تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 602 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

امروز تو سامانه گفتگوی انلاین با یکی از کارشناسای اسیاتک صحبتایی داشتم..گفت تجهیزات فیبر ندارن به زودی در دسترس قرار میگیره..همونطور که میدونید چند روز پیش انحصار مخابرات شکست.

2. این کاربر از Elinbarrage2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امروز تو سامانه گفتگوی انلاین با یکی از کارشناسای اسیاتک صحبتایی داشتم..گفت تجهیزات فیبر ندارن به زودی در دسترس قرار میگیره..همونطور که میدونید چند روز پیش انحصار مخابرات شکست.
    هر چه زودتر بیان دیگه حالا که میخوایم خرج کنیم با امور مشترکین مخابرات سر و کله نزنیم چه بهتر هر بار باشون حرف زدم میخواستم گریه کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

هر چه زودتر بیان دیگه حالا که میخوایم خرج کنیم با امور مشترکین مخابرات سر و کله نزنیم چه بهتر هر بار باشون حرف زدم میخواستم گریه کنم
    من جدیدا از طریق پنل تو قسمت پشتیبانی فنی تایپ میکنم سریع جوابمو میدن..نمیدونم چه فرجی شده ..سرویسمم ftth هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

سلام کسی از دوستان میدونه چطوری میشه رو مودم HG8546M وی پی ان ست کرد ؟
    تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

سلام کسی از دوستان میدونه چطوری میشه رو مودم HG8546M وی پی ان ست کرد ؟
    تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
    با سلام راستش منم همینو مودم دارم و چیزی در باره وی پی ان پیدا نکردم متاسفانه...سرعتت وقتی لن زدی چقدر هست؟من سیستم دمه دست ندارم نمیدونم ایا پورت گیگ داره یا نه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

با سلام راستش منم همینو مودم دارم و چیزی در باره وی پی ان پیدا نکردم متاسفانه...سرعتت وقتی لن زدی چقدر هست؟من سیستم دمه دست ندارم نمیدونم ایا پورت گیگ داره یا نه ...
    بالا ترین سرعتی که با لن گرفتم با سرور داخلی 100 مگابیت هست که حدود 12 مگابایت توی دانلود منیجر نشون میده
    پینگ داخلی هم یا 3 هست یا 4
    ولی با واب فای هم پینگ بیشتر میشه و نوسان داره و هم سرعت دانلود نصف میشه قشنگ
    پورت گیگابیتی هم توی دیتا شیت نوشته یکی از پورتاش گیگابیتی هست ولی نمیدونم کدومه
    منطقه گوهردشت کرج

- - - Updated - - -

بالا ترین سرعتی که با لن گرفتم با سرور داخلی 100 مگابیت هست که حدود 12 مگابایت توی دانلود منیجر نشون میده
    پورت گیگابیتی هم توی دیتا شیت نوشته یکی از پورتاش گیگابیتی هست ولی نمیدونم کدومه
    منطقه گوهردشت کرج

- - - Updated - - -

منطقه گوهردشت کرج

8. این کاربر از loner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

منطقه گوهردشت کرج

- - - Updated - - -

منطقه گوهردشت کرج

- - - Updated - - -

منطقه گوهردشت کرج
    تو قسمت شبکه روی کارت شبکه کلیک کن نوشته سرعت ۱ گیگ یا ۱۰۰ مگ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

تو قسمت شبکه روی کارت شبکه کلیک کن نوشته سرعت ۱ گیگ یا ۱۰۰ مگ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    چیزی پیدا نکردم تو قسمت شبکه مودم
    فقط یه جدول Eth port information هست
    عکسش رو نتونستم آپلود کنم ولی اینجوری هست سرعت هر سوکت لنی که بش وصل باشی رو 100 مگابیت نوشته باقی رو 10 مگابیت
    تو هر سوکتی هم کابل لن رو بزنی همون رو میزنه 100 مگابیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

کلا این سری HG 8546M دو مدل داره تو یکی از این سلر های هواوی دیدم هر دو مدل رو گذاشته بود یکی FE و GE

(HG 8546M(FE
    (HG 8546M (GE
    برا من همون FE هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چیزی پیدا نکردم تو قسمت شبکه مودم
    فقط یه جدول Eth port information هست
    عکسش رو نتونستم آپلود کنم ولی اینجوری هست سرعت هر سوکت لنی که بش وصل باشی رو 100 مگابیت نوشته باقی رو 10 مگابیت
    تو هر سوکتی هم کابل لن رو بزنی همون رو میزنه 100 مگابیت
    شاید منظورشون داخل مودم نیست بلکه از داخل ویندوز هستش. عبارت ncpa.cpl را داخل منوی استارت جستجو کن و روی گزینه یافته شده کلیک کن. سپس داخل پنجره باز شده، روی گزینه کارت شبکه راست کلیک و گزینه Status کلیک کن. مقدار جلوی عبارت Speed رو چک کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •