من KDE 4.9 و نصب کردم الان Login Screen تبدیل شده به KDE حتی وقتی خاموش هم میشه تبدیل شده به KDE چیکار کنم همون Ubuntu اش کنم حتی اگرر KDE هم حذف بشه بزار بشه فقط به اوبونتو برگرده Login Screen ام
من KDE 4.9 و نصب کردم الان Login Screen تبدیل شده به KDE حتی وقتی خاموش هم میشه تبدیل شده به KDE چیکار کنم همون Ubuntu اش کنم حتی اگرر KDE هم حذف بشه بزار بشه فقط به اوبونتو برگرده Login Screen ام
شما تو ترمینال دستور
رو اجرا کن. خروجی زیادی تولید میکنه. توش بگرد دنبال VGA یا Video . پیداش که کردی یه قسمت داره که نوشته modules. ببین اسم ماژولش چیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسته به کارت گرافیکت اینا فرق میکنه. مثلا اگه درایور انحصاری AMD رو داشته باشه مینویسه fglrx . ببین چی نوشته بگو ،بچه ها بگن سیستم از چه درایوری استفاده میکنه.
باید ویندوز منجر پیش فرض سیستم رو از kdm به ویندوز منجر اوبونتو برگردونید. اگه تو تنظیمات گرافیکی گزینهای برای اینکار نبود باید تو پوشه /etc و احتمالا زیرشاخه default دنبال فایلی که wm پیش فرض توش مشخص شده بگردید.من KDE 4.9 و نصب کردم الان Login Screen تبدیل شده به KDE حتی وقتی خاموش هم میشه تبدیل شده به KDE چیکار کنم همون Ubuntu اش کنم حتی اگرر KDE هم حذف بشه بزار بشه فقط به اوبونتو برگرده Login Screen ام
اگه به دنبال راه حل ساده هستید می تونید kde رو حذف کنید.
الان یادم اومد تو تنظیمات kde یه گزینه برای انتخاب wm پیش فرض هست اونجا دنبالش بگردید.
Linux Mint 13 با نام Maya منتشر شد، اگه کسی لینکشو داره بزاره.
لطفا در صورت امکان آموزش تصویری نصب لینوکس مینت را در کنار ویندوز 7 قرار بدید .
سایت خود مینت از فکر کنم 50-60 سرور فعال توی جهان امکان دانلود راحت رو فراهم کرده. از نزدیک ترین سرور( مثلا روسیه) میتونین دانلود کنین که سرعت هم بهتر باشه یکم.
Last edited by pcsoft; 28-09-2012 at 10:26.
ممنون
کدوم یکی از این لینکا رو باید دانلود کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم که دوست داشتین. دو تا میزکار هست. MATE و Cinnamon. که MATE کاربردیه و روی "بازدهی و سرعت" اون کار شده(به نظر من) و Cinnamon هم بیشتر روی زیبایی کار شده. که 32 بیت و 64 بیت دارن. میزکار دیگه ای هم هست ولی خب من خودم Cinnamon رو پیشنهاد میکنم اگر میخواین دسکتاپی با جلوه های زیبا داشته باشین.(بصورت دیفالت)
عنوان این مطلب:
۸ دستور مرگبار که هرگز نباید روی لینوکس اجرا بشوند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سومی رو اگه بشه توضیح بدین. هیچ معنی نداره برام
اون دستور رو برای تست امتحان کردم فکر نمی کردم کار کنه ولی زدن enter همان و هنگ کردن کل سیستم همان. مجبور شدم سیستم رو سخت افزاری خاموش کنم.
با وارد کردن اون دستور تو گوگل به اینجا رسیدم که همه چیز رو خیلی کامل توضیح داده:
صفحه ویکیپیدا هم داره.
مطلب نیکس کرفت مفید بود، ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)