توی این مشکل گیر کردی؟
خداییش قشنگه درست شد بذار
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
توی این مشکل گیر کردی؟
هم این هم چند تا شکل دیگه از شما خواهش می کنم یکی اون رو دانلود کنه (با کرک و...) بعد آپالود کنه از شما خواهش میکنم![]()
ببخشيد.آيا پيراهن تيم ملي را براي cj دارين؟ ممنون!
بیا دوست عزیز این هم لینک صفحه ای که شما لازم دارید.ببخشيد.آيا پيراهن تيم ملي را براي cj دارين؟ ممنون!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه عکس هم از پشتش بزار. فکر کنم دارمش. عکسش رو بزار تا اگر داشتم برات بزارمش.توی این مشکل گیر کردی؟
_________
شرمنده دو تا پست شد.
بچه ها من به شدت دنبال اکسپرت dffهستم ولی نمیتونمهمش 3dmaxاخطار میده
این زدمودلر هم نمی دونم په مرگشه که چیزی رو که توش اکسپرت میکنی به dffنمیدونم چرا 0 بایت نشون میده
اینو خود دانوش ساخته .......................................... البته فکر کنمیه عکس هم از پشتش بزار. فکر کنم دارمش. عکسش رو بزار تا اگر داشتم برات بزارمش.
اين ماشينه مال NFS:Carbon هست همونطور كه ميدونيد . من اينو گذاشتم . اگه ميخواينش بر گردين چند صفحه قبل .
اگه ميخواي تو سايت هاي زير برو توشون گير مياد :هم این هم چند تا شکل دیگه از شما خواهش می کنم یکی اون رو دانلود کنه (با کرک و...) بعد آپالود کنه از شما خواهش میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوي اولي من ديدمش . توي gtagaming هم فكر كنم بود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام فکر کنم منو بشناسید. ( حالا کاری ندارم )
ولی اگه بخواهید من تا حالا 10 نا مدل از میدون آزدای گرفته تا بقالی بردم تو بازی با .col اگه خواستید میتونم کمکتون کنم.
حد اقل شاید این اطلاعاتی که 3 سال از ادیت جی تی ای کسب کردم رو براتون بازگو کنم.
مشکلات دیگری هم اگه داشتید بگید شاید تونستم کاری بکنم. ( از خود تعریف نباشه خودمم خوشم نمیاد )
سلام .
از تون ممنونيم . متشكرم كه به اينجا سر زديد . مشكل اصلي بچه ها يكي همين col هست يكي هم اكسپرت از تري دي مكس و زد مودلر . لطفا در اين باره ما رو راهنمايي كنيد ممنون .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)