در دنيايي که همه به دنبال چشم هاي زيبا هستند
شما به دنبال نگاه هاي زيبا باشين
دکتر علی شریعتی
در دنيايي که همه به دنبال چشم هاي زيبا هستند
شما به دنبال نگاه هاي زيبا باشين
دکتر علی شریعتی
در درون جسارت ، نبوغ و قدرت سحر آميزي نهفته است.گوته
من لبخند را مظهر انسانيت مي دانم
ويل دورانت
به گرسنگي مردن بهتر که نان فرو مايگان خوردن.سعدي
در بين تمامي مردم تنها عقل است كه به عدالت تقسيم شده زيرا همه فكر ميكنند به اندازه كافي عاقلند. رنه دكارت
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
بدترين و خطرناکترين کلمات اينست: «همه اين جورند». تولستوی
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
يا چنان نمای که هستی، يا چنان باش که مینمايی
«بايزيد بسطامی»
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کسی که میخواهد رازی را حفظ کند بايد اين واقعيت را که رازی دارد، کتمان کند. گوته
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
هيچ شعری شاعر ندارد، هر خوانندهی شعری شاعر آن لحظهی شعر است. پابلو نرودا
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند. «پرمودابترا»
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نخستين نشانه فساد ترک صداقت است. «ميشل دو مونتی»
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
اگر میدانستند تا كنون چند بار حرفهای ديگران را بد فهميدهاند، هيچكس در جمع اينهمه پر حرفی نمیكرد. يوهان ولفگانگ گوته
اگر آدم خوبی با تو بدی کرد،چنان وانمود کن که نفهميدهای. او توجه خواهد کرد و مدت زيادی مديون تو خواهد بود. يوهان ولفگانگ گوته
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی
انیشتین
آن چه انسان هرگز نخواهد فهمید این است که چگونه در مقابل کسی که ما را آفریده و همه چیز ما از اوست مسوول خواهیم شد و او از ما بازخواست خواهد کرد . موریس مترلینگ
امضاي من خودش يك جمله است ولي نميدونم از كدوم بزرگوار كوچك است![]()
من اینجوری شنیده بودم :لحظه ها را برای این میگذرانیم که به خوشبختی برسیم ولی غافل از این که خوشبختی در همان لحظه هاست .
روزها رو گذراندیم تا به خوشبختی برسیم اما غافل از اینکه روزهایی که گذشت همان خوشبختی ما بودند.
البته در مفهوم هر دو تقریبا یکی هستند![]()
1- آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
2- بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی. (رودی)
3- قطعاً خاک و کود لازم است تا گل سرخ بروید. اما گل سرخ نه خاک است و نه کود (پونگ)
4- بر روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و درانسان چیزی بزرگتر از فکر او. (همیلتون)
۵- عمر آنقدر کوتاه است که نمیارزد آدم حقیر و کوچک بماند. (دیزرائیلی)
6- چیزی ساده تر از بزرگی نیست آری ساده بودن همانا بزرگ بودن است. (امرسون)
7- به نتیجه رسیدن امور مهم ، اغلب به انجام یافتن یا نیافتن امری به ظاهر کوچک بستگی دارد. (چاردینی)
8- آنکه خود را به امور کوچک سرگرم میکند چه بسا که توانای کاهای بزرگ را ندارد. (لاروشفوکو)
9- اگر طالب زندگی سالم و بالندگیرو می باشیم باید به حقیقت عشق بورزیم. (اسکات پک)
10- زندگی بسیار مسحور کننده است فقط باید با عینک مناسبی به آن نگریست. (دوما)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)