تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 444 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نقد سایت IGN بر روی پلتفورم PS4 .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکات مثبت :
    پیشرفت قابل ملاحظه در انیمیشن های بازی
    پیشرفت در هوش مصنوعی (تصمیمات گرفته شده از سوی بازیکنان خودی)
    جو بهبود یافته و عالی
    متنوع بودن بازی
    نکات منفی:
    این نسخه جهش بسیار بزرگی رو به جلو برنداشته است.

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقد سایت IGN بر روی پلتفورم PS4 .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکات منفی:
    این نسخه جهش بسیار بزرگی رو به جلو برنداشته است.

به نظر من گرافیک نسخه ی نسل بعد فیفا با توجه به قدرت کنسول های نسل 8 می تونست خیلی خیلی خیلی بهتر از اینی باشه که تو تریلر ها دیدیم ...
    حالا شاید بعضی از دوستان بیان و بگن همه قدرتشو تو سال اول نشون نمیده و ... ولی با توجه به تغییرات گرافیکی که فیفا از سال 2008 تا 2014 داشته به نظر من گرافیک فیفاهای نسل بعد ، آنچنان پیشرفت چشمگیری نمیکنه ...

خداییش گرافیک nba2k14 نسل بعد رو با فیفا یه مقایسه بکنید ! آخه چرا باید این همه فاصله باشه ؟
    Last edited by Dav0od; 12-11-2013 at 17:15.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من گرافیک نسخه ی نسل بعد فیفا با توجه به قدرت کنسول های نسل 8 می تونست خیلی خیلی خیلی بهتر از اینی باشه که تو تریلر ها دیدیم ...
    حالا شاید بعضی از دوستان بیان و بگن همه قدرتشو تو سال اول نشون نمیده و ... ولی با توجه به تغییرات گرافیکی که فیفا از سال 2008 تا 2014 داشته به نظر من گرافیک فیفاهای نسل بعد ، آنچنان پیشرفت چشمگیری نمیکنه ...

خداییش گرافیک nba2k14 نسل بعد رو با فیفا یه مقایسه بکنید ! آخه چرا باید این همه فاصله باشه ؟
    درسته فوتبال و بستکتبال هر دو ورزش هستند ولی یک مقایسه بکنی میبینی که ساخت یک بازی برای فوتبال به مراتب سخت تر و پیچیده تر از بستکتباله! میزان درگیری در بین بازیکن ها در فوتبال چندین برابره بسکتباله. قرار نیست فیفا همه تلاشش و وقتشو رو گرافیک بزاره که!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مودینگ وی : پچیه که هر سال واسه هر فیفا میاد و ترکیبی از چند موده و مود اصلیش همون اپدیت نقل و انتقالاته
    اپدیت های بازی : همون هایی هست که توسط اریجین بازی اپدیت میشه منتهی چون ما بازی ارجینال نداریم گروه های کرکر همون اپدیت ها رو به صورت جداگانه و بدون نیاز به اریجین ارائه میدن و در واقع از خودشون نساختن اون اپدیتها رو . هر چی مشکلات غیر از باگ توی بازی هم هست به کرک مربوط نمیشه . حتی خیلی از باگها هم از خود نسخه اصلیه .

راجع به اینکه مدافعا توپ رو نگه میدارن دیگه میشه گفت یکی از نقاط ضعف فیفا 14 هست . در ضمن شما اگه بری با انسان بازی کنی مطمئن باش بدتر از این قضایا رو خواهی دید و فکر نکن بازی با انسان به واقعیت نزدیکه . برعکس بازی با cpu بیشتر به واقعیت نزدیکه . یه کارهایی میکنن این انسانها که نگو
    نه منظورم اون اپدیت دو مگی هست و اینکه کلا پچ 5 و 6 اپدیت های دستی نقل و انتقالات رو لود نمیکنند و کریر هم بالا نمیارند

اینکه آپدیت های 2.5 گیگی و اپدیت اخر از اریجین گرفتند رو مطمئن نیستم چون آپدیت ها زو زمانی دیدم که کرک ها باگ داشتند مثل بزرگی توپ و اخراج از کریر و این آخری مصدومیت شدید و اتفاقا با این اپدیت ها مشکلات فیکس شدند یعنی با ریختن اپدیت ها فقط شاهد برطرف شدن باگهای کرک بودیم نمیدونم والا شایدم اپدیت اصلی باشن اینا من که هیچ تغییری احساس نکردم

انسانها که سوتی زیاد میدن ولی با هر یوزری که بازی میکنم حداقل وقتی دفاعشون پا به توپ میشه زیاد حمل توپ نمیکنند و در بدترین شرایط علی اصغری میزنند زیرش ولی این CPU با دفاع تا وسط زمین میاد و بازیسازی میکنه و بیشتر اوقات توپش رو میزنم ولی خب بهرحال شانس میاره چون توپ به سمت دروازه خودش میره و خودش زودتر به توپ میرسه ولی این صحنه ای که توپ مدافع وسط رو بارها تو یه بازی میزنم داره حالمو بد میکنه خیلی غیرواقعیه
    من مطمئنم هوش هر 11 بازیکن CPU در حمل توپ در هر پستی هیچ فرقی با هم ندارند در واقعیت دفاع نباید امون بده چون آخرین خطه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بنظرتون PES نرم تر از fifa نیست؟ حتی تو تریلر هایی هم که از فیفا 14 این ور اونور دیده میشه (یا حتی تو دموی آغازین بازی ، اونجایی که اسپیس نمی زنی، نشون میده)، حرکت بازیکنان یه جوریه.
    البته بگم من طرفدار فیفا م. بنظر شخصیم پی اس با اینکه ویژه گیهای خوبی داره، خیلی نچسبه!
    به چند جهت در مقایسه با نسخه های قبلی از فیفا 14 خوشم میاد. (نظر و برداشت شخصی!!)
    1. بازیکنان نسبت به نسخه ها قبلی راحتر اشتباه می کنند. این خیلی بازی رو جذاب و واقعی تر می کنه!
    2. حریف خیلی سفت و سخت دفاع می کنه و اغلب شوتها خیلی راحت بلوکه میشه. این گل زدن رو سخت کرده بازی رو داغ. (اما بعضی وقتها آزار دهنده هم میشه. )
    3. گزارش بازی واقعا عالیست! (هرچند من انگلیسی نمیدونم)
    4. صداگذاری و تشویق ها هم! خیلی طبیعیه.
    5. هوش مصنوعی عالیه و سی پی یو هم خیلی خوب با آدم بازی می کنه!
    ولی ایرادات
    1. گرافیکش در حد خودش نیست. یا بهتره بگم در حد اسمش نیست.
    2. انیمیشن بازی رو اصلا خوشم نمی یاد. تو نماهای کلی و بزرگ خیلی خوبه. ولی برا بازی از نزدیک اصلا! بازیکن مثل یه تیکه تخته اینور اونور میدوئه!
    3. وقتی می خوای با مدافع توپ مهاجم رو بگیری، مدافع یه جوری حرکت می کنه که پشت مهاجم قرار بگیره مگه اینکه خودت نذاری! (نمیدونم شاید این یه حسنه!)
    4. قبلا با یه مهاجم تو عرض محوطه جریمه حرکت می کردم، حتی با سرعت، شوت می زدم خیلی راحت شوت می زد الان من و من می کنه. البته این من و من کردن تو شوت بیشتر جاها هست.
    5. قبلا قدرت شوت رو تا نصف پر می کردی، شوتای خوبی میزدند بازیکنان. الان تا سه خط و کمی بیشتر باید پر کنی، اینم از بس که دستم نخوابیده فعلا داره اذیت می کنه.
    6. بعضی وقتا سی پی یو انگار که قسم خورده توپ رو اذت بگیره، یه کارایی می کنه که آدم واقعا جا میخوره.
    خوشبختانه یا بدبختانه من اصلا کریر و لیگ و اینا رو بازی نمی کنم تا با ایرادات دیگه برخورد کنم.

8. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه منظورم اون اپدیت دو مگی هست و اینکه کلا پچ 5 و 6 اپدیت های دستی نقل و انتقالات رو لود نمیکنند و کریر هم بالا نمیارند

اینکه آپدیت های 2.5 گیگی و اپدیت اخر از اریجین گرفتند رو مطمئن نیستم چون آپدیت ها زو زمانی دیدم که کرک ها باگ داشتند مثل بزرگی توپ و اخراج از کریر و این آخری مصدومیت شدید و اتفاقا با این اپدیت ها مشکلات فیکس شدند یعنی با ریختن اپدیت ها فقط شاهد برطرف شدن باگهای کرک بودیم نمیدونم والا شایدم اپدیت اصلی باشن اینا من که هیچ تغییری احساس نکردم

انسانها که سوتی زیاد میدن ولی با هر یوزری که بازی میکنم حداقل وقتی دفاعشون پا به توپ میشه زیاد حمل توپ نمیکنند و در بدترین شرایط علی اصغری میزنند زیرش ولی این CPU با دفاع تا وسط زمین میاد و بازیسازی میکنه و بیشتر اوقات توپش رو میزنم ولی خب بهرحال شانس میاره چون توپ به سمت دروازه خودش میره و خودش زودتر به توپ میرسه ولی این صحنه ای که توپ مدافع وسط رو بارها تو یه بازی میزنم داره حالمو بد میکنه خیلی غیرواقعیه
    من مطمئنم هوش هر 11 بازیکن CPU در حمل توپ در هر پستی هیچ فرقی با هم ندارند در واقعیت دفاع نباید امون بده چون آخرین خطه
    پچ مودینگ که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه + چیزهای اضافی مثل اسکوربورد و تورنومنت و ...
    اپدیت های 2.5 گیگی که بعدا با حجم 50 مگ اومد و یه اپدیت دیگه هم بعدش اومد که باعث بهتر شدن گیم پلی میشد . من تقریبا بعد از اپدیت دوم بازی واسم بهتر شده ولی هنوز اون هوش مصنوعی ضعیف و مشکلات سر زنی سر جاش باقیه . البته فکر میکنم بیشتر به خاطر عادتم به گیم پلی هستش .
    اون مشکلات مثل کارت قرمزها و توپ بزرگ هم به خاطر کرک بود که الان توی کرک 5 فعلا من مشکلی نمیبینم .

در ضمن منظور من از بازی با انسان هم این نبود که انسان زیاد سوتی میده
    منظورم این بود که بازی با انسان طبیعی نیست چون هدفشون فقط گل زدن با استفاده از نقطه ضعف های بازیه نه بازی عادی . دیگه مثلا نمیان دو ساعت بفهمن نقطه ضعفت توی دفاع کجاست یا از کجا بیشتر حمله میکنی تا همون نقطه ها رو ببندن . بازی جوری شده که راحت گل میزنی و گل میخوری .

