تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 293 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا - خیرونا؛ نیمه نهایی جام کاتالونیا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبی اناری ها پیش از بازی خود برابر اتلتیکو مادرید به مصاف خیرونا خواهند رفت. این بازی در مرحله نیمه نهایی جام کاتالونیا برگزار خواهد شد و تنها کونئنکا بازیکن ترکیب اصلی بارسا خواهد بود که به خیرونا سفر می کند.

بارسلونا برای کسب عنوان قهرمانی رقابت های لالیگا روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ در ساعت 21:30 به مصاف اتلتیکو مادرید خواهد رفت. اما پیش از آن بارسایی ها باید در نیمه نهایی رقابت های جام کاتالونیا مقابل خیرونا قرار بگیرند. این بازی بامداد روز چهارشنبه انجام خواهد شد. پیش از آغاز بازی نیز به تیتو ادای احترامی خواهد شد؛ ویلانووا در 25 آوریل دار فانی را وداع گفت.

برنده این بازی در مسابقه فینال به مصاف برنده بازی بین اسپانیول و سابادل خواهد رفت. فینال این مسابقات نیز 25 مه برگزار خواهد شد.

فرصتی برای دفاع از عنوان قهرمانی

خیرونا که تلاش می کند به لیگ منطقه ای کاتلونیا سقوط نکند، حریف بارسا در نیمه نهایی این مسابقات خواهد بود. در صورت پیروزی بارسا در این مسابقه؛ آبی اناری ها نه تنها از عنوان قهرمانی خود دفاع خواهند کرد، بلکه هشتمین قهرمانی خود در این رقابت ها را به دست می آورند و از عنوان قهرمانی خود، که سال گذشته با شکست دادن اسپانیول در بازی فینال به دست آورد، دفاع خواهند کرد.

کوئنکا تنها بازیکن تیم یک بارسلونا خواهد بود که به خیرونا فرستاده می شوند و بازیکنان تیم بارسا ب و جوانان بارسلونا نیز، سایر بازیکنانی هستند که در این مسابقه حضور خواهند داشت. اسامی بازیکنانی که به این مسابقات فرستاده خواهند شد به این شرح است: بانوز، اورتولا، پاتریک، لی، دونگو، اسپینوسا، بابونسکی، باگناک، دنیس سوارز، دنی نیتو، لوکاس، آداما، مونیر، گادزویل، ریرا و کاپتوم.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    بارسا و یازده پیروزی خانگی منجر به قهرمانی

بازی بارسلونا و اتلتیکو مادرید در هفته پایانی رقابت ها می تواند مهم ترین بازی این فصل لالیگا باشد، چرا که در صورت پیروزی در این بازی بارسلونا به قهرمانی می رسد و رخ دادن هر نتیچه دیگر به غیر از پیروزی بارسلونا، امضایی برای حکم قهرمانی اتلتیکو می تواند باشد.

اگر بارسلونا در بازی با اتلتیکو به پیروزی دست یابد و موفق شود پنجمین قهرمانی لیگ خود را در طی شش سال اخیر کسب کند، آبی اناری ها می توانند، به دوازدهمین پیروزی خانگی در آخرین بازی فصل خود که منجر به قهرمانی در لیگ می شود، برسند؛ البته اگر بارسلونا موفق به پیروزی در این مسابقه شود، نیوکمپ بار دیگر شاهد بالا بردن جام قهرمانی لالیگا نیز خواهد بود.

اتلتیک بیلبائو و چهار شکست در بازی های سرنوشت ساز

بیلبائو، بیشترین شکست را برابر بارسا در نیوکمپ که منجر به قهرمانی شود، خورده است؛ در فصل 1944-45 بیلبائو 5-2 برابر بارسا شکست خورد و در بازی پایانی لیگ 1947-48 نیز، آبی اناری ها کاتالونیا به پیروزی 3-0 رسیدند. در فصل های 1352-53 و 1991-92 اتلتیک بیلبائو به ترتیب با نتایج 3-2 و 2-0 شکست خورد و بار دیگر قهرمانی را در هفته آخر به بارسا داد.

در فصل 1948-49 بارسلونا موفق شد 2-1 بر اسپانول فایق آید و سه سال پس از آن نیز موفق شد با شکست 7-0 لاس پالماس جام قهرمانی را در نیوکمپ بالای سر ببرد.

اتلتیکو و این آمار ها

اتلتیکو مادرید در سال 1960 برای اولین بار با پیروزی 5-0 برابر زاراگوزا توانست در بازی آخر فصل، قهرمان لیگا اسپانیا شود. طرفداران اتلتیکو 32 سال منتظر ماندند تا دوباره تیمشان در سال 1392 با شکست دادن بیلبائو با نتیجه 2-0 در بازی پایانی، قهرمان شود. اتلتیکو دو بار دیگر نیز با شکست دادن سویا (1-0) و رئال سوسیداد (5-2) در آخرین بازی فصل به قهرمانی رسید.

حالا چهار سال پس از آخرین قهرمانی بارسلونا در آخرین بازی فصل برابر وایادولید که 4-0 بازی به سود بارسا به پایان رسید می گذرد، بارسایی ها حالا دوباره خود را در شرایطی می بینند که می توانند در آخرین بازی لیگ با چیرگی بر اتلتیکو مادرید، بار دیگر جام قهرمانی لالیگا را بالای سر خود ببرند.

حالا باید منتظر نشست و دید آیا بارسلونا در روز شنبه می تواند برای اولین بار در آخرین بازی لیگ اتلتیکو را شکست دهد و به قهرمانی برسد؟

ویکتور والدس در حال ادامه دادن به دوران نقاهت خود در آلمان

ویکتور والدس که در بازی با سلتاویگو در 26 مارس دچار مصدومیت شد، به تازگی جدیدترین مرحله از دوران نقاهت خود را در آلمان آغاز کرده است.

ویکتور والدس به تازگی اولین مرحله از روند بهبود مصدومیت زانوی خود را سپری کرد. وی دیروز در آگزبورگ در آلمان فاز جدید دوران نقاهت خود را آغاز کرد و پزشک معالج او نیز دکتر اولریش بونیش خواهد بود.

شایان ذکر است که والدس به سبب پارگی رباط زانو خود در بازی با سلتاویگو دچار مصدومیت شد. او 11 مسابقه تیمش در این فصل را به دلیل مصدومیت در 26 مارس از دست داد.

آمار و ارقام دیدار الچه

برای بار دوم در این فصل تیم دو بازی متوالی خود را مساوی کرد. این بازی یکصد و پنجاهمین بازی سسک با پیراهن بارسا بود.

این اولین بازی در 9 بازی گذشته بود که بارسا گلی دریافت نکرد. آخرین بار در بازی دربی مقابل اسپانیول این اتفاق رخ داد.

پس از تساوی در نیوکمپ برابر اتلتیکو مادرید (سوپر جام اسپانیا) و بازی های لیگ در پامپلونا و ویسنته کالدرون، این بازی چهارمین تساوی بدون گل بارسا در این فصل بود.

پس از تساوی متوالی مقابل اوساسونا ( 0-0 ) و میلان ( 1-1 )، این دومین بار در این فصل است که بارسا دو بازی متوالی را مساوی می کند. در بازی پس از این دو دیدار، بارسا رئال مادرید را 2-1 در نیوکمپ مغلوب کرد.

بارسا در حال حاضر در هشت بازی در این فصل موفق به گلزنی نشده است –که بالاترین میزان بعد از فصل 2007-2008 محسوب می شود.

آلوس (12) و بارترا (10) بیشترین توپ گیری را در این بازی داشتند. با 99 گل زده در لیگ، بارسا به یک گل دیگر تا صد گله شدن برای سومین فصل متوالی نیاز دارد.

سسک 150 امین بازی را با پیراهن بارسا انجام داد؛ 106 برد و 28 تساوی و تنها 16 شکست.

الکسیس سانچس موفق شده است 99 پیروزی را با تیم اول کسب کند؛ او می تواند صدمین پیروزی خود را برابر اتلتیکو مادرید به دست آورد. 24 تساوی و تنها 17 شکست را با تیم بارسلونا تجربه کرده است.

