پس من اگه بخام بعد از مثلا دو ماه ویندوز عوض کنم چجوری از ابدیت های کاسپر بکاپ بگیرم برای بعد از نصب ویندوز؟
پس من اگه بخام بعد از مثلا دو ماه ویندوز عوض کنم چجوری از ابدیت های کاسپر بکاپ بگیرم برای بعد از نصب ویندوز؟
با سلام
ممکنه قبلا خرابکاریهای اون پچ گزارش داده نشده باشه و با آپدیت شدن کسپر،اطلاعات جدید به برنامه وارد میشه.اگه کسپر بهش گیر داده بهتره پچ رو عوض کنی.برای تشخیص بهتر پچ رو در سایت virustotal آپلود کن و ببین چندتا آنتی ویروش بهش گیر دادند و جلوی کسپر چی نوشته.
برای اعتماد سازی باید اون فایل رو به لیست استثنائات اضافه کنی.طبق آموزش زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 30-08-2013 at 17:01.
شما اپدیت های کسپر رو که برنامه دریافت می کنه رو می توانید در یک درایو دیگر ذخیر کنید.
![]()
چندتا سوال ...
اول اینکه اگه توی همون پوشه temp خودش باشه و من این پوشه رو بردارم جای دیگه ذخیره کنم میتونم بهدها هم ازش استفاده کنم؟
دوم اینکه اون دو ماه یا چند ماهی که بعدها از طریق خود کاسپر ابدیتش میکنم چی میشه؟حالا فرضا من از طریق این برنامه ابدیت افلاین رو دریافت کردم و بعدش از طریق خود کاسپر تا مثلا 4 ماه یا بیشتر ابدیت انلاین کنم...تکلیف ابدیت های این مدت چی میشه پس؟من میخام ابدیت هایی که بر میدارم کاملا بروز باشه.
شما اگه این تنظیمات رو اعمال کنید در بخش مورد نظر برنامه و خود کاسپر، آنتی ویروس شما بطور اوتوماتیک بعد دریافت آپدیت ها توسط برنامه آپدیت میشه
فقط یادتون نره که هرروز آپدیت کنین. ( البته اگه زیاد وب گردی و با ویروس ها سروکار دارین )
محتوای مخفی: Click to view
ذوستان عزیزی که میخواهند نسخه 2014 را دانلود کنند به جای لینکهای قبلی از لینک زیر استفاده کنند که در آن دیتابیس به روز شده و حاوی Patch a میباشد بنابراین حجم آپدیت پس از نصب بسیار کمتر است:
محتوای مخفی: Kaspersky Internet Security 2014
توضیح جامع و کامل برنامه Kaspersky Updater 2012
با اجرای برنامه و مشاهده محیط اصلی برنامه طبق عکس زیر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین تب Applications هستش که میتونیم نسخه هایی رو که میخواییم آپدیت های آفلاینشون رو دانلود و ذخیره کنیم رو علامت گذاری میکنیم.
که من طبق استفاده از نسخه های Kaspersky Internet Security 13.0.1.4190 و Kaspersky Pure 13.0.2.558 تیک زدم که توسط کاربر قابل تغییر هستش.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تب دوم Filters میباشد که برای تعیین سیستم عامل مورد نظر و معماری آن تیک ها را میزنیم، که من در برنامه سیستم عامل ویندوز با معماری های 32 و 64 بیت رو تیک زدم تا در دو معماری ویندوز راحت کاربرد داشته باشه.
بخش مهم اساسی برنامه Settings هستش که باید خیلی دقت شود.
در عکس زیر در Updates Source and Folder که مشاهده میکنید.
در قسمت Download گزینه اول Databases and Applications Program Modules رو انتخاب میکنیم تا علاوه بر دریافت آپدیت های برنامه، ماژول های آنتی ویروس نیز دریافت بشه و آنتی ویروس از نظر نسخه بروز بمونه.
گزینه دوم Create a Differentiated Updates Folder برای کاهش حجم ترافیک شبکه میباشد.
در قسمت Source of Updates گزینه اول Kaspersky Lab Update Servers رو انتخاب میکنیم تا آپدیت ها توسط لابراتوار کاسپر و سرور آن دانلود شود.
در قسمت Move Updates to Folder تیک در گزینه اول Current Folder باشه بهتره تا آپدیت های برنامه داخل همون پوشه ای که برنامه Kaspersky Updater هستش دانلود و ذخیره بشن تا در موقع جابجایی و انتقال برنامه و آپدیت ها به درایو و محل دیگر دچار اختلال نشین.
تب Connection Settings که مربوط به تنظیمات شبکه و پ.ر.ا.ک.س.ی سرور میباشد که من تنظیمات رو تغییر ندادم.
تب Service مربوط به تنظیماتی هستش که مهم و کاربردی هستش.
قسمت Service رو دستکاری نمیکنیم چون به دردمون نمیخوره
قسمت Post-Download Actions مهم هستش.
گزینه اول Delete Unused Update Files برای پاکسازی آپدیت های بلااستفاده و اضافی هستش که تیک بزنین بهتره.
گزینه دوم Clear Temp Folder برای پاکسازی پوشه Temp (فایل های موقت) هستش که تیک بزنین بهتره، چون آپدیت ها که در پوشه Updates طبق تنظیماتی که انجام دادیم ذخیره میشه در این پوشه هم ذخیره میشه و بدون استفاده هستش، پس بهتره برای کاهش حجم و انتقال راحت و سریع آپدیت ها توسط شما به درایو یا فلش مموری دیگه، این پوشه Temp پاکسازی بشه.
گزینه سوم Check For a New Version برای بررسی کردن نسخه جدید برنامه Kaspersky Updater هستش.
گزینه چهارم Update Kaspersky Internet Security 2013 برای آپدیت کردن اوتوماتیک آنتی ویروس توسط همین برنامه، بعد از دریافت آپدیت ها میباشد که شما باید تنظیمات آپدیت کردن آنتی ویروس رو به حالت دستی Manual قرار دهید. تنظیمات در عکس زیر قرار داده شده است.
گزینه پنجم Terminate Kaspersky Updater برای بستن خودکار برنامه بعد از دریافت آپدیت ها میباشد.
تب Schedule برای تعیین کردن دریافت آپدیت ها در زمان معینی میباشد که طبق سلیقه و علاقه شما به تنظیم آن بپردازید.
در آخر بعد از اتمام تنظیمات بر روی گزینه Start زده و دریافت آپدیت ها شروع میشود.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Captain; 30-08-2013 at 20:41.
سلام
با تشکر از I KING I عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که همه جا صحبت از این کسپر آپدیتر هست میشه لینک دانلودش رو هم بذارید؟
اگه برای نسخه 2014 بخوام آپدیتهاش رو بگیرم باید تیک 14 رو بزنم یعنی؟
سلام
به اینترنت کانکت میشدم ولی کاسپر نمیشد رستارت کردم بازم نشد بعد شات دان کردم روز بعد که روشن کردم کانکت شد ؟!!! و ترایل اکتیو شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)