برای فعال کردن سیم کارت و فروش و ثبت نام رومینگ و... دچار مشکل میشی...
برای فعال کردن سیم کارت و فروش و ثبت نام رومینگ و... دچار مشکل میشی...
با کاهش تعرفه ايرانسل و تعرفه اينترنت ميشه حدس زد ايرانسل خيز بلندي براي دور زدن تي سي آي برداشت
Last edited by H A M A S; 24-05-2007 at 10:08.
در خبری که دیشب از رسانه ها پخش شد زیاد تعجب نکردم ولی اصلا ذوق هم نکردم چون با شناخت قبلی که از ایرانسل داشتم حدس زدم مثل همیشه باید پشت این خبر هم یکی دوتا تبصره و یا شرط و شروطی باشد وباید رفت وآن راپیدا کرد
این یک نوع مثلا عقب نشینی است هم یک حقه جدید در جذب مشریان جدید آن هم برای فروش بیشتر و علاقه مند کردن افراد در تماس باهم وبا خرید سیمکارت ایرانسل ودر داخل شبکه خود میباشد و لی در خبرها ویا بهتر بگم خود ایرانسل جوری این خبر را پخش کرده که جوری عقب نشینی و پشیمانی از کار قبلی بنظر آید درخبر رسانه ای اصلا کوچکترین حرفی از کاهش بین شبکه ای زده نمیشود وفقط از کاهش صحبت میشود . Gprs هم که قرار بود 15 ریال شود و همه دوستان در خبرها قبلاخواندند که نرخ اعلام شده از طرف سازمان مقررات از قبل 15 ریال ابلاغ شده بود ولی ایرانسل از اجرای آن فرار میکرد ولی بعد استقبال کم از این سرویس دید میتواند از آن بعنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند
اتفاقا اینجا ( مشهد ) برعکسه , هرکس که موبایل دولتی داره میخواد بیاد طرف ایرانسل ولی روش نمیشه .
اگه بدونی چقدر راحته وقتی فکر میکنی تلفن شهرستان و شهری برات فرقی نمیکنه , همشون یک قیمت حساب میشه . برای من که تماس شهرستان ( حتی خارج از کشور ) زیاد دارم , عالیه .
در ضمن کسی به این مورد آخری اشاره ای نکرده , با یک حساب و کتاب سر انگشتی میشه فهمید برای کسی که زیاد مسافرت میره ( اگه پوشش شبکه کامل بشه ) اصلا موبایل دولتی صرف نمیکنه , چون فقط توی شهر خودت از ایرانسل ارزونتره .
مخابرات طرحی رو داره اجرا میکنه که هر استان قیمت یکسانی داشته باشه برای مکالمه , که از تماسهای شهری بیشتره .
حالا مثلا من ( یا خانواده من ) که تماس شهرستان خیلی کمی دارند , باید بابت این قضیه یه هزینه اضافی پرداخت کنند . سر سفره شام این قضیه توی خونه مطرح شد من هم به کنایه گفتم با این حساب باید تلفن خونه رو بفروشیم یه خط ایرانسل برای خونه بگیریم که ارزون تر در آد . اتفاقا بابام هم با من هم عقیده بود . جالبه نه .
مخابرات داره کم میاره به اسم فلت کردن شبکه روش جدیدی برای تیغ زدن مردم پیدا کرده .
سلام رفيق
بابا ول کن اين مخابرات معلوم نيست داره چکار ميکنه راستي از پوشش جديد چه خبر ميگن قلعه خيابان ايرانسل آنتن نداره ولي تو نقشه جزء پوشش هست ؟
تو مثل اینکه فقط به ایرانسل گیر دادی![]()
اگه یه خورده دقت کنی میفهمی که تی سی ای چی کار میکنه
1-الان تی سی ای داره با ایرانسل 625 ریال مکالماتشو حساب میکنه
2-از تی سی ای با هر جای ایران به شهر دیگه ای زنگ بزنی 75تومان حساب میشه
3-از شهرت خارج بشی هزینه برات میندازه حتی اگه به کناره های شهر بری برات هزینه جابجایی میندازه
4-تماس گرفتن با خارج برات گرونتر تموم میشه نسبت به ایرانسل
5-هر دوره باید کلی بابت قبض و نمایشگر شماره و... پول اضافه بدی
6-سعی کن ایرادهای منطقي بگیری
به هر چی که میگند گوش نکن , گوشی رو بردار برو تست کن , اگه آنتن نداد احتمالا سایت اون منطقه خاموش شده یا ارتباطی با مرکز نداره .
اون نقشه مال وقتیه که تمام سایتها روشن باشه . الان دارند تحویل میگیرند و بعضی جاها مجبور میشند سایت رو ( به هر دلیلی ) خاموش کنند , که به شب نمیکشه باید روشنش کنند .
ميخوام يه چيزي رو بگم كه شايد باورتون نشه
يكي از فاميلام يه اعتباري ايرانسل داره ديشب كه داشتيم اعتبارش رو نگاه ميكرديم به جاي اينكه اعتبارش رو 00 /45336 ريال (5 رقم) نشون بده زده بود00 /453379 ريال (6 رقم)
يعني 45 هزار تومن
يعني حدود 40 هزار تومن اضافي براش زدن
باهاش يه Sms هم زدم ديدم 16 تومن رو از مبلغ 45 هزار تومن كم كرد
در حالي كه وقتي اعتبار خودم رو كه چك ميكنم درسته و مال خودشم تا روز قبلش درست بوده
به خدا اين مطلب راست راسته
فكر نكنين دارم خالي ميبندم
منتها خواهشا نرين به ايرانسل اطلاع بدين
اونوقت من ديگه خودمو نميبخشم كه اومدم اين مطلب رو اينجا مطرح كردم
خودش كه ميگه نميخوام حرامه
ولي من بهش گفتم حالا تو همون 4500 تومن خودت رو استفاده كن اگه ديدي بازم اعتبار داره ديگه استفاده نكن
ولي خداييش 40 هزار تومن اعتبار اضافيم بد نيستا![]()
از این ایرادات عجیب و غریب ایرانسل زیاد داره که گاهی به نفع مصرف کننده هست و گاهی به ضرر . من هم دیروز 7 تا sms زدم ولی از اعتبارم چیزی کم نکرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)