مارک بارترا در حال حاضر در هر یک از پنج دیدار گذشته از ابتدا به میدان رفته است که برای اولین بار پس از پیوستن او این تیم اصلی رخ می دهد.

لئو مسی در 23 بازی اخیر بارسا در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته است و خاویر ماسکرانو با 16 بازی پشت سر او قرار دارد.

هیچ یک از بازیکنان کارتی را دریافت نکرده اند که برای آنها به معنای از دست دادن بازی آخر لیگ در روز شنبه باشد.

مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
    تمرین پیکه با دیگر بازیکنان

تیم صبح امروز تمرینات آماده سازی خود را برای بازی روز شنبه که سرنوشت قهرمانی را مشخص می کند از سر گرفت. در تمرین امروز پیکه به ادامه روند بهبود آسیب دیدگی خود پرداخت.

بعد از تساوی برابر الچه، بارسا امروز تمرینات خود در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر را برای روباروبی نهایی در روز شنبه با اتلتیکو مادرید آغاز کرد .

از بازیکنان مصدوم تیم، جرارد پیکه تمرینات کار با توپ را شروع کرد، هر چند همچنان نیمار و جوردی آلبا جدا از بقیه گروه به انجام تمرینات بازیابی اختصاصی خود ادامه دادند.

لوکاس و بگناک از بارسا ب و راجر ریرا از تیم جوانان نیز در جلسه تمرینی صبح امروز شرکت کردند.

مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

2. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نگاهی به پنج بازی اخیر بارسلونا و اتلتیکو

اتلتیکو مادرید و بارسلونا، روز یکشنبه حیاتی ترین و مهم ترین بازی لیگ را برگزار خواهند کرد. این دو تیم در این فصل 5 بار به مصاف یکدیگر رفته اند که سهم اتلتیکو یک برد بوده و بقیه بازی ها با نتیجه مساوی خاتمه یافته است. در ادامه به بررسی آمار این دو بازی خواهیم پرداخت.

این بازی پنجمین رویارویی دو تیم اتلتیکو مادرید و بارسلونا در فصل جاری خواهد بود. اتلتیکو و بارسلونا در این فصل رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر داشتند، از پنج بازی اخیر این دو تیم با یکدیگر، اتلتیکو مادرید موفق شد در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بارسا را شکست دهد و چهار بازی دیگر نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. دو تیم البته از نگاه آمار تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند ولی در برخی موارد تفاوت فاحشی مشاهده می شود.

بارسلونا از لحاظ تعداد سانتر ها فرستاده شده به درون محوطه جریمه، پاس های داده شده، مالکیت توپ و دریبل بر اتلتیکو مادرید برتری دارد. اما از طرفی اتلتیکو و سیمئونه بازی مستقیم را در دستور کار خود دارند که همین موضوع، باعث شده است تا بازیکنان اتلتیکو مادرید، دفعات بیشتری در موقعیت آفساید قرار گیرند. البته اتلتیکو در بازی فیزیکی تیمی برتر نسبت به بارسلونا است. در ادامه به خلاصه آمارها دو تیم در پنج بازی خود در این فصل خواهیم پرداخت.

4. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

هفت بازیکن بارسا در ترکیب اولیه تیم ملی اسپانیا

باشگاه بارسلونا پررنگترین باشگاه در ترکیب 30 نفره تیم دل بوسکه

Gerard Piqué, Jordi Alba, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas and Pedro Rodríguez
    در لیست اولیه 30 نفره ی اعلام شده ، تیم ملی اسپانیا برای حضور در جام جهانی 2014 در برزیل قرار گرفتند که احتمال حضورشان در لیست نهایی زیاد است.
    در نهایت در تاریخ May 25 دل بوسکه مربی تیم اسپانیا لیست نهایی خود را با اعلام نام 23 بازیکن میبندد.
    بارسلونا با حضور هفت بازیکن پررنگترین تیم باشگاهی در این لیست است و پس از ان دو تیم مادریدی هرکدام با 4 بازیکن وجود دارند.

از این 7 نفر تنها یوردی آلبا تجربه حضور در فینال جام جهانی را نداشته و فقط در ترکیب تیم قهرمان در یورو کاپ 2012 بوده است.لیست کامل 30 نفر دعوت شده به اردوی اولیه:

Casillas (R Madrid), Reina (Napoli), De Gea (Manchester United), Azpilicueta (Chelsea), Piqué (Barça), Sergio Ramos (R Madrid), Jordi Alba (Barça), Alberto Moreno (Sevilla), Javi Martínez (Bayern), Albiol (Napoli), Juanfran (Atlético), Carvajal (R Madrid), Busquets (Barça), Xabi Alonso (R Madrid), Koke (Atlético), Iturraspe (Athletic Bilbao), Xavi (Barça), Thiago (Bayern), Pedro (Barça), Navas (Manchester City), Silva (Manchester City), Cesc (Barça), Mata (Manchester United), Cazorla (Arsenal), Iniesta (Barça), Diego Costa (Atlético), Villa (Atlético), Torres (Chelsea), Negredo (Manchester City) i Llorente (Juventus).

وقایع نگاری یک فصل ، لالیگای غیر قابل پیش بینی

بارسلونا در 21 هفته آغازین لالیگا در صدر جدول حضور داشت که با این شروع عالی رکورده حضور در صدر از ابتدای لالیگار را شکست

Letter from Víctor Valdés
    نامه ای از ویکتور والدز

The keeper says farewell to FC Barcelona with an open letter to the fans
    وداع دروازه بان بارسلونا با نوشتن نامه ای برای هواداران

"The time has come for me to say goodbye to you all .
    برای من ، زمان گفتن خداحافظ به تمام شما فرا رسیده است...

Last edited by runner; 14-05-2014 at 12:19.

6. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض نامه خداحافظی ویکتور والدز برای هواداران بارسلونا: ممنون به خاطر همه حمایت هایتان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دروازه بان بارسلونا که چندی پیش خبر جدایی خود از این تیم را اعلام کرده بود، امروز در نامه ای با هواداران این تیم خداحافظی کرد.
    به گزارش فوتبال اسپانیا، دروازه بان اول بارسلونا که در حال حاضر از مصدومیت زانو رنج می برد، در پایان فصل پس از 12 سال بارسلونا را ترک خواهد کرد. وی هم اکنون در آلمان مشغول مداواست.

هرچند از آخرین حضور او در دروازه بارسلونا مدت زیادی می گذرد، اما وی برای تشکر و قدردانی از هواداران این تیم نامه ای را برای آن ها نوشته است. متن این نامه به شرح زیر است:

"زمان خداحافظی با شما و ترک اینجا فرا رسیده است. متاسفانه نتوانستم در آخرین روزها برای باشگاه به میدان بروم، امسال زندگی به من روی بد خود را نشان داد. حالا من باید درمورد چیزی که زندگی من را تغییر داد، فکر کنم. قطعا همیشه به یاد افرادی که باعث شدند من به اینجا برسم خواهم بود، می خواهم این نامه را به آن ها تقدیم کنم.

"از همه شما مربی تیم های جوانان تشکر می کنم، کسانی که باعث شدید من به این سطح از فوتبال برسم و به آرزوی خود برسم. زمانی که من یک کودک نه ساله بودم با من تمرین کردید و تنها ده سال بعد من در درون دروازه های نیوکمپ ایستادم. تشکر می کنم از لوییس فن خال، کسی که به جوانان و البته من اعتماد کرد و انگیزه لازم را به ما داد تا بدرخشیم. او بنیان گذار این بارسای تاریخی است؛ از صمیم قلبم از او تشکر می کنم.

"تشکر می کنم از تو فرانک رایکارد که اعتماد به نفس لازم را به من دادی تا بتوانم جام لیگ قهرمانان اروپا را لمس کنم. ممنونم از پپ برای باز گذاشتن درهای بارسلونا برای من تا بتوانم در این تیم بمانم. تو راهنمای من بودی و در موفقیت من نقش زیادی را ایفا کردی.

"ممنون تیتو. هرکجا که هستی، من از تو برای همه آنچه که برای ما آوردی تشکر می کنم. تو فقط به ما مسیر قهرمانی را نشان ندادی، تو راه حل کردن مشکلات زندگی را به ما آموختی.

"در نهایت نمی خواهم کسانی که در این دوازده سال به من کمک کردند را فراموش کنم، شما هواداران همیشه مشوق من بودید و به من انگیزه می دادید. ممنون از همه بخاطر حمایت های بی دریغتان..."

"زنده باد بارسا!"

Last edited by M E S S I; 14-05-2014 at 17:03.

8. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

20 سال پس از قهرمانی سال 94

تیم رویایی بارسا به لطف پیروزی برابر سویا و از دست دادن پنالتی در آخرین لحظات توسط جوکیچ موفق شد چهارمین لالیگای پیاپی خود را در سال 1994 کسب کند.

در لالیگای سال 1994، عنوان قهرمانی بیشتر به دلیل از دست دادن پنالتی توسط میروسلاو جوکیچ، بازیکن دپورتیوو لاکرونیا که چهارمین قهرمانی پیاپی را به تیم بارسای یوهان کرایف تقدیم کرد به خاطر آورده می شود. 14 مه 1994 و عصر رادیوهای ترانزیستوری بود. تیم رویایی در برابر سویا در نیوکمپ صف آرایی می کرد، در حالی که دپورتیوو، تیم صدر جدول لیگ، در خانه به مصاف والنسیا می رفت.

بارسا کار خود را به خوبی انجام داد. اگر چه سویا دو بار با گل های سیمونه و شوکر پیش افتاد،اما تیم کرایف بازی را برگرداند، و با گل های استویچکوف (2)، روماریو، لادروپ و باکرو 5-2 پیروز شد.

اما با وجود این پیروزی، همه چشم ها به لاکرونیا بود که در آن بازی بدون گل در جربان بود. یک گل قهرمانی را به دپورتیوو می داد و آنها فرصتی عالی در آخرین دقیقه داشتند؛ زمانی که داور به نفع آنها پنالتی را اعلام کرد. جوکیچ در پشت توپ ایستاد، اما آن را از دست داد. در حالی که غم و اندوه ریازور را فرا گرفته بود، اما نیوکمپ پس از 90 دقیقه دلهره آور غرق در شادی بود و با این عنوان لالیگا تیم رویایی کرایف برای چهارمین فصل متوالی قهرمان لیگ شد.

مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
    نه جام قهرمانی، در آخرین بازی فصل

آخرین بازی فصل بسیار نفس گیر خواهد بود. مسابقه بین بارسا-اتلتیکو قهرمان فصل 2013/14 را تعیین خواهد کرد. تعیین شدن قهرمان در بازی آخر، برای بارسا یادآور خاطرات خوبی در فصل های پیش است.

در تاریخ باشگاه 9 بار سرنوشت قهرمانی بارسا در بازی آخر تعیین شده است. اولین بار در سال 1929 بود که بارسا با شکست آرناس ختخو با نتیجه 0-2 توانست قهرمان لالیگا شود.

18 سال بعد، بارسا جام قهرمانی فصل 1947/48 را با گل هایی از سگر، بادناس و وایه اتلتیکو بیلبائو را شکست داد. یک سال بعد تاریخ دوباره تکرار شد و این بار مقابل اسپانیول، بارسا با نتیجه 1-2 و به لطف 2 گل از سزار قهرمان آن فصل از لالیگا شد.

دو سال بعد در فصل 1952/53، بارسا توانست با پیروزی مقابل اتلتیکو بیلبائو دوباره جام قهرمانی را بالای سر ببرد و والنسیا نیز دوم شد. در آن روز مورنو، کوبالا، بوش گلزنی کردند. در انتهای همان دهه در فصل 1950/60 با یک بازی پرگل مقابل زاراگوزا با نتیحه 0-5 قهرمان لیگ نام گرفت.

4 بار در 22 سال گذشته

بارسا از آن فصل تا 32 سال بعد هیچ وقت به این صورت قهرمانی را در لیگ به دست نیاورده بود. سرانجام در فصل های 1992 و 1993 بارسا دوباره اتلتیکو بیلبائو (0-2) و همچنین رئال سوسیداد (0-1) را شکست داد و در آن دو سال مادرید در بازی آخر به تنریف باخت.

یک سال بعد در 1994 دوباره این اتفاق رخ داد، این بار مانند دو فصل قبل بسیار نفس گیر و هیجانی بود، یک پنالتی از دست رفته توسط ژوکیچ از سوی دپورتیوو مقابل والنسیا با پیروزی 2-5 بارسا مقابل سویا دست به دست هم دادند تا چهارمین قهرمانی متوالی تیم رویایی یوهان کرایوف را رقم بزنند.

بارسلونا تا سال 2010 نیز چند بار قهرمانی لیگ را به دست آورده بود که آخرین بار در بازی آخر فصل مشخص شده بود، یک پیروزی 4-0 مقابل وایادولید با گل هایی از لوئیس پریتو (گل به خودی)، پدرو و مسی(2) حام قهرمانی را برای بارسا به ارمغان آورد. اما آیا بارسا می تواند شنبه شب این کار را تکرار کند؟

مترجم: آرین حنفی / FCBarcelona.ir

10. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض کارلس پویول در مراسم خداحافظی با بارسلونا: هر چه داشتم برای بارسا گذاشتم؛ امیدوارم برای تاتا و تیتو قهرمان لالیگا شویم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - کارلس پویول کاپیتان جاودانه باشگاه بارسلونا در مراسمی که امروز سران بارسلونا برای تقدیر و خداحافظی از او ترتیب داده بودند، شرکت کرد و ابراز امیدواری کرد که یارانش در بارسا بتوانند با قهرمانی در رقابت های لالیگا آن را به تاتا مارتینو و تیتو ویلانوا سرمربیان فعلی و سابق آبی اناری ها تقدیم کند.

به گزارش AS، کاپیتان پویول در راسمی که از ساعت 13:30 دقیقه به وقت محلی و با حضور ریاست باشگاه براسلونا، آندونی زوبی زارتا، کادر فنی و بازیکنان تیم اصلی بارسلونا در سالن آدیتوری 1899 برگزار شد، پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

آینده: "اولین و مهم ترین هدف من در حال حاضر بازیابی و بهبود کامل زانویم است و پس از آن می خواهم که برای مدتی به خوبی به استراحت بپردازم و سپس با مشورت همسرم درباره آینده تصمیم گیری خواهم کرد.
    من می خواستم که در تیم باقی بمانم و به فوتبال اداه دهم اما شرایط زانویم این اجازه را به من نداد و من گمان نکنم که به مربیگری روی بیاورم اما با باشگاه صحبت هایی برای حضور در پست هایی دیگر انجام داده ام."

نصیحت به فرزندانم: "از هر روز زندگی شان لذت ببرند و رویاهای شان را فراموش نکنند.
    من هنگامی که در محله خود با برادران و دوستانم فوتبال بازی می کردم هیچ گاه تصور رسیدن به چنین حایگاهی و زندگی در رویای میلیون ها کودک و نوجوان در سراسر جهان را نمی کردم.
    پدرم همواره به من می گفت اگر تو را از نیوکمپ بیرون انداختند سعی کن تمام تلاشت را کرده باشی تا احساس پشیمانی نکنی و برای همین من تا آخرین لحظه نیز برای حضور در تیم نهایت تلاشم را کردم."

بهترین لحظه حضور در دنیای فوتبال: "وقتی که در لندن آبیدال جام لیگ قهرمانان اروپا را بالای دستش برد. او لیاقت و شایستگی این کار را داشت بیشتر از هر کس دیگری."

لالیگا: "امیدوارم که قهرمان شویم و اطمینان دارم همه تلاش خود را برای رسیدن به آن به کار خواهیم بست زیرا امسال دلیل ویژه ای نیز برای قهرمانی شدن داری.
    من امیدورام که تیم بتواند با پیروزی برابر اتلتیکو قهرمان شود تا آن را به تاتا کسی که بسیار شایسته تر از کسب تنها یک قهرمانی است
    واقعا برای من همانند یک الگو بود و همچنین به تیتو تقدیم کنیم.
    ما در ماه های اخیر نتایج خوبی را کسب نکردیم اما با این وجود باز هم شانس قهرمانی در لیگ را داریم.
    من در مسابقه شنبه برابر اتلتیکو بازی نخواهم کرد و مربیان نیز این را می دانند که در نیمکت هم حضور نخواهم داشت زیرا تیم برای قهرمانی خواهد جنگید و از طرفی من هم به بهبودی کامل نرسیده ام."

سخنرانی برای هوادارن: "گمان نکنم قبل از بازی چنین اتفاقی بیفتد اما در صورت قهرمانی همانند هیشه به همراه همه بازیکنان این کار را خواهم کرد."

کاپیتان و رهبر آینده تیم: "بازیکنان زیادی بعد از من هستند که هم با تجربه اند و هم می توانند رهبری تیم را به دست گیرند، همانند ژاوی،و اینیستا. چیزی که مشخص است این است که بازوبند در فصل آینده بر دست فرد شایسته ای بسته خواهد شد."

ویکتور والدز: "دوران بازیگری او در فوتبال هنوز تمام نشده است اما با این حال از اتفاقی که این فصل برای او رخ داد واقعا ناراحت شدم. ویکتور یک دوست فوق العاده برای من بود و ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم از نظر من او همچنان بهترین دروازه بان چهان است."

لوئیز انریکه: "دوستان فوق العاده ای برای هم بودیم و هستیم. او در انگیزه دادن به اطرافیانش بی نظیر است اما چیز بیشتری در مورد نحوه کاری او به عنوان مربی نمی دانم زیرا با انریکه سرمربی کار نکرده ام."

تاتا مارتینو: "اگر بازیکنان این همه به او احترام می گذارند و از او به خوبی یاد می کنند به خطر این است که شایستگی و لیاقت ان را دارد. او در تمام طول فصل مرا به خوبی درک می کردو من از او سپاسگذارم.
    مربیگری در بارسا یک اصل ساده دارد: در تمام مسابقات باید پیروز شوید و زیبا نیز بازی کنید اما رسیدن به آن بسیار دشوار است. در این فصل به خاطر دلایل زیادی اوضاع تیم خوب پیش نرفت اما ایدوارم که با پایانی خوش به اتمام برسد."

لوئیز فن خال: "از نظر تاکتیکی فوق العاده است او همواره برای مشورت و کمک به شما آمده است و به تمام جوانان و تازه وارد ها فرصت درخشش را می دهد."

بازی در قطر: "همواره با رائول صحبت میکنم اما نه درباره این موضوع. زانویم برای بازی کردن جواب نمی دهد و نمی توانم که دیگر فوتبال بازی کنم."

ماندن در تاریخ باشگاه: "نه تنها من بلکه تمامی این بازیکنان در تاریخ بارسا ماندگار هستند."

Carles Puyol: Goodbye to a great captain

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

".Puyol in 2011-12 CL draw: "I looked into my closet & didn't find anything better to wear than Barça's shirt

شنبه شب:

We are Barça

Last edited by M E S S I; 15-05-2014 at 19:49.

12. 16 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

آیا پدرو و ماسچرانو به لیگ برتر میروند ؟

پدرو قادر خواهد بود تا در میان پیشنهادات متعددی که از لیگ انگلستان دریافت کرده است انتخاب کند . انتخاب کند بماند یا برود . خاویر ماسچرانو نیز مشتریان زیادی دارد . ماسچرانو از باشگاه هایی مانند لیورپول , آرسنال و منچستر یونایتد پیشنهاد دریافت کرده است .

RAC1 گزارش داد پدرو رودریگر مهاجم باشگاه بارسلونا پیشنهادات زیادی از باشگاه های انگلیسی دریافت کرده است .
    این مهاجم در ترکیب لوئیس انریکه نقشی بسیار کم رنگ خواهد داشت و در صورت ماندن شانس بسیار کمی برای حضور در ترکیب دارد .

دیلی میل نیز گزارش داده است لیورپول اصلی ترین مشتری ماسچرانو است . این روزنامه ی انگلیسی در این گزارش اعلام کرده است لیورپول پیشنهادی 11 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن ماسچرانو ارائه کرده است .
    منبع:بارسانیوز

14. 9 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این فصل همه جوره داره فصل عجیبی برای بارساییها میشه. این همه اتفاق بد و این همه تغییرات خیلی بیشتر از اون چیزی بود که یک طرفدار 15ساله بارسا بتونه اینطور ناگهانی هضمش کنه.
    پویول در تمام سالهایی که طرفدار بارسا بودم در تیم بوده. همیشه هم پررنگ و درخشان. وقتی کاپیتان تیم شد، انگار به یک انتظار طولانی بین هوادارها پایان داد. تنها بازیکنی بود که همیشه مطمئن بودم در تیم هست و رفتنی نیست؛ به هیچ قیمتی. هر مربی ای که میومد فرقی نمیکرد، پویول همونطور که همیشه برای تیم بازی میکرد، همونطور هم توسط مربی جدید به بازی گرفته میشد. چه تو زمین و چه بیرون از زمین برای کل تیم انگیزه بود. به همه می فهموند که باید سخت تر از قبل تلاش کنن و اونها رو همیشه به جنگیدن و بردن ترغیب میکرد. کیه که یادش بره وقتایی که خودش رو بین توپ و دروازه میذاشت؟! وقتایی که فریاد میزد و به بقیه انرژی میداد؟! کیه یادش بره وقتی تیم تو ثانیه 30 در کلاسیکو گل خورد چطور پویول تیم رو جمع کرد؟!
    برای من پویول مثل یک ستون اصلی بود که میدونستم اگر هرجای بارسا هم بریزه، چون این ستون سرجاشه میشه خرابی رو ترمیم کرد. از طرف دیگه پویول همچنان حس اون بچه ای رو بهم میداد که برای اولین بار عاشق تیمی مثل بارسا شده. الان که پویول رفته انگار من هم عوض شدم. دیگه بازیکن های بارسا برام بت های عظیمی که یک بچه طرفدار تو ذهنش داره نیستن. الان که خیلی از این بازیکن ها از خودم کوچکترن، با رفتن پویول، جنس طرفداری من هم عوض میشه. با پایان نسل کسانی مثل پویول در بارسا، نسل طرفدارهایی مثل منِ 15سال پیش هم تموم میشه.

پ.ن: من هم مثل پویول امیدوارم این فصل با قهرمانی لالیگا برای بارسا تموم بشه. هم برای تیتو، هم برای تاتا، هم برای ویکتور والدز و از همه بیشتر برای کارلس پویول؛ کاپیتانی که هنوز شایسته ترین فرد در دنیای فوتبال برای بالای سر بردن جامهاست.

16. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 5 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خبر رسمی ؛مسی و امضای قرارداد جدید با بارسلونا

جمعه 26 اردیبهشت ساعت 15:54
    آی اسپورت -باشگاه بارسلونا در بیانیه ای از رسیدن توافق با لیونل مسی برای تجدید قرارداد این بازیکن خبر داد.
    به نظرمی‌رسد تا هفته ی آینده، مسی قرارداد جدیدی با بارسا امضا کند.
    دوطرف بر سرمیز مذاکره نشستند و با رسیدن به توافق و انتشار بیانیه ای، هرگونه شک و شبهه درباره ی آینده ی این مهاجم را از بین بردند.
    قرارداد روز دوشنبه یا سه شنبه امضا خواهد شد و مسی با دستمزد 20 میلیون یوروپس از محاسبه ی مالیات، به پردرآمد ترین بازیکن جهان تبدیل خواهد شد.
    قرارداد اونیز تا سال 2019 معتبرخواهد بود.

20. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •