تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 308 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سودای برزیلی ها در نیوکمپ از روماریو تا نیمار

ستاره سابق سانتوس آخرین مهاجم برزیلی در بارسلونا است. روماریو (1993)، رونالدو (1996)، ریوالدو (1997)، رونالدینیو (2003) و نیمار (2013).

نیمار به ادامه آن مهاجمان برزیلی می پیوندد که چهار تن از بهترین بازیکنان رو به جلو در چند دهه گذشته بوده اند. همه آنها در نیوکمپ به موفقیت دست یافته اند حالا نوبت نیمار داسیلوا فرا رسیده است.

حضور کوتاه روماریو و رونالدو

زمانی که روماریو به بارسا پیوست به خاطر مهارتهای فوق العاده ای که داشت به او لقب «فوتبالیست کارتونی» را داده بودند و او قلب هواداران بارسا را با حرکات جادویی اش در فصل 94-1993 تسخیر کرد. او وعده ی زدن 30 گل را داد و در تیم رویایی کرایوف درخشید و قبل از به دست آوردن جام قهرمانی چهارمش به قولش عمل کرد. روماریو در نیمه های فصل بعدی به برزیل بازگشت.

بلافاصله پس از خروج روماریو، رونالدوی 19 ساله به نیوکمپ رسید. او یک مهاجم فوق العاده قدرتمند و با تکنیک بود و در یک فصلی که در بارسا حضور داشت 47 گل در 51 بازی به ثمر رساند که گلهایش شامل بعضی بازیهای کلاسیک حساس مانند Compostella یا هتریکی که در مقابل والنسیا انجام داد می شود.

ریوالدو و رونالدینیو الهام بخش یک نسل

زمانی که رونالدو به اینتر نقل مکان کرد ریوالدو از دپورتیوو به نیوکمپ آمد. ریوالدو با پای چپ ظریف و مهارتهای فوق العاده اش ستاره تیم فن خال شد و دو عنوان قهرمانی لیگ را کسب کرد. او در سال 1999 عنوان بهترین بازیکن جهان را کسب کرد و در حالی که تیم به مشکلاتی برخورده بود کمک کرد تا تیم در اوج باقی بماند. ورود رونالدینیو در سال 2003 نقطه عطفی در دارایی باشگاه به ارمغان آورد و لبخند به چهره ی هواداران برگشت. وی پس از پنج سال و بدون کسب یک جام، تیم را به دومین قهرمانیش در اروپا رساند و در سال 2005 عنوان بهترین بازیکن جهان را به خود اختصاص داد.

اواریستو، جیووانی و اندرسون

روماریو، رونالدو، رونالدینیو و ریوالدو شاید موفق ترین بازیکنان برزیلی بارسا بوده اند ولی آنها تنها کسانی نیستند که هواداران را در نیوکمپ خوشحال کرده اند. به عنوان مثال در سال 1950، اواریستو د ماکدو از 219 بازی که انجام داد 173 گل به ثمر رساند.چند دهه بعد و در اواخر دهه 90 جیووانی سیلوا و سونی اندرسون نیز عملکردهای خوبی داشته اند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علیرضا میرزایی/ FCBarcelona.ir
    کورنیا ال‌ پرات ورزشگاهی سخت برای بارسا

تیم بارسلونا در سه بازي كه در ورزشگاه جديد اسپانیول به ميدان رفته تنها در يك بازي پيروزي بوده است. در پنج دیدار خانگی قبلی خود چهار بار مساوی کرده و یک بار نیز شکست خورده است.

تیم روز یک شنبه برای چهارمین بار از سال ۲۰۰۹ در کورنیا ال‌ پرات به مصاف اسپانیول می رود. در حال حاضر بارسا یک برد (۵-۱ ،۲۰۱۰/۱۱) و دو تساوی (۰-۰ ،۲۰۰۹/۱۰ و-۱-۱ ،۲۰۱۱/۱۲) کسب کرده است.تاریخ می‌گوید که همواره دیدار‌های خارج از خانه برابر اسپانیول برای آبی اناری‌ها سخت و پیچیده بوده است.

فصلی پر افت خیز برای اسپانیول

آبی و سفید پوشان که هنوز در محدوده کسب سهمیه اروپایی فصل بعد قرار ندارند فصل غیر عادی را پشت سر گذاشتند. آن‌ها در پنج بازی قبلی‌ خانگي‌شان پیروزی به دست نیاوردند، هر چند که یکی‌ از آن دیدار‌ها تساوی ۱-۱ مقابل رئال بود. دیداری که قهرمانی لالیگا برای بارسا را تضمین کرد.

تقریباً بدون شکست در خانه از آغاز سال نو

قبل از این پنج بازی- چهار تساوی و یک شکست- اسپانیول پنج بازی پیاپی خود در خانه را با پیروزی پشت سر گذاشت. بتیس (۱-۰)، لوانته(۳-۲)، سلتا(۱-۰)، دپورتیوو(۲-۰). هیچ کدام از این تیم‌ها نتوانستند امتیازی از ورزشگاه کورنیا ال‌ پرات کسب کنند.

مترجم: سپهر مظفري/ FCBarcelona.ir
    پرواز آدام ترائوره به مراحل بالاتر

لیونل مسی در زمان خودش در لاماسیا به دلیل استعدادش، درطول یک سال در سه تیم بازی کرده است. اخیرا بازیکنان مختلفی کار مشابه ای انجام داده اند که آخرین آنها آداما ترائوره دیارا 17 ساله است.

آداما بال راست اسپانیایی تبار اهل مالی است. او متولد 25 ژانویه 1996 در بارسلونا است و در هاسپیتالت دِلوبرگات بزرگ شده است. این بازیکن 17 ساله، بازی هایش را برای تیم اول جوانان بارسلونا انجام می دهد و عضو تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیاست.

این مهاجم در 9 سالگی به بارسا پیوست و در حال حاضر هشتمین فصل حضور خود در باشگاه را سپری می کند. تحت نظر جوردی کوندم ، آلبرت پوییگ، آندرس کاراسکو، فران آرتیگا، کوئیکه آلوارز، گارسیا پیمینتا و حالا با جوردی وینیالس.

با اینکه آدام نمایش خوبی در سیستم جوانان داشته، ولی او در فصل 2011-12 با بازی کردن در تیم اول کادت خود را مطرح کرد که منجر به حضور پاره وقت او در تیم دوم جوانان زیر نظر گارسیا پیمینتا شد. در جایی که او به قدری خوب بازی کرد که توانست در سن 15 سالگی به تیم اول جوانان راه یابد و در شروعش در ابتدای فصل 2012 در برابر رئوس (4-0) او 16 دقیقه به میدان رفت و دو پاس گل برای مهاجم کامرونی جیان- ماری دونگو سافاک فراهم کرد.

این فصل در ترکیب اولیه تیم اول جوانان زیر نظر جوردی وینیالس در میان حضور سرجی سمپر و فابریس اندوئا حضور پیدا کرد.به این ترتیب او توانست لیگ را تصاحب کند و در تورنومنت NextGen Series حضور پیدا کند جایی که تیم بعد از صعود از مرحله گروهی، در دور یک شانزدهم مغلوب چلسی شد. بازی در برابر تاتنهام بهترین نمایشش در رقایت های اروپایی بود که توانست دو پاس گل برای ساندرو رامیرز مهاجم فراهم کند.در پنج بازی که او برای تیم زیر 21 سال های اسپانیا انجام داده است ، او یک گل در برابر کرواسی به ثمر رسانده و دو پاس گل برای هم تیمی های خود در برابر آذربایجان ساخته است.

این جوان به سخت کوشی بسیار و انضباط شناخته شده است و مشتاق یادگیری از هم تیمی ها و مربیانش است. او دارای سرعت بسیار بالایی است که در مصاف های تک به تک و حمله از جناحین ، نمود پیدا می کند. این بازیکن بین المللی اسپانیایی تبار، راست پا است و در سمت راست زمین بازی می کند که به او اجازه سانتر کردن می هد.این توانایی به همراه مهارت دریبل زنی عالی و فیزیک خوب برای یک بازیکن در سن خودش، از او بازیکنی ساخته که مورد توجه قرار گیرد.

فصل آینده شاید شاهد حضور او در تیم دوم بارسلونا باشیم، مخصوصا اگر جرارد دلوفئو (که به تازگی قراردادش را با باشگاه تا سال 2017 تمدید کرده است) به تیم اول راه پیدا کند.

مترجم: پارسا مظفري/ FCBarcelona.ir

2. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی امشب از شبکه 3 پخش نمیشه؟

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

لیونل آندرس مسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشه ای از افتخارات این ستاره ی بی چون و چرای فوتبال دنیا

افتخارات تیمی :

قهرمانی در رقابت های فوتبال زیر بیست سال جهان ( 2005 )

قهرمانی در سوپر جام اروپا ( 06-2005 و 09-2008 و 11-2010 )

قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا ( 06-2005 و 09-2008 و 11-2010 )

قهرمانی در لالیگای اسپانیا ( 06-2005 و 09-2008 و 10-2009 و 11-2010 )

قهرمانی در سوپر جام اسپانیا ( 06-2005 و 09-2008 و 10-2009 و 11-2010 )

قهرمانی در کوپا دل ری ( 09-2008 و 12-2011 )

قهرمانی در جام باشگاه های جهان ( 2009 و 2011 )

افتخارات فردی :

بهترین بازیکن جوان جهان ( 2006 - 2007 - 2008 )

بهترین گلزن جام جهانی زیر 20 سال ( 2005 )

بهترین بازیکن جام جهانی زیر 20 سال ( 2005 )

بهترین بازیکن لالیگا ( 2009 - 2010 - 2011 - 2012 )

بهترین گلزن لالیگا ( 2010 - 2012 )

کفش طلای اروپا ( 2010 - 2012 )

توپ طلای جهان ( 2009 - 2010 - 2011 - 2012 )

بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا ( 2009 - 2010 - 2011 - 2012 )

بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا

زدن بیشترین گل در یک سال با 91 گل

جایزه ی آلفردو دی استفانو ( 2009 - 2010 - 2011 )

===================
    =====================

اینهمه افتخار برای یه بازیکن خیلی زیاد نیست؟تازه اینا فقط افتخاراتشه . رکوردا و آماراش نیست !!! تازه این فقط یه بازیکن این تیمه ! تازه این تیم چند تا دیگه از بهترین ستاره های دنیا رو داره ( ژاوی - اینیستا - پیکه ) . حالا همه و همه جمع شدن یه تیم به اسم بارسلونا درست شده . بعد ازتون میپرسن بهترین تیم جهان ؟ میتونی جز بارسلونا اسم تیم دیگه ای به زبون بیاری؟

5. 8 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

رورا: «داربی همیشه خاص است»

کمک مربی تیم انتظار دارد که در ورزشگاه کورنیا شاهد بازی فیزیکی و پیچیده ای باشد. او اظهار کرد که تیتو ویلانووا در شرایطی بسیار مناسب از نیویورک بازگشته است.

جوردی رورا در مصاحبه با خبرنگاران درباره داربی یک شنبه شب صحبت کرد. کمک مربی تیم مصاحبه خود را با بیان جملاتی جهت روحیه بخشیدن به مدافع اسپانیول، ویکتو آلارز که پنج شنبه گذشته یک عمل قلب موفق را پشت سر گذاشت آغاز کرد. او در مورد آنالیز بازی امشب گفت: «همانند تمامی بازی هایی که در ورزشگاه کورنیا انجام داده ایم، توقع یک بازی پیچیده و فیزیکی را داریم. داربی همیشه حساس بوده است» .

ویلانووا در شرایط مناسب

اگر تمام موارد طبق برنامه پیش برود، تیتو ویلانووا پس از بازگشت از سفر نیو یورک، به روی نیمکت تیم در بازی امشب خواهد نشست. رورا گفت: «او در شرایط جسمی مساعد و شادمان از نیو یورک بازگشته است. نتیجه آزمایشات خوب بوده و از نظر من او در مسیر سلامتی قرار دارد».

رورا که در غیاب تیتو (به دلیل درمان) نقش کلیدی را ایفا می کند، در ادامه مصاحبه خود عنوان کرد: «من با آرامش و صداقت این مسئولیت را پذیرفته ام. تنها سعی کرده ام که تاثیر غیبت مربی تیم را تا حد امکان کمرنگ کنم».

فهرست مصدومان

همچنین رورا در مورد فهرست مصدومین باشگاه نیزنکاتی را اشاره کرد. او در مورد کارلس پویول گفت: «می توان گفت که او فرصتی در این فصل ندارد. ما او را تحت فشار قرار نخواهیم داد و تنها چیزی که از او می خواهیم این است که با آرامش روند معالجات خود را دنبال کند». همچنین وی در مورد دنی آلوز خاطر نشان کرد: «او خوب و آماده به نظر می رسد. در مورد حضور او در بازی امشب نیز تصمیماتی اتخاذ خواهد شد».

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

7. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بازی امشب از شبکه 3 پخش نمیشه؟

مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا- بارسلونا و ساراگوسا(ضبطی)
    زمان پخش:سه شنبه7 خرداد -ساعت 00:10بامداد
    tv3.ir

9. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا- بارسلونا و ساراگوسا(ضبطی)
    زمان پخش:سه شنبه7 خرداد -ساعت 00:10بامداد
    tv3.ir
    ممنون
    دیشب از شبکه ورزش پخش شد و دیدیم!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پدر نيمار:نيمار به من گفت يك بازي در كنار مسي به يك فصل بازي در كنار رونالدو ترجيح ميدم

************************************************** **************************
    تیترهای روزنامه اسپورت-27 می

اشک های ستاره

نیمار با سانتوس خداحافظی کرد
    امروز قرارداد را امضا می کند
    پس از آخرین باری که پیراهن سانتوس را پوشید گفت :"باعث افتخار من است در کنار مسی ،ژاوی و اینستا بازی کنم"

تیتو به ستایش نیمار پرداخت :او بارسا را به خاطر سبک بازی انتخاب کرد

اسپانیول 0-بارسا 2 ، حالا بارسا 3 امتیاز تا رکورد فاصله دارد
    در یک بازی سخت با گل های آلکسیس و پدرو ، سه امتیاز بدست آمد تا بارسا به رکورد نردیک تر شود.

خداحافظی بارسا با پیراهن دوم این فصل

بارسا در بازی دیشب مقابل اسپانیول برای آخرین بار از پیراهن دوم این فصلش استفاده کرد.در اینجا میخواهیم مروری بکنیم بر بازیهایی که بارسا این پیراهن را برتن کرده :

لیگ
    اوساسونا 1 - بارسلونا 2
    ختافه 1 - بارسلونا 4
    دپورتیوو 4 - بارسلونا 5
    مایورکا 2 - بارسلونا 4
    لوانته 0 - بارسلونا 4
    سوسیه داد 3 - بارسلونا 2
    گرانادا 1 - بارسلونا 2
    ساراگوسا 0 - بارسلونا 3
    آتلتیکو مادرید 1 - بارسلونا 2
    اسپانیول 0 - بارسلونا 2

کوپا
    آلاوز 0 - بارسلونا 3

لیگ قهرمانان
    میلان 2 - بارسلونا 0
    پاریس سن ژرمن 2 - بارسلونا 2

در مجموع : 10 پیروزی - 1 تساوی - 2 شکست

ضمن اینکه بارسلونا با 2 گلی که دیشب زد اولین تیم تاریخ لالیگا شد که در بازیهای بیرون از خانه بیشترین گل را زده است (52 گل)

مصاحبه تیتو در مورد نیمار

"به کادر فنی برای گرفتن نیمار تبریک می گویم
    انتقال نیمار خیلی مهم بود و ما مدت طولانی به دنبال آن بودیم
    به نیمار برای ترجیح مسائل ورزشی به مسائل مالی تبریک می گویم. من مطمئن هستم که و در اروپا خوب کار خواهد کرد و به تیم ما کمک می کند از این که هستیم بهتر شویم ."
    "نیمار بازیکنی بود که به دنبالش بودیم دو سال نیم پیش این خواسته را با باشگاه در میان گذاشتیم و باشگاه هم در این مورد خوب عمل کرد درست مثل جوردی آلبا که به خوبی در تیم جا افتاده . نیمار بازیکن با کیفیتی است و ما به دنبال بازیکنان با کیفیت بالا هستیم ."
    "این که می گویند نیمار بازیکن یوتیوبی است چیز خوبی است و نشان می دهد که بازی ها و گل های درخشانی داشته . او بارسا را انتخاب کرده چون می داند که در سیستم بارسا می تواند جا بیفتد. اگر به دنبال پول بود کاری از ما بر نمی آمد "
    "این یک خط حمله رویایی است . با بازیکنان بهتر شانس بیشتری برای برنده شدن داریم و باید حد اکثر استفاده را از این ترکیب بکنیم . نیمار به بارسا آمده که دوره ای طولانی داشته باشد ."
    تیتو در مورد حذف بارسا از لیگ قهرمانان اروپا گفت :
    "خیلی بد شد که در زمانی حساس مصدومیت هایی کلیدی داشتیم . می توانستیم به فینال برسیم . الان دیگر گذشته و من به بایرن تبریک می گویم ولی ما لیگ را در سطح بالایی به پایان بردیم."
    "بهتر است در مورد ١٠٠ امتیاز حرفی نزنیم یک بازی مانده که ما برای برد به میدان می رویم ."
    تیتو در مورد مورینیو گفت :
    "آمدن مورینیو به رئال جنجال زیادی به پا کرد . او یکی از بهترین و موفق ترین مربیان حال حاضر است و برای او آرزوی موفقیت می کنم . او همیشه به دنبال بردن بوده در این امر موفق بوده. این سبک اوست "

پیوستن تیاگو به باشگاه ۱۰۰تایی‌ها
    تیاگو دیشب صدمین بازیش را برای تیم بارسا انجام داد

نیمار:
    "بازی در کنار مسی، ژاوی و اینستا برای من یک افتخار است."

"حضور در بارسلونا برای من یک رویا بود. خدا رو شکر، حالا می توانم به این رویای خودم برسم."
    "دنی آلوز کسی بود که خیلی زیاد به من نصیحت می کرد که به بارسا بیایم. او صحبت های زیادی دربارهء بارسا با من کرد."
    "دقیقاً نمی دونم کی به بارسا باید سفر کنم. اما احساس خوبی دارم، از سانتوس ممنونم و از همین الان به فکر حضور موفق در بارسا هستم."

صحبتهای ویلانوا پس از بازی

در ابتدا تبریک میگویم به بایرن، آنها سزاوار این قهرمانی بودند و فصل بسیار خوبی‌ داشته اند

امشب ما در حالی‌ به میدان آمدیم که قهرمان لیگ بودیم و میتوانستیم آرامتر بازی کنیم اما بازی امشب چیزهای زیادی در رابطه با این تیم گفت.

بارترا در ترکیب؟
    من به او ایمان دارم ولی‌ من نیز باید انتخاب کنم من آدریانو را از همه لحاظ ترجیح میدهام

کسب ۱۰۰ امتیاز عنوان خاصی‌ نیست اما ما به آن نزدیکم و قطعاً سعی‌ می‌کنیم آنرا نیز به دست آوریم. متاسفانه چند امتیاز ساده را در طول فصل از دست دادیم

آمدن نیمار؟
    او پیشنهادات بهتری داشت و با انتخاب بارسا نشان داد او به ورزش اعتقاد دارد و این را به پول ترجیح میدهد
    بارسا شاید بتواند توانایهای نیمار را زودتر از بقیه تیمها نشان دهد. حتما برای آن تلاش خواهیم کرد

ما از ۲سال پیش به دنبال نیمار بودیم اما تقدیر آن بود که او امسال به این تیم بیاید.
    او به راحتی‌ گل‌ میزند، تلاش زیاد می‌کند، و باید دید در فوتبال اروپا خود را چگونه نشان میدهد. همه تیمهای بزرگ خواهان او هستند و این نشان میدهد او بازیکن خوبی‌ است همه نمیتوانند اشتباه کنند

و در آخر من همچنان سرمربی این تیم برای فصل آینده هستم و چیزی برای من تغییر نکرده است

اشکهای نیمار قبل از آخرین بازیش برای سانتوس مقابل تیم فلامینگو

نیمار فردا قراردادش را با بارسا امضا میکند و در روز 4 ژوئن به هواداران بارسلونا در نوکمپ معارفه میشود

با توجه به تساوی رئال در دیدار با سوسیداد
    اختلاف امتیاز با رئال باز هم بیشتر شد و به 15 رسید

الکسیس در 4 بازی آخرش برای بارسا 4 گل زده و اینم نمودار پاس های سالم تیاگو در نیمه ی اول

بی احترامی اسپانیولی ها به بارسا

هنگام تونل افتخار زدن تیم اسپانیول هواداران این تیم به بارسا پشت کردن
    ضمن اینکه بازیکنان اسپانیول هم در اقدامی عجیب تی شرتهای سفید رنگی رو روی لباسشون پوشیده بودن

Last edited by runner; 27-05-2013 at 13:03.

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چند تصویر از نیمار

محتوای مخفی: ادامه 

Last edited by M A S 0 U D; 27-05-2013 at 13:42.

14. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

نگاهی به گرانقیمت‌ترین خریدهای بارسلونا

1- ابراهیموویچ (اینتر - فصل 10-2009): 87 میلیون یورو - 46 میلیون یورو + انتقال قرضی هلب و اتوئو به اینتر
    2- نیمار (سانتوس 14-2013): 54 میلیون یورو
    3- داوید ویا (والنسیا 11-2010): 40 میلیون یورو
    4- دنی آلوس (سویا 09-2008): 36 میلیون یورو
    5- سسک فابرگاس (آرسنال 12-2011): 34 میلیون یورو
    6- مارک اوورمارس (آرسنال 01-2000): 30 میلیون یورو
    7- آلکسیس سانچز (اودینزه 12-2011): 26 میلیون یورو
    8- چیگرینسکی (شاختار 10-2009): 25 میلیون یورو
    9- رونالدینیو (پاریسن ژرمن 04-2003): 25 میلیون یورو
    10- ساویولا (ریورپلاته 02-2001): 25 میلیون یورو

16. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا اشک شوق بابت سی میلیون یورویی هست که قراره بهش برسه

فکر میکنم رکورد زده شد در این زمینه،هیچ بازیکنی تا حالا از انتقال خودش به یه باشگاه دیگه انقدر پول نگرفته((البته اگه سهم ایجنتا و واسطه ها بیشتر از 50 درصدش نباشه))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •