تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 754 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینم خط کاملا معمولیه ما .... 512 نامحدود دارم ...

برای سرویس نامحدود 512 با توجه به تست سرعتایی هم که میذاری و نزدیک 1 مگ هست خطت خوبه

2. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره . pin avid ـه .

قبل اینکه بگم 9 مگ ببندن رو 4 مگ بود و جالب اینه که تو سرعت دانلود تفاوت ندارن . انگار 9 مگ ظاهرا عوض شده و باطنا همون 4 ـه هنوز !

خود پشتیبانی میگه که باید سرعتت به 700 تا 800 برسه . ولی خودش هم مونده که این مشکل از کجاست ! کلافه شدم خدایی .
    منم از مخابرات سرویس 10 مگ گرفتم
    با اینکه پورت dslam رو از 2 مگ به 10 مگ افزایش دادن ولی بازم سرعتم از 220 بیشتر نمیشه خودشون هم موندن که مشکل از کجاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.5 9.0 db
    Line Attenuation
    :
    42.4 26.7 db
    Data Rate
    :
    4096 1012 kbps
    Max Rate
    :
    8888 1092 kbps
    CRC
    :
    0 0 خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

سلام
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.5 9.0 db
    Line Attenuation
    :
    42.4 26.7 db
    Data Rate
    :
    4096 1012 kbps
    Max Rate
    :
    8888 1092 kbps
    CRC
    :
    0 0 خوبه
    وضعیت خطت متوسطه. در حال حاضر که روی 4 مگ / 1 مگ بسته شده مشکلی نباید داشته باشی ولی حداکثر تا 8 مگ بیشتر نمیکشه و احتمال اینکه روی 8 هم با خطا و پرش لینک روبرو بشی هست.

6. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیر قربان فیبر نیست.

سپاس بابت پاسخ، پس همونطور که فکر می کردم از لحاظ نویز مشکل ندارم، اما قطعی دارم و سرعت دانلود هم عموما" روی 30 هست که نوسان به بالا و پایین هم داره، ضمنا" آی اس پی هم صبا نت هست. در نهایت اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید ممنون می شم بگید شاید گره کار بنده باز بشه،
    سلام به همگی
    چند ماه پیش بنده مشکل قطعی مکرر اینترنت داشتم که سر خط این مشکل وجود نداشت و البته اعداد مودم لینکسیس من هم عدم وجود نویز را نشون میداد که البته آی اس پی وجودنویز شدید را به من اعلام کرده بود. کار به جایی رسید که قصد تعویض سیم کشی تلفن آپارتمان را داشتم. تو همان روزها فر برقی و مایکرو ویو همچنین قسمتهای زیرین ماشین ظرفشویی و لباسشویی برق ضعیفی داشتند که اگر با پای برهنه به فضای اشپزخانه میرفتم و به اونها دست می زدم، شوک خفیفی وارد می کرد که من متوجه شدم که شاید سیستم ارت ساختمان یا شاید واحد مشکل داره. بعد از چند روز شوکیکه وارد می شد خیلی زیاد بود و تقریبا" حالت برق گرفتگی داشت که منو وادار کرد تا تقریبا" یک ماه پیش از برقکار بخوام تا علاوه بر حل این مورد مشکل سیم تلفن رو هم حل کنه.
    همونطور که فکر میکردم برقکار ساختمان برق واحد ما رو به ارت وصل نکرده بود که برقکار جدید زمانی که خواست اینکار رو انجام بده با فیوز پریدن مواجه و متوجه یه مشکل اساسی در برق آشپزخانه شد که با چک کردن تمامی کلیدو پریزها متوجه شد که پیچ وسط (نگهدارنده) یکی از پریزها روی سیم فشار آورده و کل سیستم برق آشپزخانه رو مختل کرده بود که این مورد سبب ایجاد شوک توسطدستگاههای برقی آشپزخانه می شد.
    جالبترین نکته این هست که بعد از رفع این مشکل برقی، اینترنت من قطغی نداشت تا جایی که به شرکت زنگ زدم وگفتم سرعت من رو که به دلیل وجود نویز پایین آورده بودند دو باره بالا ببرن و مشکل بنده بطور کامل حل شد.

گفتم این موضوع رو اینجا مطرح کنم تا دوستان اگر با مورد مشابهی برخورد کردن این مورد رو هم مدنظر داشته باشند.
    ضمنا"بنده مشکلم رو در این تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کرده بودم.
    موفق باشید.
    Last edited by mojtaba2741; 03-07-2014 at 21:10.

8. 2 کاربر از mojtaba2741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

برای سرویس نامحدود 512 با توجه به تست سرعتایی هم که میذاری و نزدیک 1 مگ هست خطت خوبه
    آره فن آوا حرف نداره ... 512 نامحدود 23500 ...

محتوای مخفی: IDM  

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان من خطم تایم اوت داره و snr بالا و پایین میشه از 5 تا 12 الان کابل دو زوجی گرفتم عوض کنم 512 گرفتم از مخابرات اینم عکس:

کابلی که گرفتم 4 رشته هست در حالی که کابل قبلی سه رشته بود دو تا مسی بود و یکی دیگه که اصلا مشخص نبود برا چیه حالا این 4 تا رشته رو چی کار کنم
    Last edited by 4030saeed; 09-07-2014 at 06:44.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام بچه ها من موندم مشکلمو کجا مطرح کنم که زود جواب بگیرم
    من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
    اینم وضعیت مودم
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    40.3 49.5 db
    Line Attenuation
    :
    21.5 11.1 db
    Data Rate
    :
    128 60 kbps
    Max Rate
    :
    20936 180 kbps
    CRC
    :
    0 0

نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
    نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
    حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من موندم مشکلمو کجا مطرح کنم که زود جواب بگیرم
    من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
    اینم وضعیت مودم
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    40.3 49.5 db
    Line Attenuation
    :
    21.5 11.1 db
    Data Rate
    :
    128 60 kbps
    Max Rate
    :
    20936 180 kbps
    CRC
    :
    0 0

نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...
    بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
    نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
    حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم
    سلام

احتمال داره به صورت نرم افزاری از داخل مودم خودتون محدود شده باشید ولی در اونصورت باید پهنای باندتون بالاتر بسته میشد ! شما اگر به مودم دیگه ای دسترسی دارید تست کنید با اون ولی بیشتر به ISP مربوط میشه. کیفیت خطت تون عالی هست باید از ISP باشه البته حتما هم مودم رو تست کنید ببینید از توی مودم پهنای باندتون رو نبسته باشید.

فکر کنم قبلا هم همین سوال رو پرسیده بودید. دوستان و بنده هم پاسخ داده بودیم. اون ها رو هم بخونید شاید کمکی کرد.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •