سلام این هم تست سرعت z6000 با speed test
![]()
سلام
من در سبلان جنوبی تهران ساکن هستم و مودم z6000 دارم و برخلاف مشکلات گفته شده دوستان و شاید
هم از شانس من مشکلی با این مودم نداشتم و با اینکه یکسره مودم روشن میباشد
و در خانه پنج نفر از اینترنت استفاده داریم مشکلی نداشتیم و میانگین سرعت هم
با speed test که انجام دادم بین 18 تا 28 مگ می باشد
دوستان به جز این بسته 15 گیگی 3 ماهه که هزینه اش رو پرداخت کردیم و گرفتیم بعضی دوستان بسته با همین حجم 1 ماهه هدیه گرفتن؟
سلام
منطقه من td-lte پوشش دهی نداره،اگه کسی خریدار مودم استفاده نشده و بسته سه ماهه به قیمت 170 هست لطفا پیام بده
اصفهان.
آنتن های وایمکس با آنتن های TD خیلی فرق دارن..
من الان B5142 دارم و در نقشه فاصله خیلی زیادی با آنتن TD دارم .. اما مودم رو کنار پنجره گذاشتم و در بیشتر مواقع 2 تا سیگنال دارم و با همون سیگنال با سرعت 8 تا 10 مگ میتونم استفاده کنم...
پیشنهاد میکنم شما اول چک کنید و بعد خریداری کنید.
دوست عزیز امکانش هست براتون که برای من هم اینکار رو انجام بدید؟
من مودممو 96/3/1 تحویل گرفتم تاریخ انقضا بسته م 96/8/28 بود !!!! فکر کنم 15 گیگ هدیه هم فعال بود ولی من فروختمش !!! تست نکردم
از زمان ثبت نام تا تحویل مودم چقدر طول کشید و آیا در سایت ایرانسل ثبت نام کردید یا تماس با 600
برای من 15 گیگ یک ماه هدیه داره.وبعد از حجم اصلی کم میشه.
مودم امروز بدستم رسید الان هم روشن و سیم کارت هم داخلش گذاشتم ولی 1 انتنش داره چشمک میزنه و فعال نیست البته پیکی که مودم را تحویل داد گفت 2 روز دیگه فعال میشه البته سیم کارت معمولی هم گذاشتم همین 1 آنتن چشمک میزد و فرقی نکرد حالا نمیدونم آیا اینجا آنتن نمی دهد یا باید منتظر باشم تا سیم کارتم فعال بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)