lt 1.9+ واسه اسلیم اومد دیگه . کسی رییخته ؟ ودم می تونم بریزم یا بدم برون ؟ اگه خودم می تونم آمورشش جایی هست ؟
lt 1.9+ واسه اسلیم اومد دیگه . کسی رییخته ؟ ودم می تونم بریزم یا بدم برون ؟ اگه خودم می تونم آمورشش جایی هست ؟
دوست عزیز نگفتی میشه یا نه اگه میشه چجوری میشه؟
نمیشه...
(این خط رو زدم که پی سی نگه کمه متن : دی)
سلام
بعد 2 سال که تو کفه xbox بودم بالاخره یدونه گرفتم![]()
البته دسته دوم
یه آرکید دسته دو رو گرفتم 300 تومن
سال ساختش 2009/8/24 هستش الان چیزه زیادی ازش نمیدونم
حالا چندتا سوال دارم
1 : این داشبورد رو چطور میتونم بفهمم ورژنش چنده ؟؟
2 : چرا کیفیتش روی تلوزیون قدیمیا پایینهمثله ps2 میمونه
3 : 300 گرفتم خوبه ؟ یا گرون گرفتم ؟ یا مفت خریدم ؟
ممنون اگه جواب بدین
اگه کینکت رو از قسمت بالاییش (همون قسمتی که لق میزنه) بگیریم, اشکال داره؟ چیزیش نمیشه؟
چون یه جا خوندم که نوشته بود از قسمت بالاییش نگیرین
آره-بدی بیرون خیلی بهتره اسلیم مکافات زیادی داره-من که تو این جا ندیدم بازیسنتر رو ببین
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
درست گفته از اونجا نگیر اون قسمت زیاد محکم به پایه نچسبیده توصیه میکنم از پایش بگیری
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
1-برو تو console settingبعدsestem settingبعدsystem infoشاید یخده این ور اونور گفته باشم ولی همینه کدی که جلوdنوشته
2-آره دیگه اینجوریه...........
3-خوب گرفتی خلی هم خوبه
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
یه سوال چرا کینکت روشن شودنی بالا و چایین میره بعضی وقت ها هم تو بازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
:||
پريروز بود ال تي ١.٩١ ريختم ... يه هالو ريچ پچ نشده بود اجرا شد الان كال اف بلك اپس و mw٢ گزاشتم كه برا ال تي ١.٩ پچ بودن ميگه disk is not supported
:||
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
باسلام می خواستم بدونم فروشگاهی هست که از این
xbox 360 keyboard and mouse adapter converter
بفروشه؟
این کار واسه بهتر دیدنه ولی بعضی موقه ها مشکل نرم افزاری داره که چت می کنه و ماکروسافت می خواد واسه این باگ ها آپدیت بده بیرون
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
این آداپتور ها قبلا کار می کردند و پیدا کردنشون سخته الان با آپدیت هایی که ماکروسافت داده دیگه این چیز ها روی ایکس باکس کار نمی کنه
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مطمینی؟احتم الا بازی پچ نشدهبابرنامهabgx360چک کنید ببینید بازی پچ شده یانه
Last edited by s.j-rez; 10-08-2011 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)