دوستان من در مهر رفتم همه کار کردم تاریخ اعزامم هم زده 1 اسفند برگه سبز هم گرفتم یعنی دیگه 1 اسفند قطعی هست؟
دوستان من در مهر رفتم همه کار کردم تاریخ اعزامم هم زده 1 اسفند برگه سبز هم گرفتم یعنی دیگه 1 اسفند قطعی هست؟
آخه مسئله اینجاست اینا که میگن نمیدونم فرزند ذکور کمه ، رشد جمعیت رو به نزوله، سرباز کمه فلان و بیسار تشکیلات. فرضا تا دو سه سال تونستن از این نسل بیشتر بیگاری بکشن ولی خوب تو اصل ماجرا فرقی نمیکنه که! از لحاظ ریاضی و منطقی حساب کنی اینا چند سال بعد تو مسئله کمبود سرباز به مشکل میخورن ، چه نسل حاضر 1 سال خدمت کنه چه اینکه 3 سال خدمت کنه! فقط دارن دق دلی شو سر ما خالی میکنن
اتفاقا منم مهر فرستادم ولی افتاد دی ماه. احتمالا شما بعد از انتشار خبر 24 ماهه شدن سربازی فرستادین دفترچه رو
سلام دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه چون صفحات فروم زیاد بود نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم .
در مورد کسری خدمت با سابقه جبهه پدر سوال داشتم . من پدرم دوران سربازیش تو جبهه گذرونده یعنی 24 ماه و 8 ماه هم داوطلبانه جبهه بوده میخاستم ببینم برای کسری همون 8 ماه داوطلبانه فقط حساب میشه یا مدت سربازی هم حساب میکنند؟
هردو حساب میشه. فقط باید متولد قبل از سال 73 باشین!
Sent from my GLX G3
من برادرم متولد برج 12 73 هست اونم میتونه استفاده کنه ؟ و اینکه اگه میتونه استفاده کنه میتونم نصف این سابقه من استفاده کنم نصفشو برادرم؟
دوستان این امتحان هایی که تو دوره اموزشی میگیرن ازمون نمرش واسه افتادن تو یگان فرق داره؟
فرمانده ما میگفت که که اگه نمره خوب باشه دور و بر استان خود میافتی
پ ن پ پس کی اعزام میشی معلومه دیگه هر تاریخی تو برگه هست باید اونجا باشی
آخه درجه رو بر چه اساسی میدن تو پادگان؟نمره میدان تیر یا امتحانات؟
نه نمره مهمه ، نه میدان تیر . . . .
درجه رو بر اساس مدرک تحصیلی میدن . ضمنا خود درجه هم توی خدمت کوچکترین اهمیتی نداره .
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)