دوباره می تونم دعوت نامه بسازممال تو نسبت راتیو رو چند زده؟
این 2012 هم عجب داستان تورنتی داره ها ....می گم این همه ادم امدن دانلود کنن پس وضع سینماش باید کساد شده باشه....![]()
دوباره می تونم دعوت نامه بسازممال تو نسبت راتیو رو چند زده؟
این 2012 هم عجب داستان تورنتی داره ها ....می گم این همه ادم امدن دانلود کنن پس وضع سینماش باید کساد شده باشه....![]()
سلام
اینجا کسی هست که معرفت نشون بده و ما رو به demonoid دعوت کنه ؟ رجیسترش غیرفعال شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش تشکر.![]()
ratio رو واسه من 1.48 زده البته 2-3 گیگش پریده...!
میگم دیگه... هر جا این تورنت فیلم 2012 هست، طرفداران حقوق کپی رایت و ناقضان کپی رایت به شدت در جنگی تمام عیار انواع و اقسام فحاشی ها رو به هم انجام میدن و به شدت بساط فحش و فحش کشی سر این فیلم زیاده... احتمالاً هالیوود الان به شدت نگرانه از این وضعیت که در مورد این فیلم واقعاً ترکیده... بدبختا اینهمه پول خرج کردن فیلم رو ساختن ولی دکه ها و سینماهاش خالیه و ملت همه دارن میلیون میلیون اینجا دانلود میکنن...!!!
شما اگه توی تاپیک زیر درخواست بدی راحت تر و سریعتر ممکنه یه دعوتنامه گیر بیاری...!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم دیگه... هر جا این تورنت فیلم 2012 هست، طرفداران حقوق کپی رایت و ناقضان کپی رایت به شدت در جنگی تمام عیار انواع و اقسام فحاشی ها رو به هم انجام میدن و به شدت بساط فحش و فحش کشی سر این فیلم زیاده... احتمالاً هالیوود الان به شدت نگرانه از این وضعیت که در مورد این فیلم واقعاً ترکیده... بدبختا اینهمه پول خرج کردن فیلم رو ساختن ولی دکه ها و سینماهاش خالیه و ملت همه دارن میلیون میلیون اینجا دانلود میکنن...!!!حالا خوبه R5ــــه انقدر طرفدار داره خیلی ها مثل من منتظر نسخه ی با کیفیت ترشن...
دوستان سلام...
من اکثر تورنت فیلمها رو ازدانلود میکردم ، میخوام بدونم این سایت فیلتر شده که دیگه باز نمیشه یا مشکل از ISP من هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فــــــــیلتره...!!!! از torrentz.com و isohunt.com استفاده کن برای جستجو دنبال تورنتا... torrentz.com برات سایتا رو لیست میکنه و هر کدوم که فــــلتر نبودن از اون دانلود کن...!
![]()
Last edited by Cleeev; 20-12-2009 at 00:48.
چرا سرعت دانلود با نرم افزارهای تورنت اینقدر پایینه ؟؟؟؟؟
آیا باید عضو این سایتها شد ؟؟؟؟
برای من بازه ولی سرعت خیلی پایینه ........
![]()
بستگی به خیلی موارد داره سرعت دریافت
من تورنت داشتم تا ماکسیموم سرعت ممکن ازش گرفتم تورنت هم داشتم با سرعت 2 3 کیلوبایت مجبور شدم بگیرم.
سلام میخواستم کمکم کنید من اگر بخوام فیلمی دانلود کنم میشه اپلود نداشته باشه اخه من محدودیت دانلود دارم تا 2 gig دیروز یک فیلم دانلود کردم 700 mg 1400 mgپرید فهمیدم اپلود میکنه من با برنامه u torrent استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)