قاسم دهنوی به سپاهان پیوست و با پرسپولیس به توافق رسید و به استقلال نزدیک شد و با مس کرمان مذاکره کرد و دلش با هواداران تراکتورسازی است.
و الان دیگه محروم شد![]()
قاسم دهنوی به سپاهان پیوست و با پرسپولیس به توافق رسید و به استقلال نزدیک شد و با مس کرمان مذاکره کرد و دلش با هواداران تراکتورسازی است.
و الان دیگه محروم شد![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-06-2013 at 15:49. دليل: حاشیه
ناصر داداش این عکسا هم پیش زمینه ی پستت :
جواد لالیگایی
و زمانی فرا رسید که تیم ملی هم آبی شد ... مرسی جواد . مرسی بچه ها ...
Last edited by Mohammad.F.M; 13-06-2013 at 14:51.
ویدئو گل ۴۰ متری محمود فکری به پرسپولیس / دربی های به یاد ماندنی – قسمت اول
خوب یادم نیست که سال ۸۲ بود یا ۸۳…
یه دربیِ ۱۰۰ هزار نفریِ دیگه
یک بر صفر جلو بودیم. گل اول رو سامره زده بود! مثل دربی سال قبلش باز هم همون دقایق اول گل رو زد.
حالا نیمه دوم شروع شده بود و زمان زیادی نگذشته بود که کاپیتان قرمز پوش رو نوازی خطا کرد!
خیلی فاصله زیاد بود! فکرشم نمیکردم کسی مستقیم شوت بزنه، نوازی و فکری پشت توپ ایستاده بودن و من منتظر یه سانتر از نوازی بودم!
فرزاد رفت کنار توپ ایستاد، بعد از چند ثاینه توپ رو آروم هل داد جلو پای کاپیتان… کاپیتان از فاصله ۴۰ متری در کسری از ثانیه توپ رو فرستاد کنج دروازه ساشا ایلیچ!
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bieteh.com/dl/vahid/Derby/fekri-40meti-derby.flv
فاصله a و b را حذف کنید
Last edited by king of the kings; 13-06-2013 at 15:12.
حمودی:شنبه تیم جدیدم را معرفی می کنم/به تصمیم نهایی ام نزدیک شده ام
مدافع فصل گذشته تیم استقلال گفت:فعلا چیزی صد در صد قطعی نیست.
علی حمودی درباره آخرین وضعیت خود و اینکه از میان استقلال یا سپاهان کدام تیم را انتخاب می کند اظهار داشت:در حال بررسی جمیع جهات هستم تا بهترین تصمیم را بگیرم.تا حدود زیادی به تصمیم نهایی ام نزدیک شده ام اما فعلا چیزی صد در صد قطعی نیست.
وی درباره اینکه چه زمانی تصمیم نهایی اش را اعلام می کند گفت:روز شنبه از بین یکی از این دو تیم انتخاب نهایی ام را انجام خواهم داد و تیم جدیدم را معرفی می کنم.
افشین: کارم درست شود لژیونر میشوم
Abieteh
Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-06-2013 at 20:10. دليل: حاشیه
فرهاد - ارسطو محمدی - علی چینی - نمیشناسم- محمد مومنی
جمعه ی هفته ی آینده قرعه کشی مرحله ی 1 چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار خواهد شد
شب جمعه به یاد مرحوم ناصر حجازی
fb
وای ارسطوبه کل فراموشش کرده بودم . این تیم تقریبا زمان شروع عاشقی ما بود با استقلال ...
سیروس ، ارسطو ، علی لطیفی ، حسن زاده ، طباطبایی و دیگران
یادمه یکی از پیراهن های اون زمان اس اس هم آدامس پرستو بود![]()
با این اوضاع فصل بعد اصلا استقلالی خواهیم دید ؟!
100% یه استقلال خوب مثله چند سال اخیر که همیشه جزو بهترین ها بوده را خواهیم دید
درسته مدیر عامل و مربی تیم در سفر و گشت و گذار هستند اما یه نفر هست به اسم علی امیری که داره کار خودشو انجام میده خیلی هم در زمینه نقل و انتقالات خبره هستش
نگران نباشید استقلال فصل بعد ظرفیت اینو داره که باز هم به قهرمان ایران و قهرمان آسیا بدل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)