تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 427 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصل بعید می دونم گیر بیاد - اگه گیر آوردی 15000 تومنم گفت بده (چون ارزش داره) , من خودم یه دونه اصلی گیرم اومد که یه مقدار جریان داره یارو می خواست هر طور شده بفروشه , منم 3 تومن جاش پول دادم
    ولی تو مایه های اصل (یعنی90% کیفیت اصلی) حدود 4-5 تومان میتونی گیر بیاری
    تو یه پلاستیک هستن .

والا منم هندزفریم خراب بود رفتم دنبالش چند جور پیدا کردم:
    1:یکی 3500 که به قول دوستمون با در قابلمه فرق نداره صداش(کلا از قیافشم خوشم نمیاد)
    2:یکی 9000 که همون هندزفری تو جعبه w810 هستش و قاچاقی از جعبش کش میرن جدا میفروشن
    3:یه دونه هم زاپاس خود سونی اریکسون هستش که تو بسته بندی پلمپ شده هستش اون حدود 12-13

من خودم با صدای شماره 2 خیلی حال میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام گوشی من w810 هست صداش خیلی کمه تو رو خدا به من بگید که چیکار کنم میشه کاریش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه مهدی جان چرا بنده ی خدا رو نا امید می کنی...ببخشید سوالتون چی بود؟زمان های اس ام اس هاتون مشکل داره؟
    یه بار دیگه بپرس ببینیم می شه کاریش کرد یا نه
    واي مصطفي خان خدا كنه درست بشه
    موضوع از اين قراره كه با اينكه ساعت وتاريخ گوشيمو تنظيم كردم اما وقتي گزارش ارسال اس ام اس ميده هيچ ارتباطي با ساعت وتاريخ گوشيم نداره حتي نميشه يه نظمي براش پيدا كرد مثلا دو پيامو كه با هم ارسال كرده ام همزمان دو تا گزارش ارسال باساعت متفاوت تحويلم ميده حتي شماره گيري مجدد خودكارنداره!!!آخه به اينم ميگن گوشي از فورمت تقويمش خوشم نمياد نميشه تاريخ هجري شمسي بهش داد بابا دم اين سامسونگ وپنتك گرم حداقل ما ايرونيها رو هم آدم حساب كردن(با نوكيا كار نكردم نمي دونم چطوره).تازه يكي و550داشت ميگفت اسپيكر سوني اريكسون زود مرخص ميشه وهر بار 40تومن سرفيدي حالا به جهنم من از اسپيكرش استفاده نمي كنم بقيه شو درست كنين تازه داداشم روز خريد وسوسه شده بود اونم بخره خدا رحم كرد دو تا نخريديم.خيلي حالم گرفته كاش N....
    البته اگه اين چيزا راه حل داشته باشه ازش خوشم مي ياد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

7

سلام به همه
    اقا اینهمه از w810 تعریف می کردین رفتم خریدم اما.......
    جلو همه بچه ها خجالت کشیدم صدای k310 از ماله من بیشتر بود
    تو رو خدا به من بگید که چی کار کنم صداش درست بشه صداش خییییییییییلی کمه
    ممنون از همه.
    در مورد کم بودن صدا؟

به این بستگی داره که حاظر باشی چقدر خرج کنی؟!!!اگه حاضری 12 تا 15 تومن واسش بدی بسم الله...کاری می گم که بنونی با ان 73 کل بندازی چطوره؟این جور صدا رو می خواهی تجربه کنی؟
    اگه اره...خوب برو تاپیک مرجع نکات....تو فهرست هر لینکی که مربوط به صدا و کپسول صدا گذاشته شده رو بخون.....بازم سوالی داشتی بپرس....
    اگه نه...فقط به اینکه یه کمی از این حالت صدای خیلی کمش خارج شه واست کفایت می کنه...تاپیکش هست..گوشیتو با فون ایکس اس هک می کنی...مجانی..اما می گم توقع چیزه خاصی نداشته باش

قربون شکل ماهت هر کاری مگه واسه پز دادن تلقی می شه؟؟جرم ادم دوست داشته باشه گوشیش صدای داشته باشه که بلند باشه تا یه جای شلوغ بتونه ازش لذت ببره؟
    شاد باشید
    اول بیا ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........رو بخون بعد برو پوز رفقاتو بزن ..حالا اونان که باید خجالت بکشن ....ولی مسئولیتش پای خودته.!...
    موضوع زمان دلیور چی بود - چیش اشتباهه ؟

برو این تنظیماتو انجام بده .. :
    1.واکمن
    2.More>equalaizer>preset> normal > manual
    3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش.
    4. حالشو ببر
    مسعود جان اون عکس خودت بود ؟ ! با گوشیت گرفتی ؟
    می بینی؟از وقتی سوال پرسیدی این همه دوستان امدن جواب شما رو دادن...بازم سوالت رو تکرار می کنی؟خوشت میاد یه سوال رو 10 بار تو 10 تا تاپیک بپرسی؟خوب اگه می خواهی الکی پست بدی یه چیزی. ..اما حداقل...اگه سرچ نمی کنی...حداقل جوابهای سوالهات رو نگاه کن دیگه
    اونوقت بیایید بگید مصطفی خان زود جوش میاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

واي مصطفي خان خدا كنه درست بشه
    موضوع از اين قراره كه با اينكه ساعت وتاريخ گوشيمو تنظيم كردم اما وقتي گزارش ارسال اس ام اس ميده هيچ ارتباطي با ساعت وتاريخ گوشيم نداره حتي نميشه يه نظمي براش پيدا كرد مثلا دو پيامو كه با هم ارسال كرده ام همزمان دو تا گزارش ارسال باساعت متفاوت تحويلم ميده حتي شماره گيري مجدد خودكارنداره!!!آخه به اينم ميگن گوشي از فورمت تقويمش خوشم نمياد نميشه تاريخ هجري شمسي بهش داد بابا دم اين سامسونگ وپنتك گرم حداقل ما ايرونيها رو هم آدم حساب كردن(با نوكيا كار نكردم نمي دونم چطوره).تازه يكي و550داشت ميگفت اسپيكر سوني اريكسون زود مرخص ميشه وهر بار 40تومن سرفيدي حالا به جهنم من از اسپيكرش استفاده نمي كنم بقيه شو درست كنين تازه داداشم روز خريد وسوسه شده بود اونم بخره خدا رحم كرد دو تا نخريديم.خيلي حالم گرفته كاش N....
    البته اگه اين چيزا راه حل داشته باشه ازش خوشم مي ياد
    ببین اگه شما با se مشکل داری و ازش خوشت نمی یاد خوب نمی خریدی...اما درباره ی چیزی که دقیقا خبر نداری نظر نده لطفا یکی دیگه میاد می خونه باورش می شه
    این مشکلی که شما داری ربطی به برند خاصی نداره...دوستم منم ان 80 داره همین مشکل رو داره
    به نظرم به هر حال اینکه تاریخ و زمان رو تشخیص نمی ده چون یه مشکل نرم افزاریه...شاید مشکل از ورزن نرم افزاری گوشیته...ورزن گوشیتو اگه سریال اصله عوض کن و اخرین ورزن بریز..احتمال بالای 95 درصد حل می شه

خیلی جالب شد...سونی اریسکسون رو دوستمون دارن با پنتک مقایسه می کنن...چرا؟چون یه تقویم شمسی داره!!!یعنی تقویم شمسی اینقدر مهمه؟؟؟!!!
    در مورد اسپیکرم باید بگم...سونی اریکسون که هیچی همون نوکیایی که قبولش داری رو هم اگه فقط یه ماه اکولایزرش رو تا اخر ببری و روزی معمولی 1 تا 2 ساعت باهاش گوش بدی...می بینی عمرش از اسپیکر های سونی اریکسون کمتره که بیشتر نیست...اگه دوست شما استفاده ی درست از گوشی رو نمی دونن تقصیر کسی نیست
    همیشه توصیه می شه اکولایزر رو می بری بالا تا قرمز همه رو نبر بالا...خوب واسه همینه دیگه...مگه یه اسپیکر فسقلی قرار مثل باند یه ضیط کار کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

رفيق ميشه لينک اون تايپيک (تعویض قاب) رو بدي چيزي پيدا نکردم

در ضمن اون دوتا پيچ گوشتي چين که بايد تهيه کنم ؟
    خوب راستش شمارشونو که نمی دونم...باید با خودت گوشی رو ببری بیرون بگی...پیچ گوشتی واسه این پیچ ها می خوام...دو تا پیچ گوشتی لازمه...یکی واسه پیچ خورشیدی ها که دو تاشون پشت در باطری هستن که باز کنی می بینی و قاب جلویی رو نگاه می دارن...2 تا خورشیدی دیگه هم ال س دی رو نگه داشتن....یه پیچ گوشتی هم واسه باز کردن قاب پشتیه که پیچ هاش از ایم پیچ خورشیدی ها ریز تره
    تعجب می کنم پیدا مکردی..اگه تونستم گیر اوردم لینکش رو می دم بهت
    جرم نیست جییییییییییگر

ولی اینطور که شما میگید ... آخه خجالت نداره!!

بگو صداش بلند نیست، حال نمی کنم. اگه صداش بیشتر بود، بیشتر حال می کردم. بد میگم؟
    بله حرف حق جواب نداره دیگه
    شهاب جوون هم حرفش درسته
    شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببین اگه شما با se مشکل داری و ازش خوشت نمی یاد خوب نمی خریدی...اما درباره ی چیزی که دقیقا خبر نداری نظر نده لطفا یکی دیگه میاد می خونه باورش می شه
    این مشکلی که شما داری ربطی به برند خاصی نداره...دوستم منم ان 80 داره همین مشکل رو داره
    به نظرم به هر حال اینکه تاریخ و زمان رو تشخیص نمی ده چون یه مشکل نرم افزاریه...شاید مشکل از ورزن نرم افزاری گوشیته...ورزن گوشیتو اگه سریال اصله عوض کن و اخرین ورزن بریز..احتمال بالای 95 درصد حل می شه

خیلی جالب شد...سونی اریسکسون رو دوستمون دارن با پنتک مقایسه می کنن...چرا؟چون یه تقویم شمسی داره!!!یعنی تقویم شمسی اینقدر مهمه؟؟؟!!!
    در مورد اسپیکرم باید بگم...سونی اریکسون که هیچی همون نوکیایی که قبولش داری رو هم اگه فقط یه ماه اکولایزرش رو تا اخر ببری و روزی معمولی 1 تا 2 ساعت باهاش گوش بدی...می بینی عمرش از اسپیکر های سونی اریکسون کمتره که بیشتر نیست...اگه دوست شما استفاده ی درست از گوشی رو نمی دونن تقصیر کسی نیست
    همیشه توصیه می شه اکولایزر رو می بری بالا تا قرمز همه رو نبر بالا...خوب واسه همینه دیگه...مگه یه اسپیکر فسقلی قرار مثل باند یه ضیط کار کنه؟
    متاسفم واقعاادب از ميان ما رخت بر بسته اگرچه سن وسالتون از من بيشتره ولي انگار يادتون رفته كه ايراني هستين.از نظر من برندي كه موقع ساختش خريداري به نام ايراني را در نظر نگرفته خريد كردن از آن توهين به خود آن ملت است برخي اينقدر آي كيو شون گل كرده كه ناراحتي من از ناديده گرفته شدن ايراني در ساختار نرم افزاري رو به تمسخر ميگيرند وقتي هويتمون رو گم كرديم حقمونه هر بلايي سرمون بيارن اين مثه اين مميمونه كه من الان به تمسخر بگم دوست ما مصطفي خان مليتش رو به اسپيكر فلان برند مقايسه ميكنه؟!!!!ببين دوست من اگه شما خيلي ادعاي هوش وذكاوتت ميشه برو مقايسه كن ببين فاصله فروش نوكيا با بقيه برندها چقدره؟(50 درصد بازار دست نوكياست)خوب اين كاملا سليقه ايست وسليقه همه محترمه ؟ولي قطعا نمي خواي بگي كه ما از آن 50درصد كل مردمي كه خريدار نوكيا هستن باهوشتربوديم شق القمر كرديم سوني خريديم موقع خريد تو علادين سلايقي مي ديدم برام عجيب اما محترم بود باور كنيد اگر حروف زبان ما شبيه عربي نبود هرگز زحمت زبان فارسي رو در ساختار نرم افزاري نمي دادن.اين براي من مهم (اما از نظر برخي مضحك)است كه ميكروسافت با ابهتش پرشيا رو به عنوان خريدارش در نظر گرفته.
    البته ببخشيد براي كسي مثل مصطفي خان كه تمام برنامه هاي زندگيشون بر تاريخ ميلادي ست شده چه اهميتي داره تاريخ مملكت ما(كه من به اجبار به عنوان تاريخ قبولش ميكنم) رو مبايلش باشه يا تاريخ ميلادي يا....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

13

متاسفم واقعاادب از ميان ما رخت بر بسته اگرچه سن وسالتون از من بيشتره ولي انگار يادتون رفته كه ايراني هستين.از نظر من برندي كه موقع ساختش خريداري به نام ايراني را در نظر نگرفته خريد كردن از آن توهين به خود آن ملت است برخي اينقدر آي كيو شون گل كرده كه ناراحتي من از ناديده گرفته شدن ايراني در ساختار نرم افزاري رو به تمسخر ميگيرند وقتي هويتمون رو گم كرديم حقمونه هر بلايي سرمون بيارن اين مثه اين مميمونه كه من الان به تمسخر بگم دوست ما مصطفي خان مليتش رو به اسپيكر فلان برند مقايسه ميكنه؟!!!!ببين دوست من اگه شما خيلي ادعاي هوش وذكاوتت ميشه برو مقايسه كن ببين فاصله فروش نوكيا با بقيه برندها چقدره؟(50 درصد بازار دست نوكياست)خوب اين كاملا سليقه ايست وسليقه همه محترمه ؟ولي قطعا نمي خواي بگي كه ما از آن 50درصد كل مردمي كه خريدار نوكيا هستن باهوشتربوديم شق القمر كرديم سوني خريديم موقع خريد تو علادين سلايقي مي ديدم برام عجيب اما محترم بود باور كنيد اگر حروف زبان ما شبيه عربي نبود هرگز زحمت زبان فارسي رو در ساختار نرم افزاري نمي دادن.اين براي من مهم (اما از نظر برخي مضحك)است كه ميكروسافت با ابهتش پرشيا رو به عنوان خريدارش در نظر گرفته.
    البته ببخشيد براي كسي مثل مصطفي خان كه تمام برنامه هاي زندگيشون بر تاريخ ميلادي ست شده چه اهميتي داره تاريخ مملكت ما(كه من به اجبار به عنوان تاريخ قبولش ميكنم) رو مبايلش باشه يا تاريخ ميلادي يا....
    خوب...بحث یه کمی از اصلش خارج شد...اما اشکالی نداره فکر کنم گفتن چند تا نکته بدک نباشه
    احساسم اینه که شما ساعتی قبل 300 رو دیدی که اینجوری ملیت ملیتت گل کرده.....شایدم زیادی شعر ای ایران رو گوش دادی امروز....اقا ماها هم ایرانی هستیم...بهشم افتخار می کنیم...این بحث ها رو هیچ تداخلی نمی بینم به این حرفهایی که شما زدی
    اولا منم دوست دارم که زبان فارسی جز زبان های رسمیه گوشی ها محسوب شه..دوست دارم می شد اسامیه اولین کسایی که به سونی اریکسون نامه نوشتن و اعتراض خودشون رو به اینکه چرا فارسی رو سونی اریکسون به سایر زبان هاش اضافه نمی کنه..می دیدی..می دیدی که شک نکن اگه تو 10 تای اول نباشم تو 100 تای اول هستم...یعنی اینکه من به این حرف ها کار ندارم اهل عملم ...
    حالا واسه دوستان بگم اصلا چرا فارسی رو در لیست زبان ها ندارن این برند ها:
    جدا فکر می کنی واسه چی مثلا پنتک فارسی داره؟خیلی برات متاسفم اگه که فکر می کنی واسه اینه که به ما ایرانی ها ارزش گذاشتن و زبان فارسی رو اضافه کردن...پنتک زمانی این کار رو کرد که می خواست تو این دنیایی رقابتی شدید...در مقابل غولهای سازنده...سود که پیش کشش...ور شکست نشه...دید ایران یه بازار خوبه که کاربراش تشنه به این هستن که گوشیهای فارسی زبان داشته باشن...با هزار و یک سرو صدا و تبلیغ اون زمان...فقط خواست کمی اینجا سود کنه تا بقیه ضرر هاش رو جبران کنه...پنتک حالا کجاست؟؟؟
    اما چرا سونی اریکسون فرضا فارسی نمیزنه؟
    شرکتهای مثل se , نوکیا...گوشی هاشون رو منطقه ایی توزیع می کنن...فرضا 810 ای یعنی مال اسیاست...میان تو اسیا...می گن خوب فرضا 2 تا زبان رایج رو بگیریم بگذاریم تو لیست زبان هامون...میان تقسیم می کنن به شرق اسیا و غرب اسیا.....شرق اسیا که معلومه...میان غرب اسیا...میگن خوب بشمریم..1..2..3..4..5...همه ی کشورها عربی زبان هستن...اها ایرانم این وسط این همه کشور عربی زبان هست که این کشور فارسی زبانه و یه چنذ تا کشور عقب افتاده(افغانستان)که فرق لنگه کفش و گوشی رو نمی دونن چه برسه بخوان به زبانش اعتراض کنن...تازه همون افغانستانشم همشون یه زبان واحد ندارن....
    حالا تصمیم گیری:از غرب اسیا زبان عربی انتخاب شد...چون رایج ترینه...
    اوکی؟این ربطی به احترام یا بی احترامی به ایرانی ها داشت؟؟؟
    اره ما ایرانی ها که اینقدر ایرانی ایرانی می کنیم دندمون نرم...خودمون گوشی بسازیم...تو جهان اسمش بپیچه...اونوقت...همهی برند ها ببین 3 سوته فارسی رو به گوشی هاشون اضافه می کنن یا نه
    در ضمن دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت ناقصه لطفا نظر ندین...نوکیا عهد دقیانوس بود که 50 درصد بازار رو داشت....الان 32 درصد بازار رو داره
    که سر این موضوع هم بحث به اندازه ی کافی هست...شما برو کمی بیشتر مطالعه کن..چرا فروشش بیشتره؟...من که هیچی بلد نیستم...اما بعدش مفصل سر این موضوع هم جواب شما رو میدم

شاد باشید

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

سلام
    خوبید؟
    از اساتید محترم می خوام دانش آموز خودتون رو راهنمایی کنید
    من وقتی می خوام واسه صبح زنگ اخبار گوشیم رو تایم کنم. یهو اون ساعت اصلی گوشیم 12 ساعت میره عقب م مثلا:
    الان سعت 12:00 هست
    حالا که زنگ اخبار رو تایم می کنم این می شه 00:00
    تو رو خدا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

من کاربر جدید هستم.من دبلیو 810دارم و می خواستم صداش رو بالاتر ببرم.تا اینکه فهمیدم میشه بلندگو ص800رو روی گوش 810قرار داد.وقیمتش هم 16000هزار تومان استبه نظر شما بدم عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •