داداش من دو هفته پیش پست کردم افتادم اردیبهشت 94
از وسط آذر به این ور هرکی فرستاد افتاد اردیبهشت 94
داداش من دو هفته پیش پست کردم افتادم اردیبهشت 94
از وسط آذر به این ور هرکی فرستاد افتاد اردیبهشت 94
اینو هواشناسی هم نمیتونه بگه چند روز برف میباره و....
ولی به طور میانگین مشکین شهر از سردترین نقاط اردبیل هست.
دوستانی که بودن میگفتن پادگانش قدیمی هست و امکاناتش خیلی به روز نیست.
ولی به هر حال فکر این هم باشین که شما 2 ماه آموزش میبینین، کسی هست که تو این شرایط 21 ماه خدمت میکنه، الان تو نقاط مرزی، در نقاط کوهستانی آذربایجان شرقی و غربی و.... افرادی دارم که تو شرایط خیلی سخت دارن خدمت میکنن.
اینو کسی که خدمت نرفته باشه و پست نداده باشه نمیدونه یعنی چی!
من خودم زمان پلیس راه پست هم دادم، (ناجا تعارف نداره، بعضیی جاها لیسانس و فوق لیسانس هم پست میدن)
ساعت 3 نصف شب بعد یه ساعت پست اونموقع تاثیر سینه خشاب و اسلحه را میبینی.
باز هم یک بی تدبیری دیگه از طرف نظام وظیفه. حداقل تو خبرشون به جای تدبیر از یه لغت دیگه استفاده میکردن تا ما کمتر بخندیم
اولین نکته اینجاست که با این همه تغییر قوانین و این داستانا بیشتر ملت گیج میشن.
دومین نکته اینجاست که حالا ما میگیم باشه تا آخر سال هرکی دفترچه فرستاد 21 ماه حساب میشه ولی آیا واقعا دلیل اینکار اینه که نگرانی خانواده ها کم بشه و هجوم سربازها به پادگان ها کم بشه؟ اگه واقعا تو نظام وظیفه به این میگن تدبیر که دیگه فاتحه این کشور خوندس. پس اگه اینجوری باشه شک نکنید که اواخر سال تعداد افرادی که به پلیس +10 هجوم میارن بسیار زیاد خواهد شد و ممکنه در بعضی شهرها برای صف تحویل مدارک در روزهای پایانی سال درگیری هم پیش بیاد چون دیگه الان یه تاریخ دقیق وجود داره و همه میدونن آخرین روز اسفنده ماه آخرین فرصت برای 21 ماه خدمت هست! شایدم آخر سال که رسید نظام وظیفه برای اینکه نگرانی خانواده ها کم بشه تدبیری جدیداندیشید و گفت هر کی تا 13 بدر مدرک ارسال کنه 21 ماه خدمت حساب میشه! بالاخره وقتی خدمت مدتش زیاد میشه طبیعیه که هیچکس دوست نداره مشمول قانون جدید بشه و اینم طبیعیه که یکم میزان تقاضا بیشتر بشه و همچنین خیلی طبیعیه که یه سری افراد تلاش میکنن و میشن 21 ماه و یه سری هم دیگه دیر میرسن و میشن 24 ماه و هرکاریم کنن و هرچقدر این زمان رو تمدید کنن بدتر میشه و بهتر نمیشه. الان خوب بود چون دیگه واسه همه داشت عادی میشد که اسفندماه پر شده ولی با این خبر حساسیت ها مجدد به جامعه افرادی که میخوان برن سربازی برگشت.
خدا به داد همه ما برسه که برای چنین جایی که معنی تدبیر رو نمیدونه میخوایم 21 ماه عمرمون رو بذاریم!
به نظرت تا 24 ماه کلی سرباز وظیفه گرفتند ...بعد از دو سال دیگه میخوان از چه راهی سرباز جذب کنند ؟؟؟؟؟؟
سربازی رو 30 ماه میکنن . بعد میگن کسانی که تا قبل از فلان تاریخ مراجعه کنن سربازیشون 27 ماه است !!!!!!!![]()
اینطور که بچه ها اینجا میگن ظاهرا از اوایل آذر هرکی دفترچه فرستاده افتاده اردیبهشت 94 البته این در مورد ماه زوج بود، شاید ماه های فرد برای دیپلمه ها وضعش فرق کنه. به هرحال تازه شروع کردن به گرفتن 24 ماه خدمت و طبیعتا نباید تعداد 24 ماه خدمتیا فعلا زیاد باشه البته با این تدبیر جدیدشون فعلا که اصلا 24 ماه خدمتی وجود نداره تا هرکی از فروردین 94 دفترچه فرستاد میشه 24 ولی به هرحال با توجه به چندین عامل میشه گفت قطعا هرچی زمان جلو میره خدمت بدتر میشه و باید هرچی زودتر خدمت رو رفت. یکی از اون عوامل همین تصمیمات ناپایدار مسوولین هست. یه عامل دیگه روند جمعیتی کشور هست. یه عامل دیگه روندی که در نظام وظیفه در این سال ها پیش گرفته شده هست، اگه یه نگاهی به گذشته کنیم و برادری یا آشنایی داشته باشید که در سال های گذشته خدمت رفته بهتر متوجه منظورم میشید. یه زمانی خدمت 18 ماه بود (حالا از قبل تزش بگذریم!) بعدش اومدن گفتن نه خدمت 21 ماه ولی هرکی لیسانس هست 1 ماه، هرکی فوق هست 2 ماه و دکتری 3 ماه از خدمت کم میشه و مثلا یه دکتری خدمتش میشد همون 18 ماه ولی فوق میشد 19 و لیسانس 20! بعدش اومدن دیدن سرباز کمه گفتن نه، مدرک کیلویی چنده همه باید 21 ماه خدمت کنن! تازه چندین ماه پیش هم قانونای جدید معافیت رو به قول خودشون اصلاح کردن و کاری کردن که تعداد معافی ها هم کاهش پیدا کنه (البته نمیدونم الان اون قانونای جدید معافی داره اجرا میشه یا نه، ولی اگه هنوز اجرایی نشده به زودی میشه). حالا هم که گفتن خدمت از سال 94 میشه 24 ماه ولی واسه متأهلین 3 ماه کم میشه یعنی متاهلا باید 21 ماه خدمت کنن و نمیدونم واسه هر بچه 2 یا 3 ماه دیگه هم کم میشه و مثلا میخوان جوونای مملکتو تشویق به ازدواج و بچه داری کنن! (عجب تدبیری داره این نظام وظیفه، عقل هیچ دانشمندی هم انقدر کار نمیکرد!) .
بنده پیش بینی میکنم در گام بعدی در آینده ابتدا متوجه میشن که 3 ماه کسری برای تأهل هیچ تاثیری بر میزان افزایش ازدواج در کشور نخواهد گذاشت! (مگه کسی عقلشو از دست داده به خاطر 3 ماه کسری بره ازدواج کنه و بعد بره خدمت؟! خدمت همینجوریش به اندازه کافی دردسر داره حالا یه بدبخت دیگه هم گرفتارش کنیم؟!) بنابراین احتمالا میگن دیگه فرقی نداره متاهل باشی هم باید 24 ماه خدمت کنی و در گام بعدیش هم احتمالا خدمت رو به 27 ماه افزایش خواهند داد. البته این پیش بینی خودم هست از روند سربازی تو این مملکت، اگرچه هیچی رو نمیشه اینجا پیش بینی کرد. الان خودمم شک دارم که اعزامم 3 دی هست نیان بعدا نگن که باید 24 ماه خدمت کنی! به هر حال با تعریفی که اینا از تدبیر دارن هرچیزی ممکنه.
بنده و افراد دیگه ای مثل خودم که نه پارتی دارن و نه دستشون به جایی بنده باید بدونن که بزرگترین پارتی دنیا خدا هست، کافیه که اعتقاد کافی داشته باشیم.
* انسان واقعا متدین اگر پیرو اساس عقیده یکتاپرستی باشد هرگز برای چیزی دعا نمی کند. (اریک فروم، روانشناس آلمانی)
حالا امسال هیچی ولی من دارم فکر می کنم 5 سال دیگه واقعا کمبود سرباز معضلی میشه،فرض کنید هر کس یه بچه داره که 50 در صد امکان داره پسر باشه همون یدونه رو هم میخواد بذاره دانشگاه بعدش هم به هر دری بزنه تا معاف بشه
سال 89 من خدمت می کردم واقعا کمبود نیرو مشهود بود و در آسایشگاه 50 نفری 12 نفر بیشتر نبودن
الان نمی دونم وضعیت چطور باشه؟؟؟
سلام دوستان
بنده بچه تبریزم و 3 دی یعنی 5 روز دیگه اعزام هستم پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه.
از دوستان اطلاع دقیقی از این پادگان داره؟
میدونین برنامه سین چطوریاست؟
روز اول بعد تحویل لباس چند روز مرخصی میدن؟
و مهم تر از همه پایان دوره درجه چی میدن؟بنده لیسانس هستم.بعضیا میگن ستوان سوم اگه نمره هات خوب باشه و بعضی میگن استوارم به زور میدن.
واقعاً اگه سرباز نباشه مملکت کُن فَیَـکُن میشه!
کادری هیچ وقت حاضر نمیشه با 100 تومن، برگ های پادگان رو جمع کنه و رو برجک نگهبانی بده.
پیش بینی که من از آینده دارم اینه:
1- مدت سربازی رو مدام افزایش میدن. (این رو خودم از نوستر آداموس شنیدم)
2- معافیت ها رو هم مدام کمتر و سخت میکنن.
3- کسر خدمت تأهل و بچه داری رو هم بر میدارن. (این رو دیگه از لابه لای حرف های نوستر آداموس فهمیدم)
4- کسر خدمت بسیج رو اول کم میکنن. بعد صرفاً به سربازهای سپاه اختصاص میدن و نهایتاً حذف میکنن.
5- کسری ایثارگری هم ریز ریز و با سرعت پایین حذف میشه.
6- خدمت در شرایط سخت و نقاط محروم هیچ تأثیری در کاهش مدت خدمت نخواهد داشت.
7- افرادی که قبلاً معاف شدن باید پرونده شون دوباره بررسی بشه؛ شاید لازم باشه برن خدمت!
8- هر کی قبلاً سربازی رفته دوباره باید بره خدمت. (یه بار فایده نداره!)
9- دخترها هم باید برن سربازی!
توضیح بند 7:
کسی که قبلاً معافیت کفالت گرفته و بعدش فردی که تحت کفالتش بوده فوت کرده، الان که کفیل کسی نیست؛ اینم بیارین خدمت!
از الان با برنامه سین چی کار دارین؟ برین روز اول میگن.
معلوم نیست مرخصی بدن شاید تا میندوره نگه دارن. (دوستان این رو در نظر داشته باشن که به گفته خودشون آموزش 60 روز تمام هست و اگه مرخصی هم داده میشه لطف هست نه حق)
حدود 10-15 درصد ستوان سوم - حدود 40 درصد استوار یکم - 50-45 درصد استوار دوم.
البته درجه در ناجا تاثیر آنچنانی نداره و بارها گفتم مثلا خود من راضی هم نبودم ستوانی بگیرم چون اونموقع 99% راهور و یا پلیس راه بودم.
ایثارگری که عملا تموم شده فقط کسانی که تا 90 مشمول بودن که میشه همون متولدین 72 بدون غیبت و ماقبل حق استفاده دارن که اونها هم رفته رفته تموم میشن.
ولی من هم بعضا حدس میزنم وضعشون خراب بشه میگن بیاین احتیاط را هم انجام بدین.
طبق قانون سربازی، خدمت سربازی در ایران 30 سال هست.
همچنین:ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان میکند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم میشود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال).
قانون به حکومت اجازه میدهد تا طبقاتی از کارکنان وظیفهای که خدمت دوره ضرورت را به پایان بردهاند برای تجدید یا تکمیل آموزش نظامی فراخوان کند. این فراخواندهشدگان، حقوقی معادل حقوق نفرات پایور همدرجهٔ خود دریافت خواهند کرد.
سلام ساسان عزیز ... ایشاله آموزشی راحتی داشته باشی... شما لیسانس هستی ؟
خبر نداری بچه های گیلان رو با فوق لیسانس کجا میفرستند معمولآ ؟؟ منظورم رشت انزلی لاهیجان هست ...
شنیدم اگه نیروی دریایی بیفتیم بدون پارتی احتمال زیاد داره باقیشو جنوب بندازن ! حقیقت داره ؟!!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)