تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2661 از 3745 اولاول ... 1661216125612611265126572658265926602661266226632664266526712711276131613661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,601 به 26,610 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

متاسفانه چند روزی هست که آسیاتک قطعی و وصلی تو مشهد داره من مرکز استقلال هستم و سرویس ۱۰ مگ شهاب دارم

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا این سروئیس های نامحدود چجوریه؟ مثلا من یک مگ برنزی بگیرم سرعتم چقد میشه؟ و مثلا این یعنی چی >>> 13 گیگ تبادل حد اقل 80 گیگ <<<< این چه معنی میده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من اینترنت شهاب 10 مگ 20 گیگ دارم و از مرکز مخابراتی هجرت تهران نت دارم.
    من چند وقتی هست با مشکل پینگ تایم روبرو شدم.خیلی تایم اوت می گیرم.این قضیه تو شب خیلی تشدید میشه.
    مثلا صبح پینگ حدود 120 تا 150 هست و به ازای هر 20 یا 30 تا receive یه تایم اوت میده که بد نیست اما از ساعت 4 عصر به بعد
    پینگ تایم واقعا افتضاح میشه.اولا پینگ بین 250 تا 450 نوسان داره و به ازای هر 4 یا 5 receive یه تایم اوت می گیرم که برای من که بازی آنلاین
    می کنم فاجعه هست.با بخش پشتیبانی هم تماس گرفتم با 10 اپراتور حرف زدم و همیشه همون حرفای تکراری رو تحویلم میدن که مودم رو سر خط ببند و از از این خزعبلات.
    همه ی کارایی که گفتن رو کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم.درخواست کارشناس هم کردم و گفتم من سرکار میرم صبح ها و اگه میشه عصر کارشناس بفرستید.
    میگه هر ساعتی که خودمون بخوایم می فرستیم.خنده داره.
    دوستان چیزی به فکرشون میرسه که انجام بدم؟
    پیشاپیش ممنونم.
    اگه مودم رو بردید سر خط امتحان کردید و تغییری حاصل نشده یعنی مشکل نویز و خطوط داخل منزل نیست.کارشناس هم بیاد کار دیگری نميکنه.اگر بصورت بیسیم استفاده میکنید بصورت کابلی هم تست بکنید.اگر بازهم مشکل وجود داره دیگه از خود مرکز هست که به احتمال زیاد هم همينطوره.اسياتک کلا پینگ و لودينگ ش تعریفی نداره بهترین کار درصورت امکان تغییر سرویس دهنده هست.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان برای شما هم دانلود فایلهای ویدئویی تلگرام زیاد طول میکشه؟ عکس و نوشته رو زود دانلود و باز میکنه ولی فیلم رو خیلی طول میده تا دانلودش کنه

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اقا این سروئیس های نامحدود چجوریه؟ مثلا من یک مگ برنزی بگیرم سرعتم چقد میشه؟ و مثلا این یعنی چی >>> 13 گیگ تبادل حد اقل 80 گیگ <<<< این چه معنی میده؟
    کلا طرف نامحدود نرید
    13گیگ اولیه سرعتش بالاتره. البته این 13گیگ بین 30 روز تقسیم میشه. یعنی هر روز تا مقدار مشخصی میتونی سرعت بالا داشته باشی و بعدش محدود میشی
    اون 80گیگ هم یعنی شب تا صبح دانلود کنی حداقل 80گیگ تو ماه میگیری

دوستان برای شما هم دانلود فایلهای ویدئویی تلگرام زیاد طول میکشه؟ عکس و نوشته رو زود دانلود و باز میکنه ولی فیلم رو خیلی طول میده تا دانلودش کنه
    بخاظر سرعت تک کانکشن آسیاتک که از 20کیلوبایت بالاتر نمیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

برای تخلیه خط حتمن باید ISP‌ درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بفرسته؟ نمی‌شه خود مشترک مستقیم بره مرکز مخابراتی و اونجا درخواست تخلیه بده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.من اینترنت شهاب 10 مگ 20 گیگ دارم و از مرکز مخابراتی هجرت تهران نت دارم.
    من چند وقتی هست با مشکل پینگ تایم روبرو شدم.خیلی تایم اوت می گیرم.این قضیه تو شب خیلی تشدید میشه.
    مثلا صبح پینگ حدود 120 تا 150 هست و به ازای هر 20 یا 30 تا receive یه تایم اوت میده که بد نیست اما از ساعت 4 عصر به بعد
    پینگ تایم واقعا افتضاح میشه.اولا پینگ بین 250 تا 450 نوسان داره و به ازای هر 4 یا 5 receive یه تایم اوت می گیرم که برای من که بازی آنلاین
    می کنم فاجعه هست.با بخش پشتیبانی هم تماس گرفتم با 10 اپراتور حرف زدم و همیشه همون حرفای تکراری رو تحویلم میدن که مودم رو سر خط ببند و از از این خزعبلات.
    همه ی کارایی که گفتن رو کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم.درخواست کارشناس هم کردم و گفتم من سرکار میرم صبح ها و اگه میشه عصر کارشناس بفرستید.
    میگه هر ساعتی که خودمون بخوایم می فرستیم.خنده داره.
    دوستان چیزی به فکرشون میرسه که انجام بدم؟
    پیشاپیش ممنونم.
    دوست عزیز مشکل بالا رفتن پینگ و تایم اوت تو عصرها مربوط به شلوغی مرکز مخابراتیه. یعنی آسیاتک تو مرکز شما پهنای باند به قدر کفایت برای ساعت‌های شلوغی نداره. این البته فقط مشکل اسیاتک نیست. بقیه ISPها هم عملن چند وقتیه که شبا دچار همین مشکلن. معمولن هم بعد از ساعت 12:00 یا 12:30 نصفه شب از شدت مشکل کم می‌شه.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان

برای تخلیه خط حتمن باید ISP‌ درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بفرسته؟ نمی‌شه خود مشترک مستقیم بره مرکز مخابراتی و اونجا درخواست تخلیه بده؟
    در صورتی که مالک خط باشی و بری مخابرات تخلیه میکنن.(طبق گفته یکی از کارمندان مخابرات)

9. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در صورتی که مالک خط باشی و بری مخابرات تخلیه میکنن.(طبق گفته یکی از کارمندان مخابرات)
    البته برای من قبول نکردند گفتند تا زمانیکه در سامانه ثبت نشود خط تخلیه نمیگردد

LG G2

11. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته برای من قبول نکردند گفتند تا زمانیکه در سامانه ثبت نشود خط تخلیه نمیگردد

LG G2
    من فکر میکنم خواستن شمارو اذیت کنن. وگرنه خط به نام هر کسی که باشه وقتی که مالک درخواست کتبی بده باید تخلیه کنن.این چیزیه که کارمند مخابرات گفته.

13. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •