تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 720 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان تنظیمات gama و White balance بصورت تنظیمات اولیه زیر طبق دفترچه ی راهنماش فقط روی مود pc قابل دیدن و استفادس.(البته تی وی من سری m هستش.)

* pc input mode only

2. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اینی هم که من از گناوه گرفتم سری M هست
    ممنون می شم لینک دانلود فریمور جدید ST30-M برای 42 اینچ رو بزارین

سلام
    مرسی دوست عزیز
    والا من چون فلش 2 گیگ دم دستم بود MKVهایی که ریختم همه زیر 2 گیگ بودن ولی هیچ کدومو نخوند
    در مورد ----- اتفاقا تو فکرشم، ولی تو مدلش موندم، شما چی داری؟؟ راضی هستی؟؟ اینجا تاپترین مدلی که گیر میاد Xruiser HD 400+ هست
    سپاس
    شما آپدیتش کن ببین درست میشه
    اگه زیاد اهل انگولک کردن ----- ودردسرای خاص خودش (البته مزیتای خاص خودشم داره) نیستی لینوکسی نگیر.همین مدلی که میگی شبه لینوکسی هست که کیفیت تصاویر sd پایین و hd خوبی داره.من اول خواستم همینو بگیرم که وقتی دیدم ایراد تصاویر Sd و هنگ کردنای زیاد داره بیخیالش شدم و با همین پول Strong 4902 گرفتم که کیفیت تصویر Sd با یه خورده اغراق در حد hd هستش و بهترین مزیتشم همینه. و 1080p(دیگه جلو مادرت سربلند هستی ) تو همین قیمت cube revo 250 هم خوبه تقریبا میشه گفت لینوکسیه و 1080i .ولی اگه پولش برات مهم نیست vu + solo بگیر یه ----- تمام حرفه ای و از کار در اومده قیمتشم حدود 400 تومنه.اگه ----- بهتر وگرونترم خواستی که چه بهتر(بعدا میگم)
    (دوستان ببخشید اگه به تاپیک مربوط نبود.گفتم شاید مفیدباشه)

اینم لینک آپدیت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MOOSHII; 19-11-2011 at 02:48.

4. 6 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که میخوان تصویر sd رو با کیفیت قابل قبول بگیرن حتما از یک ----- 1080p با پورت hdmi تصویر بگیرن .
    تو ----- های زیر 300 تا جایی که من می دونم فقط 4902 کیفیت تصویر خوبی داره .

6. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پاناسونیک هیچوقت واسه سریهای R آپدیت نداده.
    اصلاً توقع نداشته باشید واسه ایران آپدیت بزاره.
    دوستانی که جنس قاچاقی سری M گرفتنه میتونن استفاده کنن.
    البته آپدیتهاشم چیز خیلی خاصی به TV اضافه نمیکنه.
    اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...
    شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
    کسی امتحان نکرده؟
    خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...
    شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
    کسی امتحان نکرده؟
    خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.
    اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.
    دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
    سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.
    کد:
    من الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنم

این هم ایمیلشون هست بقیه دوستان هم اگه تونستن ایمیل بدن
    customercare@ae.panasonic.com
    Last edited by persian_m; 19-11-2011 at 10:51.

9. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خاور میانه. R سفارش ایرانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دیروز مودم (وایرلس) رو با لن وصل کردم به تی وی و رفتم توی Viera Tools - Media Server دیدم خودش لپتاپ رو شناخت و دوتا فایل تصویری با فرمت wtv و mpeg رو شناخت و پلی کرد. جالب بود. ولی مثل اینکه فقط همین دوتا رو ساپورت می کنه.

بعد این به فکر این افتادم که از لپتاپ به صورت وایرلس فیلم هام رو تی وی ببینم. کسی تونسته این کارو بکنه؟ این تی وی dlna داره؟
    بله Dlna داره و عکس و موزیک و فیلم از طریق Windows media player که در منو stream گزینه turn on media stream فعال باشه خیلی راحت در تلویزیون قابل دیدن و شنیدن هست در ضمن هر وسیله دیگی مثل موبایل که قابلیت Dlna باشه میتونی به مودمت وصل کنی و عکس و موزیک رو در تلویزیون ببینی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

5

اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.
    دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
    سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.
    کد:
    من الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنم

جدا اینجوری؟
    شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
    اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
    یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
    اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
    حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
    یا 50VT20 3050 ؟
    من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
    دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟!
    کمک بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جدا اینجوری؟
    شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
    اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
    یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
    اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
    حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
    یا 50VT20 3050 ؟
    من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
    دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟!
    کمک بفرمایید.
    خیر دوست عزیزvt30 قسمت isf mode رو داره و به راحتی کالیبره میشه اما نرم افزار اون رو هم اگه سری r باشه نمیشه آپدیت کرد

14. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کد:

من قبلا ایمیل زدم البته نه در این رابطه خوب جواب می دهند الآن هم یک ایمیل البته بیشتر پرسشی بود اگر متن اعتراضی دارید بگذارید تا همه ایمیلش کنیم

16. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •