متاسفانه چند روزی هست که آسیاتک قطعی و وصلی تو مشهد داره من مرکز استقلال هستم و سرویس ۱۰ مگ شهاب دارم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
متاسفانه چند روزی هست که آسیاتک قطعی و وصلی تو مشهد داره من مرکز استقلال هستم و سرویس ۱۰ مگ شهاب دارم
اقا این سروئیس های نامحدود چجوریه؟ مثلا من یک مگ برنزی بگیرم سرعتم چقد میشه؟ و مثلا این یعنی چی >>> 13 گیگ تبادل حد اقل 80 گیگ <<<< این چه معنی میده؟
اگه مودم رو بردید سر خط امتحان کردید و تغییری حاصل نشده یعنی مشکل نویز و خطوط داخل منزل نیست.کارشناس هم بیاد کار دیگری نميکنه.اگر بصورت بیسیم استفاده میکنید بصورت کابلی هم تست بکنید.اگر بازهم مشکل وجود داره دیگه از خود مرکز هست که به احتمال زیاد هم همينطوره.اسياتک کلا پینگ و لودينگ ش تعریفی نداره بهترین کار درصورت امکان تغییر سرویس دهنده هست.
دوستان برای شما هم دانلود فایلهای ویدئویی تلگرام زیاد طول میکشه؟ عکس و نوشته رو زود دانلود و باز میکنه ولی فیلم رو خیلی طول میده تا دانلودش کنه
کلا طرف نامحدود نرید
13گیگ اولیه سرعتش بالاتره. البته این 13گیگ بین 30 روز تقسیم میشه. یعنی هر روز تا مقدار مشخصی میتونی سرعت بالا داشته باشی و بعدش محدود میشی
اون 80گیگ هم یعنی شب تا صبح دانلود کنی حداقل 80گیگ تو ماه میگیری
بخاظر سرعت تک کانکشن آسیاتک که از 20کیلوبایت بالاتر نمیره![]()
دوستان
برای تخلیه خط حتمن باید ISP درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بفرسته؟ نمیشه خود مشترک مستقیم بره مرکز مخابراتی و اونجا درخواست تخلیه بده؟
دوست عزیز مشکل بالا رفتن پینگ و تایم اوت تو عصرها مربوط به شلوغی مرکز مخابراتیه. یعنی آسیاتک تو مرکز شما پهنای باند به قدر کفایت برای ساعتهای شلوغی نداره. این البته فقط مشکل اسیاتک نیست. بقیه ISPها هم عملن چند وقتیه که شبا دچار همین مشکلن. معمولن هم بعد از ساعت 12:00 یا 12:30 نصفه شب از شدت مشکل کم میشه.
در صورتی که مالک خط باشی و بری مخابرات تخلیه میکنن.(طبق گفته یکی از کارمندان مخابرات)
البته برای من قبول نکردند گفتند تا زمانیکه در سامانه ثبت نشود خط تخلیه نمیگردد
LG G2
من فکر میکنم خواستن شمارو اذیت کنن. وگرنه خط به نام هر کسی که باشه وقتی که مالک درخواست کتبی بده باید تخلیه کنن.این چیزیه که کارمند مخابرات گفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)