تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 302 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی هم جدیه البته چند صفحه قبل طرح و رنگ دیگه ای هم معرفی شده بود اینها هم اخیرا عکس هایی ازش درز کرده! و به نظر درست میاد البته باید صبر کرد تا تایید بشه ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نسبت به بایرن که چرخش جالبی به سمت آبی اناری بارسا کرده بدک نیست!

2. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بین لباس دوم هامون تو این چند ساله قرمز و آبی از همه بهتر بودن... نارنجی و صورتی دیگه خیلی بی ریخته!

فردا شب اگه اتلتیکو نبازه ، که بعید هم هست ببازه، رسما کار این فصل ما تموم هست و می تونیم به لشگر مصدوم ها استراحت بدیم! باشد که در فینال خرابکاری نکنیم.

کارلو اعلام کرده کریس فردا شب نیست. قابل پیش بینی بود.
    Last edited by malkemid; 10-05-2014 at 14:31.

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خیلی هم جدیه البته چند صفحه قبل طرح و رنگ دیگه ای هم معرفی شده بود اینها هم اخیرا عکس هایی ازش درز کرده! و به نظر درست میاد البته باید صبر کرد تا تایید بشه ...
    آقا این مسخره بازیها چیه؟!
    پس فردا لابد سیندرلا رو هم میخوان بفرستن تو زمین بازی کنه برامون!
    پرز برای کسب درآمد، یه اینجور کارایی میکنه که به وجه تیم ضربه میزنه...
    خیلی جلف و سبک
    +
    گزارش هایی هست مبنی بر اینکه بوردو به زیزو پیشنهاد مربیگری داده
    از یه طرف دوست دارم کنار تیم باشه
    از یه طرف دیگه دوست دارم بره و تجربه کسب کنه که هرچه زودتر مربی خودمون بشه...

6. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی : کریستیانو فردا بازی نمی کند / در بازی مقابل بایرن انرژی زیادی از دست دادیم

شنبه 20 اردیبهشت ساعت 17:10
    بازیکنان بخاطر دو بازی گذشته ناراحت هستند و باید که به دو ناکامی قبلی واکنش نشان دهیم.سلتا تیمی است که فوتبال را هجومی و به روش خوبی بازی می کند . انتظار یک حریف آماده و خوب را دارم .
    آی اسپورت - رئال مادرید فردا در جدالی که البته می توانست حساس تر از این هم باشد به مصاف سلتا خواهد رفت. مادرید شانس بسیار کمی برای قهرمانی دارد اما فردا بخاطر همین شانس اندک خود هم در مقابل تیم لوئس انریکه با تمام قدرت به میدان خواهد رفت. کارلتو در نشست خبری قبل از بازی عنوان داشت :

بازی کردن کریستیانو
    بدون کریس هم بازی های زیادی را پیروز شده ایم . حضور کریس برای ما حیاتی است اما قبلا هم گفته ام که در مورد او ریسک نمی کنیم. در شرایط فعلی در آمادگی 100 درصد به سر نمی برد و برای پیروز شدن در بازی فردا نمی توانیم روی او حساب کنیم.
    تصمیم جمعی :
    بله همه باهم به این نتیجه رسیدیم که رونالدو فردا بازی نکند
    آربلوا و خدیرا :
    این دو بازیکن به بازی فردا می رسند. فردا تصمیم می گیرم که چه وقت از آنها استفاده کنم. یا در ابتدای بازی یا اینکه در دقایقی از بازی که حساسیت و تنش کاهش یافته است. اما مطمئنا هر دو بازی خواهند کرد. خدیرا شرایط نرمالی دارد ؛ آربلوا هم یک حرفه ای به تمام معناست .هر دو برای بازی کردن انگیزه زیادی دارند شاید هنوز بازیکن 90 دقیقه ای نباشند اما از لحاظ ذهنی و فیزیکی در شرایط بازی قرار دارند
    نقش مودریچ :
    همیشه در تیم احساس راحتی می کند. بازی کردن در کنار ژابی به او کمک زیادی کرده است. این دو زوج خوبی را ساخته اند. مودریچ یک بازیکن مسئولیت پذیر است و عملکرد او در این فصل بسیار خوب بوده.
    روحیه تیمی :
    بازیکنان بخاطر دو بازی گذشته ناراحت هستند و باید که به دو ناکامی قبلی واکنش نشان دهیم. امتیازهای حساسی را از دست دادیم و در بازی فردا باید برای جبران به زمین برویم.فردا ممکن است لالیگا برای ما به پایان برسد و یا ممکن است با یک سورپرایز جدید مواجه شویم.برای هر دوی این اتفاقات خودمان را آماده کرده ایم.
    سلتا :
    سلتا تیمی است که فوتبال را هجومی و به روش خوبی بازی می کند . انتظار یک حریف آماده و خوب را دارم . باید بازی را خوب کنترل کنیم و در فاز دفاعی هم متمرکز باشیم. سلتا بازیکنان سریعی دارد و باید به بهترین شکل ممکن از آنها مراقبت کنیم . تنها هدف ما پیروز شدن در این بازی است.
    افت ناگهانی تیم
    این یک مساله جدید در فوتبال نیست. برای اتلتیکو هم در مقابل لوانته همین اتفاق افتاد . در بازی با بایرن انرژی زیادی را از دست دادیم . اما اطمینان می دهم که این افت تمام شده و آن را پشت سر گذاشته ایم.

8. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا این مسخره بازیها چیه؟!
    پس فردا لابد سیندرلا رو هم میخوان بفرستن تو زمین بازی کنه برامون!
    پرز برای کسب درآمد، یه اینجور کارایی میکنه که به وجه تیم ضربه میزنه...
    خیلی جلف و سبک
    +
    گزارش هایی هست مبنی بر اینکه بوردو به زیزو پیشنهاد مربیگری داده
    از یه طرف دوست دارم کنار تیم باشه
    از یه طرف دیگه دوست دارم بره و تجربه کسب کنه که هرچه زودتر مربی خودمون بشه...
    من مشکی یا آبی رو بیشتر میپسندیدم برای لباس دوم ولی خب چه میشه کرد شاید اینها شایعه باشن ... بالاخره هزینه زیاد (خریدهایی مثل بیل) باید درآمد هم داشته باشن فکر کنم این لباس دومه خیلی بهش بیاد

زیدان هم وسط فصل میخواست بره قرار شد آخر فصل>>> فرانسه حالا موناکو بوردو ... آخرین اخبار این بود منم با شما موافقم البته برای سرمربی شدن رئال هنوز به تجربه و کارنامه بیشتری نیاز داره نفر اول بودن متفاوته یه حسن دیگه هم داره که باشگاه اگه بخواد بنز رو بفروشه و مهاجم جدید بگیره جدایی زیدان این کار رو خیلی ساده تر میکنه البته از بازیکنان خیلی خوبی که با نظرش جذب شدن هم نباید گذشت مثل ایسکو و واران و حتی همین بنزما

در مورد آخرین وضعیت مصدومان خدیرا و آربلوئا آماده بازی هستند با نظر آنجلوتی نمیدونم بعد از این هم دوری از میادین خدیرا روی فرم هست برای رسیدن به فینال سی ال با 2 بازی باقی مونده در لالیگا؟

رونالدو و راموس هم به آخرین تمرین گروهی تیم قبل از بازی سلتاویگو اضافه شدن اما احتمال زیاد در این بازی حضور نخواهند داشت

10. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

نظر شخصیه اما اصلا رنگ صورتی رو برای لباس بازیکن ها مناسب نمی دونم حتی اگه طراحی فوق العاده ای هم داشته باشه، چون به هر حال صورتی یک رنگ فانتری و دخترونه ست. دیدن یازده تا بازیکن با اون استایل تو لباس های صورتی به نظرم بیشتر خنده داره

12. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی هم جدیه
    البته چند صفحه قبل طرح و رنگ دیگه ای هم معرفی شده بود اینها هم اخیرا عکس هایی ازش درز کرده! و به نظر درست میاد البته باید صبر کرد تا تایید بشه ...
    فک نکنم. فونتش با فونت امسال یکیه! من یادم نمیاد رئاال از یه فونت دو سال استفاده کنه!
    اگه درست باشه باید به طراحش لقب استاد بدیم!
    بچه های همین تاپیک ازین بهتر طراحی میکنن

14. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

نظر شخصیه اما اصلا رنگ صورتی رو برای لباس بازیکن ها مناسب نمی دونم حتی اگه طراحی فوق العاده ای هم داشته باشه، چون به هر حال صورتی یک رنگ فانتری و دخترونه ست. دیدن یازده تا بازیکن با اون استایل تو لباس های صورتی به نظرم بیشتر خنده داره
    یه لحظه به حرفت فکر کردم و تنم بد جوری لزید . اینکه یه عکس ببینی با اینکه تیم رو تو این لباس ببینی خیلی فرق داره.
    من بین لباس دوم ها همیشه از لباس های مشکی خوشم میومده و بعدش لباس سبز تیره (یشمی ؟) دو سال پیش که دوستش داشتم. قرمزه و نارنجیه هم بد نیستن ولی اصلاً با آبیه نتونستم کنار بیام. البته خوب باید سه تا لباس تیم تنوع رنگ در اختیلرت بزارن چون اصلاً دلیل لباس دوم داشتن اینه که تشابه ها از بین بره. مثلاً اگه تو یه بازی نشه مشکی پوشید، قطعاً اون سبز یشمی رو هم نمیشه استفاده کرد.
    دست من بود سفید، مشکی، قرمز.

16. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مثله اینکه بنزما هم بازی امشبو بخاطر مصدومیت از دست داده
    دیگه باید موراتا امشب برامون بازی کنه
    دو تا بازی مفت از دست دادیم ، دیگه هم لالیگا از دست رفتس

مهم نیست چقدر مصدوم داشته باشیم ، مهم اینه مصدوما به بازی فینال برسن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دقیقه 70 و 2-0 هم عقبیم!
    نکته عجیب تر اینکه اتلتیکو هم 1-0 عقبه!!
    بارسا هم 0-0 مساوی...
    چقدر راحت میتونستیم قهرمان بشیم لالیگا رو!
    4 امتیاز رو اگه گرفته بودیم، با برد این هفته، 3 امتیاز هم جلو میوفتادیم از تیم دوم!
    +
    بارسا اگه ببره، شانس قهرمانیش خیلی زیاد میشه هفته آخر!

ویرایش : اتلتیکو مساوی کرد همین الان!
    لالیگا این چند هفته اخیر بد ریخت بهمدیگه!
    هیچی معلوم نیست...با این وضعیت بازی اخر اتلتیکو - بارسا قهرمان رو مشخص میکنه...
    فقط یه سوال..سهمیه مستقیم cl برای لالیگا 2 تیمه نه؟
    سال دیگه هم مستقیم نمیریم مرحله گروهی، درسته؟!

19. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •