كه اينجوري شد با گوشي تلفن از سر خط امتحان كنيد.
    سیم کشی از سر خط تا داخل ساختمان داخلی هست و از توی دیوار رد میشه با عایق مخصوص ! چطور آب میره توی دیواری که سنگ شده هست و سقف بالای دیوار هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . من از اینترنت استان اصفهان استفاده میکنم و از اصفهان مزاحمتون میشم . چند وقت پیش توی اصفهان بارندگی شد و اینترنت من به شدت افت سرعت پیدا کرد و تلفن خونه خیلی خش خش میکرد . فهمیدم که اتصالی از خطوط تلفنه . رفتم مخابرات منطقمون و پیمانکارشون اومد و خطوط تلفن رو از بیرون منزل دستکاری کرد . هم خش خش تلفن درست شد و سرعت اینترنتم 6 برابر شد ! از سرعت دانلود 120 رسید به 600 کیلوبایت بر ثانیه . پیمانکار بهم گفت که به خاطر ورود آب به جعبه تقسیم خطوط در بیرون منزل این اتصالی اتفاق افتاده . شاید مشکل شما هم از همین باشه . امروز در اصفهان بارندگی بود . اما هیچ مشکل خاصی برام پیش نیومد . از وقتی اون پیمونکار مخابرات اومد و برام درست کرد دیگه قطعی در هنگام بارندگی نداشتم . شاید مشکل شما هم همین باشه .
    Last edited by meysam2578; 30-10-2015 at 16:45.

10. 3 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

سلام . من از اینترنت استان اصفهان استفاده میکنم و از اصفهان مزاحمتون میشم . چند وقت پیش توی اصفهان بارندگی شد و اینترنت من به شدت افت سرعت پیدا کرد و تلفن خونه خیلی خش خش میکرد . فهمیدم که اتصالی از خطوط تلفنه . رفتم مخابرات منطقمون و پیمانکارشون اومد و خطوط تلفن رو از بیرون منزل دستکاری کرد . هم خش خش تلفن درست شد و سرعت اینترنتم 6 برابر شد ! از سرعت دانلود 120 رسید به 600 کیلوبایت بر ثانیه . پیمانکار بهم گفت که به خاطر ورود آب به جعبه تقسیم خطوط در بیرون منزل این اتصالی اتفاق افتاده . شاید مشکل شما هم از همین باشه . امروز در اصفهان بارندگی بود . اما هیچ مشکل خاصی برام پیش نیومد . از وقتی اون پیمونکار مخابرات اومد و برام درست کرد دیگه قطعی در هنگام بارندگی نداشتم . شاید مشکل شما هم همین باشه .
    تشکر ولی جعبه تقسیم خط من چون منزل به صورت آپارتمان هست داخلی هست و توی حیاط سقف باز نیست و در معرض بارون نیست ! سیم که از سر خط میره تا داخل خونه تماما داخلی هست و سقف و دیوار اطرافش هست و آب بهش نمیرسه ! شما منظورتون جعبه تقسیم کلی ساختمان هست یا مال خود مخابرات که اتصالات تلفن بهش وصله که توی کوچه هست !
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 30-10-2015 at 20:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

تشکر ولی جعبه تقسیم خط من چون منزل به صورت آپارتمان هست داخلی هست و توی حیاط سقف باز نیست و در معرض بارون نیست ! سیم که از سر خط میره تا داخل خونه تماما داخلی هست و سقف و دیوار اطرافش هست و آب بهش نمیرسه ! شما منظورتون جعبه تقسیم کلی ساختمان هست یا مال خود مخابرات که اتصالات تلفن بهش وصله که توی کوچه هست !
    دقیقا درست گفتی . منظورم اون جعبه تقسیمیه که توی خیابونه و فلزیه . از مخابرات اومد و اون جعبه تقسیم فلزی رو باز کرد . اصلا با داخل خونه کاری نداشت . تازه اون جعبه تقسیمه هم 4 تا خونه اون ورتر ما بود . خلاصه بازش کرد و سیم هاش رو فکر کنم برام عوض کرد . البته اینم بگم که به این خاطر مخابرات سریع اومد و مشکل منو برطرف کرد که مشکل خش خش شدید تلفن و قطعی کامل تلفن داشتم . وگرنه بعید میدونم به خاطر اینترنت بلند بشن بیان در خونتون . ببین مشکلی توی تلفن نداری . مثلا خش خشی چیزی . اگه باشه قطعا مشکل از همون جعبه تقسیمه و این بهترین فرصته تا از مخابرات بیان در خونتون . چون بهانه خوبی هم داری .
    اگه خش خش اصلا نداری و صدای تلفونتون فول اچ دیه !! منتظر بمون شاید مشکل از ISP شما باشه . خطوط تلفنی داخل آپارتمانتونم چک کن . شاید سیم برقی چیزی کنارش افتاده و داره نویز میندازه . در ضمن ممکنه اسپیلیتر شما هم خراب باشه . یه اسپیلیتر دیگه رو هم امتحان کن . دلیل دیگه استفاده از تلفن بی سیم بر روی خط ADSL هست . از تلفن معمولی استفاده کنید . دلیل دیگه این قضیه میتونه خراب بودن دستگاه تلفن منزلتون باشه . اگه میتونی یه مدت یه تلفن دیگه رو جایگزین دستگاه تلفن فعلی خودت بکن ببین نتیجه چی میشه یا یه مدت سیم مودم رو مستقیم به پریز تلفن بزن .

13. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •