تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2660 از 4428 اولاول ... 1660216025602610265026562657265826592660266126622663266426702710276031603660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,591 به 26,600 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اولین دانلود شبانه من
    دیشب : 512 محدود
    چطوره ؟
    خوبه مال منم همینجوریاست مشکل پهنای باند پدر منو در اورده از 6 عصر به بعد :banghead:
    به نظر من خیلی خوب نیست. با 512 محدود از سرور داخلی پینگ حدود 30ms مناسبه. 49ms، یعنی این که سرعت اتصال پایینه. جالبه که پینگ سرور خارجی به نسبت خوبه.

اما سرعت دانلود اصلاً خوب نیست. 0.74Mbps از سرور داخلی یعنی فرق چندانی با سرعت اسمی نداره. در حالی که پارس‌آنلاین به سرویس‌های 128 محدودی که بعضی از دوستان اینجا نتیجه تستش رو گذاشتن عملاً تا 7Mbps هم سرعت دانلود داده. این یعنی وضعیت شما خوب نیست.

مال من هم بگیر نگیر داره. روزها کلاً واسه من که سرویس 2مگابیت محدود دارم، خوبه؛ اما شبا، یه شب معمولیه یه شب خوب. مثلا یه شب متوسط 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه، یه شب دیگه 600 تا 650 کیلوبایت در ثانیه.

البته وقتی بدون افزایش واقعی پهنای باند اینترنت در کشور، ISPها پهنای باند کاربرها رو ارتقا می‌دن تا 8 - 9 مگابیت در ثانیه، خوب نتیجه‌اش این می‌شه که شانسی سرعت یه کاربر بهتر می‌شه، مال اون یکی کاربر تغییر چندانی نمی‌کنه یا حتی از اونی هم که قبلاً بوده بدتر می‌شه.

امیدوارم که دنبال این ارتقای عمومی پهنای باند کاربرها به 9مگابیت پهنای باند واقعی اینترنت هم اضافه بشه.
    Last edited by bilmazlar; 30-11-2013 at 10:54.

2. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من خیلی خوب نیست. با 512 محدود از سرور داخلی پینگ حدود 30ms مناسبه. 49ms، یعنی این که سرعت اتصال پایینه. جالبه که پینگ سرور خارجی به نسبت خوبه.

اما سرعت دانلود اصلاً خوب نیست. 0.74Mbps از سرور داخلی یعنی فرق چندانی با سرعت اسمی نداره. در حالی که پارس‌آنلاین به سرویس‌های 128 محدودی که بعضی از دوستان اینجا نتیجه تستش رو گذاشتن عملاً تا 7Mbps هم سرعت دانلود داده. این یعنی وضعیت شما خوب نیست.

مال من هم بگیر نگیر داره. روزها کلاً واسه من که سرویس 2مگابیت محدود دارم، خوبه؛ اما شبا، یه شب معمولیه یه شب خوب. مثلا یه شب متوسط 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه، یه شب دیگه 600 تا 650 کیلوبایت در ثانیه.

البته وقتی بدون افزایش واقعی پهنای باند اینترنت در کشور، ISPها پهنای باند کاربرها رو ارتقا می‌دن تا 8 - 9 مگابیت در ثانیه، خوب نتیجه‌اش این می‌شه که شانسی سرعت یه کاربر بهتر می‌شه، مال اون یکی کاربر تغییر چندانی نمی‌کنه یا حتی از اونی هم که قبلاً بوده بدتر می‌شه.

امیدوارم که دنبال این ارتقای عمومی پهنای باند کاربرها به 9مگابیت پهنای باند واقعی اینترنت هم اضافه بشه.
    درسته دوست عزیز منم صبا ساعت 8 میزارم رو دانلود میره 850 900 ولی شب بیچاره میشم مشکل پهنا بانده و شلوغی مرکز مخابراتی صد بار زنگ زد پشتیبانی همش میگن درست میکنیم و اینا ولی عمل 0

4. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

ولی منظور من دانلود شبانه رایگان 2 تا 7 صبح بود با 512 محدود....وگرنه آخر شب که تقریبا سرعتش خوبه..
    یعنی شما شبانه رایگان سرعت 350 تا 650 دانلود داری ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ولی منظور من دانلود شبانه رایگان 2 تا 7 صبح بود با 512 محدود....وگرنه آخر شب که تقریبا سرعتش خوبه..
    یعنی شما شبانه رایگان سرعت 350 تا 650 دانلود داری ؟؟
    بله. مال من با IDM و حداقل 8 سشن‌ برای هر فایل، از 350 کیلوبایت در ثانیه (که می‌شه سرعت 2.7Mbps) کمتر نشده. این میانگین 5 ساعته. ساعت‌های 2 تا 4 سرعت خیلی کمتر از این حرفاست. چون اون ساعت اغلب بیداران و دارن از دانلود رایگان استفاده می‌کنن. بعد از اون به تدریج خوب می‌شه. ساعت 5 تا 7 اوجشه که بعضی شبا تا 750 کیلوبایت در ثانیه (5.9Mbps) هم می‌رسه. البته این بستگی به سروری هم که ازش دانلود می‌کنم داره. سرورهای خارجی معمولاً سرعت پایین‌تری دارن تا سرورهای داخلی، اما معمولاً یکنواخت‌ترن. ولی این داخلی‌ها هم کلاً بگیر نگیر داره کارشون. بعضی شبا خوبن، بعضی شبا، نه.

در ضمن، همون طور که گفتم سرویس من 2Mbps محدوده. پس همون طور که می‌بینی در بهترین شرایط دانلود رایگان به زحمت سرعتم به سه برابر سرعت اسمی می‌رسه.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درود

از دوستان اینجا کسی سرویس 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود پارس آنلاین رو داشته؟ می خواستم بدونم کیفیتش چطوریه، خود بخش فروش که میگه تا 4 مگابیت بازه و Fair Usage Policy هم نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درود

از دوستان اینجا کسی سرویس 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود پارس آنلاین رو داشته؟ می خواستم بدونم کیفیتش چطوریه، خود بخش فروش که میگه تا 4 مگابیت بازه و Fair Usage Policy هم نداره.
    2 سالی هست که تو شرکت ما 1مگابیت نامحدود داریم. من اوائل فکر می‌کردم 2مگابیته. راست می‌گن. برای 1 مگابیت تقریباً دوبرابر سرعت می‌بندن که به طور متوسط با سرعت 210 تا 225 کیلوبایت در ثانیه دانلود می‌شد کرد. البته این اواخر یه کمی افت کرده کیفیت سرعتش ولی باز هم به طور متوسط حدود 200 کیلوبایت رو در ساعت‌های مختلف می‌ده. تا حالا هم محدودیت دانلود نداشته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان دیگه وضعشون چطوره؟ کلا از پارس آنلاین راضی هستید یا خیر؟ من از مبین نت میخوام سرویسم رو قطع کنم و از پارس آنلاین بگیرم

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا تو این 100روز پهنای باند از حدودای 71 گیگابایت به 92 گیگابایت افزایش پیدا کرده!
    منبع هم میخوای یه سرچ کنی همه جا نوشته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا تو این 100روز پهنای باند از حدودای 71 گیگابایت به 92 گیگابایت افزایش پیدا کرده!
    منبع هم میخوای یه سرچ کنی همه جا نوشته
    حق با شماست. وزیر ارتباطات اعلام کرده که پهنای باند تو 100 روز گذشته 25% افزایش پیدا کرده. اما از این افزایش پهنای باند چقدرش سهم مثلاً پارس‌آنلاین بوده، که به تنهایی حداقل 100% درصد افزایش پهنای باند اسمی برای کاربرا ایجاد کرده؟

من تا همین چند هفته پیش از آسیاتک اینترنت داشتم؛ 2مگابیت محدود. اوائل پهنای باند اسمی من رو روی حدود 3.5 تا 4مگابیت بسته بود. حدوداً یک سال پیش اقدام کرد به افزایش پهنای باند اسمی کاربرا و پهنای باند من به 6مگابیت ارتقا پیدا کرد. اما بعد از چند هفته‌ای سرویسش افت کرد. نه تنها شبانه رایگان سرعت رو نصف سرعت سرویسم (یعنی روی 1مگابیت) می‌بست، روزانه هم کیفیت مرور اینترنتم اومده بود پایین. بله روزانه می‌تونستم با سرعت 400 تا 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم اما در همون زمان وقتی تو مرورگرم می‌خواستم وبگردی کنم، اعصابم خورد می‌شد.

حالا قضیه پارس‌آنلاین هم داره همین‌طور می‌شه. البته بازم گلی به گوشه جمال پارس‌آنلاین که امتیازات زیادی برای کاربراش در نظر می‌گیره. واسه همینم بود که من قراردادم با آسیاتک رو 4 ماه زودتر از موعدش لغو کردم تا بیام پارس‌آنلاین بگیرم.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کی میخوایم ما به سطح استاندارد جهانی اینترنت برسیم خدا میدونه، 9 مگی که میدن هم که 9 مگ نیست بزور به 5 مگ برسه، ملت کباب شدن از دست این سرعت های افتضاح بسه دیگه موهامون پشت کامپیوتر سفید شد!! آخه دروغ میگن مثل دسته گل !!! کدوم پهنای باندو افزایش دادن ما که چیزی حس نکردیم فقط چرت و پرت تحویل ملت میدن.

15. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •