داداش شما بگو تو سورس چیکار می کنی، شاید من بتونم بفهمم تو 1.6 چه جوریه. تو اینترنت زیاد دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
داداش شما بگو تو سورس چیکار می کنی، شاید من بتونم بفهمم تو 1.6 چه جوریه. تو اینترنت زیاد دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم![]()
ما کرتیم داداش.داش مهدی بازم دمت گرم بابت اینکه جواب سوالمو دادی. امتحانش میکنم ببینم چی میشه.
خدارو شکر یه با معرفت اینجا پیدا شد به ما کمک کنه.اون کد قبلی یه مشکلی داشت. درستش رو این زیر نوشتم. این یکی حتما کار می کنه.
وقتی وارد کانتر شدی (همون صفحه اول که می خوای سرور بسازی) کنسول رو باز کن و بنویس sv_cheats 1
بعد یه سرور بساز. وقتی وارد بازی شدی، کد زیر رو تو کنسول بنویس:
"bind w "+forward;impulse 102
با این کد وقتی دکمه جلو رو میزنی، ازت گوشت میریزه.
"bind mouse1 "+attack;impulse 102
با این کد وقتی چپ کلیک می کنی(تیر می زنی) ازت گوشت می ریزه -> انگار تیر خوردی
اینم عکس یه قصابی
![]()
Last edited by mahdi_mbi; 05-09-2007 at 14:23.
اه اه میخوای چیکار اخه قصابی
چطور میشه لیست سرورهای اد شده در Favorites رو سیو کرد برای وقتی که میخوای دوباره کانتر بریزی تا احتیاج یه وارد کردن دونه به دونه IP ها نباشه ؟
وقتی تو Favoritesیه سرور add میکنی اگه اسم و مشخصات سرور اونجا ظاهر بشه دیگه نیاز به save کردن نداره.
خودش save میشه.
نه بتمن جان انگار منظورم رو درست متوجه نشدی .
یعنی مثلا وقتی کانتر رو پاک میکنیم و دوباره نصب میکنیم مشخصا لیست سرورها پاک میشه . حالا میخواستم بدونم یه راهی واسه بکاپ گرفتن از این لیست هست ؟
مثلا یه فایلی تو محل نصب بازی که ازش یه کپی بگیریم و بعد از نصب دوباره به محل نصب بازی انتقال بدیم ؟
نه امکان نداره حسین جان
سریال نامبر counter strike :condition zero رو می خواستم اگه میشه سریع تر.
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دمت گرم خیلی بهم حال دادی. داش مهدی دیگه از اینجور کدا چیزی تو دستو بالت نیست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)