واقعا 13 یه چیز دیگه بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بنظرتون PES نرم تر از fifa نیست؟ حتی تو تریلر هایی هم که از فیفا 14 این ور اونور دیده میشه (یا حتی تو دموی آغازین بازی ، اونجایی که اسپیس نمی زنی، نشون میده)، حرکت بازیکنان یه جوریه.
    البته بگم من طرفدار فیفا م. بنظر شخصیم پی اس با اینکه ویژه گیهای خوبی داره، خیلی نچسبه!
    به چند جهت در مقایسه با نسخه های قبلی از فیفا 14 خوشم میاد. (نظر و برداشت شخصی!!)
    1. بازیکنان نسبت به نسخه ها قبلی راحتر اشتباه می کنند. این خیلی بازی رو جذاب و واقعی تر می کنه!
    2. حریف خیلی سفت و سخت دفاع می کنه و اغلب شوتها خیلی راحت بلوکه میشه. این گل زدن رو سخت کرده بازی رو داغ. (اما بعضی وقتها آزار دهنده هم میشه. )
    3. گزارش بازی واقعا عالیست! (هرچند من انگلیسی نمیدونم)
    4. صداگذاری و تشویق ها هم! خیلی طبیعیه.
    5. هوش مصنوعی عالیه و سی پی یو هم خیلی خوب با آدم بازی می کنه!
    ولی ایرادات
    1. گرافیکش در حد خودش نیست. یا بهتره بگم در حد اسمش نیست.
    2. انیمیشن بازی رو اصلا خوشم نمی یاد. تو نماهای کلی و بزرگ خیلی خوبه. ولی برا بازی از نزدیک اصلا! بازیکن مثل یه تیکه تخته اینور اونور میدوئه!
    3. وقتی می خوای با مدافع توپ مهاجم رو بگیری، مدافع یه جوری حرکت می کنه که پشت مهاجم قرار بگیره مگه اینکه خودت نذاری! (نمیدونم شاید این یه حسنه!)
    4. قبلا با یه مهاجم تو عرض محوطه جریمه حرکت می کردم، حتی با سرعت، شوت می زدم خیلی راحت شوت می زد الان من و من می کنه. البته این من و من کردن تو شوت بیشتر جاها هست.
    5. قبلا قدرت شوت رو تا نصف پر می کردی، شوتای خوبی میزدند بازیکنان. الان تا سه خط و کمی بیشتر باید پر کنی، اینم از بس که دستم نخوابیده فعلا داره اذیت می کنه.
    6. بعضی وقتا سی پی یو انگار که قسم خورده توپ رو اذت بگیره، یه کارایی می کنه که آدم واقعا جا میخوره.
    خوشبختانه یا بدبختانه من اصلا کریر و لیگ و اینا رو بازی نمی کنم تا با ایرادات دیگه برخورد کنم.
    دوست عزیز ، من پست شما رو دقیق خوندم و اینکه اینا همه نظر شما بود رو هم کامل متوجهم،اما کاملا مخالفم باتون...
    چند مورد بود که به نظرم شاید اشتباه میکنید :
    مثلا مورد 6 در قسمت نکات منفی:این مورد بیشتر توت فیفا 13 به چشم میومد،ووقتی بازیکنتون توپ رو از دست میداد این حالت پیش میومد و بازیکنای حریف با یه پرس خیلی شدید سریعا توپ رو ازت میگرفتن....
    مورد 5 رو که کاملا مخالفم...اصلا اولین موردی که توی فیفا 14 باش برخورد کردم همین بود که قدرت شوت ها به نظرم خیلی خوب و طبیعی شدن و شوت های محکم رو میشه واقعا دید و حس کرد و همچنین دروازه بان ها نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشتن اما هنوز جای کار دارن...
    مورد 4:من شخصا با فیفا 13 نمیتونستم با حرکت در عرض شوت خوب بزنم،اما اینکارو تو 14 دارم خیلی راحتتر انجام میدم...
    مورد 3 رو اصلا متوجه نمیشم!!
    مورد 1:کاملا موافقم شدید!!
    در مورد مورد 2:شما رو Pc بازی میکنید یا XBOx؟چون من رو Pcخیلی راحتترم...ولی با Xboxداشت حالم به هم میخورد از بازی....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، من پست شما رو دقیق خوندم و اینکه اینا همه نظر شما بود رو هم کامل متوجهم،اما کاملا مخالفم باتون...
    چند مورد بود که به نظرم شاید اشتباه میکنید :
    مثلا مورد 6 در قسمت نکات منفی:این مورد بیشتر توت فیفا 13 به چشم میومد،ووقتی بازیکنتون توپ رو از دست میداد این حالت پیش میومد و بازیکنای حریف با یه پرس خیلی شدید سریعا توپ رو ازت میگرفتن....
    مورد 5 رو که کاملا مخالفم...اصلا اولین موردی که توی فیفا 14 باش برخورد کردم همین بود که قدرت شوت ها به نظرم خیلی خوب و طبیعی شدن و شوت های محکم رو میشه واقعا دید و حس کرد و همچنین دروازه بان ها نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشتن اما هنوز جای کار دارن...
    مورد 4:من شخصا با فیفا 13 نمیتونستم با حرکت در عرض شوت خوب بزنم،اما اینکارو تو 14 دارم خیلی راحتتر انجام میدم...
    مورد 3 رو اصلا متوجه نمیشم!!
    مورد 1:کاملا موافقم شدید!!
    در مورد مورد 2:شما رو Pc بازی میکنید یا XBOx؟چون من رو Pcخیلی راحتترم...ولی با Xboxداشت حالم به هم میخورد از بازی....
    نظرات شما هم خیلی جالبه.
    این اختلاف نظر بیشتر فکر کنم به سبک بازیمون برمی گرده.
    من رو پی سی بازی می کنم. اتفاقا با فیفا 14 خیلی خیلی راحتترم تا فیفا 13. واقعا خوشم میاد ازش. ولی جدی گفتم من تو 13 با حرکت تو عرض، مثلا با مسی گل هم می زدم ولی اینجا به سختی می تونم حتی شوت کنم. یعنی تا بیام شوت کنم، یا میگیرن یا بلوکه می کنند. فک کنم باید بیشتر فضا رو باز کنم برا شوت زن!!!
    مورد 5 هم منظورم خوب یا بد بودن شوت ها نبود. اینکه شوتها بهتر شدن، با شما صد در صد موافقم. حتی تا حدودی حس شوت کردن هم انتقال پیدا می کنه به آدم از بس نرم، با سرعت خوب و منطقی هستش. منظورم این بود که وقتی قبلا دکمه رو 1 ثانیه نگه میداشتم تا بازیکن شوت مورد نظر رو بزنه، الان باید مثلا 3 ثانیه نگه دارم تا همون شوت رو بزنه. (با در نظر گرفتن اینکه سرعت قدرت و ارتفاع هر دو شوت یکی باشه)
    مورد 6 هم منظورم اینه که مثلا وقتی بازیکن من توپ رو تو پای حریف میزنه، توپ یکی دو متری جدا میشه، هر کاری می کنم نمیره دنبالش (این اتفاق همش یک ثانیه یا کمی بیشتر طول می کشه). این کلا فقط دو سه بار اتفاق افتاده. چیزی مهمی به نظر نمیاد. ولی گفتم بگم.
    درواقع ایراداتی که گرفتم، زیاد مهم نیستن! فیفا 14 واقعا عالیه.
    فقط خدا خدا می کنم که یکی از این آپدیتها انیمیشن بازی رو نرمتر از اینی که هست بکنه، اونوقت فیفا میشه محشر کبری!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نظرات شما هم خیلی جالبه.
    این اختلاف نظر بیشتر فکر کنم به سبک بازیمون برمی گرده.
    من رو پی سی بازی می کنم. اتفاقا با فیفا 14 خیلی خیلی راحتترم تا فیفا 13. واقعا خوشم میاد ازش. ولی جدی گفتم من تو 13 با حرکت تو عرض، مثلا با مسی گل هم می زدم ولی اینجا به سختی می تونم حتی شوت کنم. یعنی تا بیام شوت کنم، یا میگیرن یا بلوکه می کنند. فک کنم باید بیشتر فضا رو باز کنم برا شوت زن!!!
    مورد 5 هم منظورم خوب یا بد بودن شوت ها نبود. اینکه شوتها بهتر شدن، با شما صد در صد موافقم. حتی تا حدودی حس شوت کردن هم انتقال پیدا می کنه به آدم از بس نرم، با سرعت خوب و منطقی هستش. منظورم این بود که وقتی قبلا دکمه رو 1 ثانیه نگه میداشتم تا بازیکن شوت مورد نظر رو بزنه، الان باید مثلا 3 ثانیه نگه دارم تا همون شوت رو بزنه. (با در نظر گرفتن اینکه سرعت قدرت و ارتفاع هر دو شوت یکی باشه)
    مورد 6 هم منظورم اینه که مثلا وقتی بازیکن من توپ رو تو پای حریف میزنه، توپ یکی دو متری جدا میشه، هر کاری می کنم نمیره دنبالش (این اتفاق همش یک ثانیه یا کمی بیشتر طول می کشه). این کلا فقط دو سه بار اتفاق افتاده. چیزی مهمی به نظر نمیاد. ولی گفتم بگم.
    درواقع ایراداتی که گرفتم، زیاد مهم نیستن! فیفا 14 واقعا عالیه.
    فقط خدا خدا می کنم که یکی از این آپدیتها انیمیشن بازی رو نرمتر از اینی که هست بکنه، اونوقت فیفا میشه محشر کبری!
    بازی رو تو استادیوم های کوچیک که تماشاگر کمتری جای میگیره بزار بازی رون تر و بهتر اجرا میشه .نمیدونم شاید این حس من باشه فقط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •