تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2661 از 4428 اولاول ... 1661216125612611265126572658265926602661266226632664266526712711276131613661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,601 به 26,610 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا پینگ و dns پارس آنلاین نسبت به آسیاتک بهتره. من چند سال از آسیاتک سرویس داشتم پینگ حول و حوش 350 بود و باز کردن وب سایت روی مخ بود.

الان پینگ من به 4.2.2.4 در پارس آنلاین 230 هست و به سایت گوگل 240 هست.

سرعت دانلود هم بسته به پهنای باند و شلوغی مرکز مخابراتی متفاوت هست. برای من از 250 شروع می شه تا یک مگ.(سرویس 2 مگ محدود)

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان کسی از طریق سایت بخواد از 128 به 2 مگ ارتقا بده مشکلی نداره همون لحظه وصل میشه؟؟؟ منظورم از این جهت هست که واسه 128 به بالا کارت دانشجویی میخوان یه وقت نکنه تا وقتی که کارتو نشون ندی سایت اکانتو فعال نکنه چون یه تیکی هم زده واسه همین منظور حالا دوستانی که از 128 ارتقا دادن بدون مشکل توضیح بدن در این مورد. ممنون

"با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد."

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان کسی از طریق سایت بخواد از 128 به 2 مگ ارتقا بده مشکلی نداره همون لحظه وصل میشه؟؟؟ منظورم از این جهت هست که واسه 128 به بالا کارت دانشجویی میخوان یه وقت نکنه تا وقتی که کارتو نشون ندی سایت اکانتو فعال نکنه چون یه تیکی هم زده واسه همین منظور حالا دوستانی که از 128 ارتقا دادن بدون مشکل توضیح بدن در این مورد. ممنون

"با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد."
    سلام
    اره میشه، نه مشکلی پیش نمیاد ، اگه بهتون زنگ زدن که کارت رو بیار بگو هفته ی بعد میارم ! هر سری همینو بگی اخرسر بیخیال میشن

4. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان چرا این هدیه سرویس های نامحدود رو تغییر داده؟ یعنی از ماه دیگه نمیشه مثل قبل تمدید کنیم دیگه؟؟؟

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حق با شماست. وزیر ارتباطات اعلام کرده که پهنای باند تو 100 روز گذشته 25% افزایش پیدا کرده. اما از این افزایش پهنای باند چقدرش سهم مثلاً پارس‌آنلاین بوده، که به تنهایی حداقل 100% درصد افزایش پهنای باند اسمی برای کاربرا ایجاد کرده؟

من تا همین چند هفته پیش از آسیاتک اینترنت داشتم؛ 2مگابیت محدود. اوائل پهنای باند اسمی من رو روی حدود 3.5 تا 4مگابیت بسته بود. حدوداً یک سال پیش اقدام کرد به افزایش پهنای باند اسمی کاربرا و پهنای باند من به 6مگابیت ارتقا پیدا کرد. اما بعد از چند هفته‌ای سرویسش افت کرد. نه تنها شبانه رایگان سرعت رو نصف سرعت سرویسم (یعنی روی 1مگابیت) می‌بست، روزانه هم کیفیت مرور اینترنتم اومده بود پایین. بله روزانه می‌تونستم با سرعت 400 تا 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم اما در همون زمان وقتی تو مرورگرم می‌خواستم وبگردی کنم، اعصابم خورد می‌شد.

حالا قضیه پارس‌آنلاین هم داره همین‌طور می‌شه. البته بازم گلی به گوشه جمال پارس‌آنلاین که امتیازات زیادی برای کاربراش در نظر می‌گیره. واسه همینم بود که من قراردادم با آسیاتک رو 4 ماه زودتر از موعدش لغو کردم تا بیام پارس‌آنلاین بگیرم.
    این مشکل که سرعت برای دانلود خوبه ولی برای سایت باز کردن افتضاح رو من تجربه کردم، و بخاطر پر بودن پهنای باند مرکز هست تو اون لجظه! جالبیش اینه راحت میشه دانلود کرد ولی واسه سایت باز کردن جونش در میاد که اون بخاطر تک مسیر بودنه سایت باز کردن هستش!

مشکل اکثر سرویس دهنده ها پهنای باند هستش که الان هم پارس آنلاین واقعا بعید هست که حداقل 2برابر کرده باشه پهنای باندش رو که پاسخ گو باشه، مطمئنن تا یه مدت دیگه اوضاع بدتر میشه همینطورش که الان بعد از بالا بردن پهنای باند بدتر از قبل شده یکم

7. 2 کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مهم مهم مهم مهم مهم
    ساعات غیر رایگان تبدیل رایگان حساب می شود ختما پارس آنلاین دارید می توانید انجام شود
    اولین اینترنت وصل شود فورا دانلود تا کمتر از 40 ثاینه اینترنت قطع شود نباید دانلود قطع شود((اول دانلود فعال دوم اینترنت وصل سوم کمتر از 40 ثاینه باشید اینترنت قطع شود چهارم دانلود قطع شود))ججم تان کم نمشه اگر بیشتر از 41 ثاینه وصل ججم شما کم می شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهم مهم مهم مهم مهم
    ساعات غیر رایگان تبدیل رایگان حساب می شود ختما پارس آنلاین دارید می توانید انجام شود
    اولین اینترنت وصل شود فورا دانلود تا کمتر از 40 ثاینه اینترنت قطع شود نباید دانلود قطع شود((اول دانلود فعال دوم اینترنت وصل سوم کمتر از 40 ثاینه باشید اینترنت قطع شود چهارم دانلود قطع شود))ججم تان کم نمشه اگر بیشتر از 41 ثاینه وصل ججم شما کم می شود
    انصافا این چیزی که خودت نوشتی خودت فهمیدی اگه دوباره با یه جمله بندی درست بنویسی متشکر میشوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مهم مهم مهم مهم مهم
    چی نوشتی عزیز انگاری نوشته انگلیسی با Google Translate ترجمه کرده باشی .

شرکت ها هر چند دقیقه آپدت می شه مثلا ممکن هست شما 10 دقیقه دانلود کنی ازت کم نشه ولی بعد 10 دقیقه مقداری که دانلود کردی محسابه می شه این به این دلیل هست فشاری به سرور های اصلی وارد نشه .

11. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این نامحدود 128 بعد از 10 گیگ محدود میشی؟!!!!
    کردن10 گیگ قیمت رو کمتر نکردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آقا این نامحدود 128 بعد از 10 گیگ محدود میشی؟!!!!
    کردن10 گیگ قیمت رو کمتر نکردن؟
    اره میاد رو سرعت اسمی واست میشه 16kb قیمت همونه ولی واسه 10 گیگ بازم به صرفه ست قیمتاش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •