تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 405 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از لوله های 5 لایه و یا تک لایه و یا 3 لایه که به صورت کلاف و در متراژهای بالا تولید میشه میتونید در سیستم گرمایش از کف استفاده کنید. ولی از لوله های پلاستیکی آذین نمیتونید در گرمایش از کف استفاده کنید. مهمترین اشکال این لوله ها اینه که انعطاف پذیری بالای ندارند که مثل لوله های 5 لایه راحت خم بشن و یکی دیگه از مشکلاتش اینه که این لوله ها به صورت شاخه ای تولید میشه و حداکثر 4 متر طول داره ولی لوله های 5 لایه به صورت رولی و در متراژهای بالای 100 تا 400 متر تولید میشه.
    حالا اگر از لوله اذین استفاده کنید برای جاهای که باید خم بخوره مجبورید از زانو استفاده کنید و برای بالا بردن طول لوله از بوش استفاده بشه. که خود این زانوها و بوش ها باعث افت فشار فوق العاده زیادی در سیتم گرمایش از کف میشه و زمان اجرای خیلی زیادی هم میبره و هزینه ای به مراتب بالاتر از لوله های 5 لایه داره.
    سلام بر آقایون فنی.
    برای گرمایش از کف می خواستم بدونم آیا از لوله های پلاستیکی مثل آذین و یا سایر می شه استفاده گرد یا باید سراغ لوله های پنچ لایه رفت. و اگر امکان داره یه مقدار درباره شیر و سایر اتصالات هم یه توضیحی بدین.
    با تشکر.

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یک پکیج بوتان مدل کالدا ونزیا
    برامون نصب کردن ولی این دایره های روش رو هر چی برسی کردم به نتیجه نرسیدم که چرخش روی هر کدوم چند درجه باعث افزایش دما میشه

لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by p30g; 14-12-2014 at 08:42.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

حالا اگر از لوله اذین استفاده کنید برای جاهای که باید خم بخوره مجبورید از زانو استفاده کنید و برای بالا بردن طول لوله از بوش استفاده بشه. که خود این زانوها و بوش ها باعث افت فشار فوق العاده زیادی در سیتم گرمایش از کف میشه و زمان اجرای خیلی زیادی هم میبره و هزینه ای به مراتب بالاتر از لوله های 5 لایه داره.
    سلام
    یک مشکل دیگه ش اینه که بخاطر وصله های زیاد احتمال نشتی زیاد میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام پکیج دیواری بوتان کالداونزیا درحالت تابستانی(آبگرم) آب مصرفی سردوگرم میشودچراغ سبز بحالت چشمک زن رفته وتا دما پائین تر از 30 درجه نیایددستگاه استارت نزده و شعله روشن نمیشود لطفا اشکال را بفرمائید

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام پکیج دیواری بوتان کالداونزیا درحالت تابستانی(آبگرم) آب مصرفی سردوگرم میشودچراغ سبز بحالت چشمک زن رفته وتا دما پائین تر از 30 درجه نیایددستگاه استارت نزده و شعله روشن نمیشود لطفا اشکال را بفرمائید
    سلام دوست عزیز مثل اینکه شما هم مدل پکیج ما رو داری این دایره هاش هر کدوم چند درجه دمای آب افزایش میده ؟
    بعد یک سوال دیگه الان گداشتیم رو حالت زمستانی اون درجه که دما رو نشون میده دمای رادیاتوره یا آب مصرفی ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من یک فرولی اف 24 دارم، خیلی تون تون خراب میشه و اصلا راضی نیستم.

8. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    من یک فرولی اف 24 دارم، خیلی تون تون خراب میشه و اصلا راضی نیستم.
    سلام
    دقیقتر بگین چی چیش تند تند خراب میشه ؟

بنده نه نمایندگیش هستم نه فروشنده نه تعمیرگار پکیج اما شاید شما درست ازش استفاده نمیکنین

یا درست نصب نشده
    میشه بیشتر توضیح بدین ؟

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یک پکیج بوتان مدل کالدا ونزیا
    برامون نصب کردن ولی این دایره های روش رو هر چی برسی کردم به نتیجه نرسیدم که چرخش روی هر کدوم چند درجه باعث افزایش دما میشه

لطفا راهنمایی کنید
    دوستان لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته دهها مارک پکیج در بازار ایران حضور داشته اند و دارند . ولی در مشاوره و توصیه خرید ،ما دستگاههایی را توصیه میکنیم که خدمات فروش قوی و معتبری داشته باشند .
    ضمن اینکه خیلی اهمیت دارد که دستگاهی که شما انتخاب مبکنید در تیراژ بالا در منطقه تان حضور داشته باشد .
    چون هرقدر تعداد بالاتر باشد تامین آینده خدمات روشنتر است و قطعات یدکی فراوانتر است .

چهار مدلی را که شما نام بردی جزو پرفروش ترین و خوشنام ترین های بازار ایران هستند که البته از نظر داخلی و فنی من بوتان ، ایساتیس و آریستون را تایید میکنم .

فرولی هم دستگاه خوبیه .. شرکتش هم به خدمات بهتر و تامین رضایت مشتری تلاش داره ولی من توصیه اولم همان مارکهایی است که نام بردم .
    (هیچ تضمینی نیست که این مارک 5 سال دیگه هم در بازار اینچنین حضور داشته باشه )

اتفاقا دودکش های کوآسیکال فقط باید بصورت افقی از دیوار خارج بشه
    و خروج عمودی آن توصیه نمیشه . هرچند برای طبقه آخر میشه انجام داد و البته با دودکش های خاصی میشه عمودی هم بصورت استاندارد انجام داد !

هم کرمی و هم فرولی جزو رادیاتورهای خوب بازار هستند هرچند کرمی خوشنام و صاحب نام تر است .
    ارزش حرارتیش هم بالاتره !
    البته مارکهای خوب دیگری هم هستند .
    هرچند دقتی که لازمه برای خرید پکیج انجام بدید برای رادیاتور نیازنیست .
    چون نیازی به خدمات و فرسایش نداره .

من با دانا ترین افرادی که در بهترین آزمایشگاههای داخلی در این باره ها فعالیت دارند ارتباط دارم و همین سوال رو ازشون پرسیدم .ولی همواره در این باره نظر قطعی نمیدهند و میزان تاثیر عملی و قطعی این سختی گیرها عملا مشخص نیست .

شیر ساده توصیه میشه .
    گرما شیر خوبیه .سانیکا هم اگه پیدا کنید خیلی خوبه .

با توجه به حضور پرده ، قطعا بهترین جا همینجاییست کعه براتون گذاشتن .

مارک غیر معروف همین مشکلات رو داره .
    بعد از 5-6 سال وقتی به مشکل میخوره باید عوضش کرد و در ایران با این سطح درآمدها ،
    خیلی رواج نداره که بعد از 5سال یک دستگاه چند میلیونی عوض کنی .
    این موردی که شما میگی در مارک های معروف براحتی قابل برطرف شدن است ولی اینکه قطعه مورد نظر برای مارک شما وجود داشته باشد را باید از نمایندگی اش بپرسید .
    بطور کل از آنجا که احتمال دارد سایر قطعات به فرسوده شده باشند تعویض توصیه میشود
    با رادیاتورهای پره فولادی هم مشکلی نداره . احتمالا به خاظر فرسودگی داخلی گفتند تعویض شه که اگر بشه بهتره
    ولی اگر نمیخواید خیلی هزینه کنید میتونید عوض نکنید . فقط صافی برنجی برای مسیر برگشت بزارید .
    سام و عرض ادب و سپاس از توضیحات
    هنوز چون در خانه جدید مستقر نشدیم پکیج نگرفتم
    لطفا بفرمائید نظر شما در خصوص پکیج های بوش چیه ؟
    سری جدیدش
    گویا 38 ماه ضمانت داره و یک رادایتور پنلی سانیکا هم روش میدن
    نظرتون راجه به رادیاتورهای پره ای سانیاکا در مقایسه فنی و قیمتی با فرولی و یا کرمی و یا هر برند مورد تائید شما جیه ؟ که حالا که داره تخفیف میده و اگر پکیج تائید باشه یه دفعه همه رو از اون بگیریم
    البته این پکیج های بوش شرکت فروشنده مدعی هست کم صدا ترین پکیجه و پمپ آلمانی داره ! اما جاله من توی جستجوهای خارجی هیچ ردی از سرکت تجهیرات حرارتی بوش با این محصوص پیدا نکردم و این مدل پکیج را در سایتهای روسی و استرالیایی دیدم !

12. این کاربر از wanener بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14. این کاربر از wanener بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •