با سلام و درود خدمت اساتید
اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید که آیا هدفون sony MDR-X200 به درد وسایل پرتابل مثل mp3 پلیر یا گوشی موبایل میخوره یا نه ؟
متشکرم
با سلام و درود خدمت اساتید
اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید که آیا هدفون sony MDR-X200 به درد وسایل پرتابل مثل mp3 پلیر یا گوشی موبایل میخوره یا نه ؟
متشکرم
70 اهم با حساسیت 102db نه پرتابلها بالاخص گوشی موبایل نمیتونه بطور کامل دایوش کنه البته بعضی از پلیرها مثل محصولات اپل تا 60 یا 70 % توان درایو این هدفون رو دارن ولی نه کامل که کاملا موقع پخش این کمبود احساس خواهد شد.
ممنون اقا سالار
دوستان میخواستم بدونم که یک امپ خوب برای m50 چیه ؟
راستی کسی از این سایت تهران ملودی خردید کرده که بگه معتبره یا نه ؟
متشکرم سالار خان . حالا تو مایههای 100 تومن برای پلیر پرتابل یا موبایل چه پیشنهادی دارید ؟ ( بیشتر BASS مد نظرم است )
خوب با افزایش بودجه sony xb 500 و در همین حدود panasonic rtf600 و pioneer se-m390 دارای بیش قوی مد نظرتون هستن.
سلام به همه دوباره
از عزیزان متخصص میخواستم بپرسم ببینم فرق دو تا گزینه آخری چیه ؟ و کم و زیاد بودنشون چه تا ثیری تو خروجی هدفون میذاره؟
![]()
Last edited by تاتانی; 02-06-2013 at 17:05.
سپاسگذارم از توجهتون . میشه آدرس یه سایتی رو بدید که اینایی را که فرمودید داشته باشه ؟
سلام و عصر بخیر
میخواستم بدونم که کسی هدفون audio technica m50 داره یا ازشون استفاده کرده ؟ میخواستم ازشون چند تا سوال بپرسم چون میخواهم از این ها بخرم ولی توی فروم های خارجی خیلی صحبت ها راجع به راحت نبودن هدفون ها یا داغ کردن خیلی زیاد اونها بعد از 15 دقیقه صحبت میشه
خیلی مهمه اگه میشه جوابمو بدید
ممنون
سلام دوستان من از گوش دادن به موزیک توی ماشین خیلی لذت می برم اما تو اتاقم نه نمیدونم چرا به فکرم رسید شاید از هندیزفریم باشه من کریتیو دارم 630 فکر کنم اصلم هست البته من بدون هندزفری هم لذت کافی رو تو اتاق نمی برم
در ضمن وقتی هندیزفری میزنم شدیدا احساس خستگی میکنم به نظرتون چیز جدیدی بخرم؟
بودجم هم تا 100 هست با تشکر
دوستان قیمت Klipsch s4 چنده الان؟
یکی داره دست دوم 150 میده بخرم؟ آیا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)