سلام
دوستان من یه مودم 3372 ایرانسل آنلاک دارم جدیدا روی 4 جی تبادل نمیکنه و هیچ پیجی را باز نمیکنه کسی میدونه مشکل از چی هست. با یه سیم دیگه هم تست کردم اونم همین مشکل را داشت
سلام
دوستان من یه مودم 3372 ایرانسل آنلاک دارم جدیدا روی 4 جی تبادل نمیکنه و هیچ پیجی را باز نمیکنه کسی میدونه مشکل از چی هست. با یه سیم دیگه هم تست کردم اونم همین مشکل را داشت
دیشب 2 صبح یک ساعت رایگان ایرانسل 900 تومانی گرفتم پنج دقیقه کار کرد یهو کل خط قطع شد، حتی گوشی چندین ساعت آنتن نداد، 900 تومانم پرید
سلام دوستان
من مودم هواوی 8372 دارم. ولی میخوام مودم دی لینک DWR-910 بخرم. راستش این هواوی ussd نداره. برای خرید بسته شبانه پدر آدم درمیاد هی سیم کارت دربیار بذار ...
ظاهرا دی لینک باند 1800 رو ساپورت نمیکنه و اینکه آنتن هم نمیخوره.
قضیه این باند چیه
به نظرتون به صرفه هست خریدش؟
میخام مودم e3372 رو انلاک کنم... به نظرتون مشکلی نداره؟ چون بعضی جاها خوندم که انلاک کردن باعث خرابی مودم میشه...
با درود...میخواستم بدونم اگه مودم e3372 رو آنلاک کنیم میشه بعد از آنلاک کردن بازم از سیم کارت ایرانسل روش استفاده کنیم یا دیگه ایرانسل رو نمیخونه؟؟و آنلاک کردن باعث خرابی با کمتر شدن کارایی مودم نمیشه؟
بله، بعد از unlock با ایرانسل و تمام سیم کارتها کار میکنه![]()
دوستانی که 5186-22 دارن بفرمایند ایا از تجمیع راضی هستند؟ فرم ویر مودمشون چیه؟
این اطلاعات مودم من
تجمیع عمل می کنه اما کامل نیست از نظر من .. توی باند میانگین 6 مگ دارم و توی باند 7 حدود نه الی 10 مگ اما بهم 15 مگ نمیده نهایت 12.5 مگ به شکل میانگین
اینم میانگین یک گیگ دانلود داخلی
![]()
سلام
شما برنامه ایرانسل من بریزید تو گوشی یا به صفحه وب ایرانسل من برید اونجا برای هر سیمکارتی میشه بسته خرید
این مودم نمیدونم اما معمولا با تغییر فریمور میشه ussd اضافه کرد، پست های اول تایپیک بخونید.
برای تغییر باند رو پی سی نرم افزار ltewatch نصب کنید
فرکانس های ایرانسل ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ هستن فعلا برای نت سیال
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 27-08-2017 at 22:21.
خوشبحالت.. من هر کاری کردم آپگرید نشد..
میشه بدمش شما آپگرید کنی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)